- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #23469 üzenetére
Ilyenkor eleve nem azt feltételezed, hogy a pocsolyát mérgezik meg, hanem hogy az eldobott méreg esőzés után beleoldódik a vízbe. Szerintem olyan példákat hozol ami nem vethető össze a mérgezés jelenségével. Bele van kódolva minden élőlénybe, hogy amivel egyszer megszívja attól utána tartani fog. Sőt ez a génjeinkbe is bele tud kódolódni, azaz az utódaink már ösztönösen tartani fognak bizonyos dolgoktól. Én nem parázom túl a dolgot, mert bár kicsi az esélye, hogy gond lesz belőle azért nem szeretem, de nem is tiltom minden áron. Ha éppen ott vagyok és kicsi a pocsolya és már a sarat issza az nem jó, az se jó ha nagy hancúr után teleissza magát, szóval összességében semmilyen szempontból nem jó ha pocsolyát isznak. De én ezt nem nevezném túlparázásnak. Egyébként meg azok akik nem aggódnak emiatt eléggé azok könnyen belefutnak, minden nap pusztulnak el kutyák pl babesia és mérgezés miatt. Ezt vitatod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hyundai, Kia topik
- Nyaralás topik
- Ukrajnai háború
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest