Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Az baj,ha felelőtlen vagy.
Tudod ilyenkor szokták mondani;hogy az okos ember a más kárán...még jó hogy nem lett baj.Őszinte legyek én nem mertem volna semmilyen formában megtenni.A 150 k azért nem kevés,más 2 hónap alatt nem keres ennyit.
És amúgy mennyit számít a hűtés szempontjából?Vszeg úgy néz ki mint a régi XP-k?Akkor tök érdekes lehet. -
Totyi
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Hát kell bátorság,az biztos.Én tuti nem merném lerántani a procimról a sapit,ahhoz drága volt.Azért akárhogy nézzük egy átlagember egy ilyen prociért majdnem 2 hétig dolgozik...vagy többet.Ott egye meg a rosseb a kalapja alatt;engem nem bánt.

Mondjuk akiben van bátorság,annak hajrá...nekem nem érne annyit.Ennek a tetejébe a gari is elveszne(mondjuk;tételezzük fel),ez már elég indok.
Inkább veszek egy jobb hűtőt oszt csá...bár akinek kell az adrenalin az csak skalpolja meg.Te nem féltél illetve félsz amikor leszeded a kupakot? -
Totyi
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Én nem a saját nevemben beszéltem;hanem úgy nagy általánosságban.-nem vagyunk egyformák.Lehet;hogy vki idegességében elcseszi,aztán utána b@szhatja.De sztem ez látszik abból,amit írtam és egyáltalán nem kötözködni akartam.
Nem mondtam,hogy nem vagyok rá képes.Hogy döntsem el vmiről;hogy tudom-e ha meg sem próbálom?Itt nem azon van a lényeg;hogy tudom-merem-e;hanem azon hogy megéri?Tudom;hogy Te nagy tuningos vagy;és nem feléd irányult a hülye feltételezés.
Aki nem gyakorlott;az hamar hazavághatja a prociját.Szvsz 7-8 fok nem ér meg ekkora rizikót... -
Totyi
őstag
Átolvastam a topicot;érdekes és bátor dolgot csináltok.-de nem látom értelmét.
Miért?Nem tudom ti hogy vagytok vele,de azért nem vennék bátorságot ahhoz;hogy egy 30000-70000 Ft-os prociról csak úgy futtában lekapjam a kupakot.Lehet;hogy a ti kezetekben napjában tucatszám fordulnak meg ilyen procik(az a 100000 Ft mit számít
).
Inkább 8000 ft-ért veszek egy jobb hűtőt,és megspórolok magamnak egy egy új procit.Az ördög nem alszik...ideges vagy,remeg a kezed;esetleg letörsz egy lábat...vagy széttörik a mag a hűtő alatt.Kell ez?Nekem nem,de sztem másnak sem;de ez egyéni elbírálás.
Jobb a békesség,nem véletlen van rajta az a kupak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen NAS-t vegyek?
- Battlefield 6
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudod ilyenkor szokták mondani;hogy az okos ember a más kárán...még jó hogy nem lett baj.Őszinte legyek én nem mertem volna semmilyen formában megtenni.A 150 k azért nem kevés,más 2 hónap alatt nem keres ennyit.
).