- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
westlake #102 üzenetére
Én nem a saját nevemben beszéltem;hanem úgy nagy általánosságban.-nem vagyunk egyformák.Lehet;hogy vki idegességében elcseszi,aztán utána b@szhatja.De sztem ez látszik abból,amit írtam és egyáltalán nem kötözködni akartam.
Nem mondtam,hogy nem vagyok rá képes.Hogy döntsem el vmiről;hogy tudom-e ha meg sem próbálom?Itt nem azon van a lényeg;hogy tudom-merem-e;hanem azon hogy megéri?Tudom;hogy Te nagy tuningos vagy;és nem feléd irányult a hülye feltételezés.
Aki nem gyakorlott;az hamar hazavághatja a prociját.Szvsz 7-8 fok nem ér meg ekkora rizikót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3500X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest