- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
szicsu
őstag
találtam egy képet...
nem tudom, hogy mit csináltak a procival, de szerintem kerülendő példa...
[Szerkesztve] -
D@ni88
addikt
én is megcsinálom a kupaktalanítást, de csak azért h új pasztát kenjek alá aztán visszaragasztom...
-
szicsu
őstag
válasz
Silencer83 #281 üzenetére
muszály, mert sokat nyerhet vele az ember
braillal sokszor csináltunk ilyet.... anno még a 3400+ os procimon ''gyakorolt'' -
X@b3e
addikt
Azért garis procikkal nagyon bátrak vagytok. Ha csak a gyanú felmerül, már lesheted, hogy kicseréljék neked. És higgyétek el, a nagykerekben is hallottak már kupaktalanításról.
-
djpoti
aktív tag
Ok! Köszi szépen!
Ezt végre fogom hajtani!
Más:Közben sikerült hozzájutnom egy 3.2/1MB/800MHz-es P4-hez. Ezt is ugyanúgy tudom kupaktalanítani? Mármint érdemes levenni a kupakot? -
D@ni88
addikt
hali, Celeron D-s procikról nem tudtok kupaktalanított képet mutatni?
-
brasil
senior tag
mindent lehet kupaktalanítani
oldszkúl dzsilettpöngével vágd végig a gumiréteget a nyák és a kupak között!ne túl mélyen nehogy elakadj valamiben.én saroknál szoktam indulni, ott bemélyesztem és eccerűen elfordítom a pengét egyik oldal felé és végigvágja azt az oldalt.ezt megismételni 4x aztán vastagabb pengével kicsit óvatossn megfeszít és kész -
djpoti
aktív tag
Sziasztok!
Volna nekem egy Celeron D 2.66GHz-es procim. S478-as tokkal. A kérdésem az, hogy ez a proci kupaktalanítható-e, és ha igen, akkor hogyan fogjak hozzá, esetleg van-e valami trükkje?
Ha valaki esetleg képpel tudna illusztrálni, azt nagyon megköszönném.
De az is érdekel, hogyan néz ki kupak nélkül.
Minden segítséget megköszönök! -
g@bo
nagyúr
.
-
Gallardo007
tag
sziasztok,ha egy e6 venice prociba egy kis ezüstpaszta belement a kupak alá akkor az gáz?azon a kb fél centis helyen ahol nincs leragasztva?nehogy nehem amikor fölmelegszik és elfolyik akkor egy smd kondit rövirde zárjon.
[Szerkesztve] -
M3kk
őstag
válasz
Gallardo007 #275 üzenetére
Egy helyen , kb 1 cm , ott nincs leragasztva..
-
Gallardo007
tag
NAGYON fontos kérdésem lenne:aki már kupaktalanitott a64 venice procit az mondja már meg h a kupak ugy van a procira fölragasztva hogy víz bekerülhet alá ,szóval körbe van erősen ragasztva vagy csak 1,2 helyen van ráragasztva.NAGYON fontos lenne.
[Szerkesztve] -
zooly
aktív tag
Pentium-D -t kupakolt már le valaki?
Amúgy a mag és a kupak között nem ilyen megkeményedős -ragasztós - paszta van, hanem rendes (''bolti'')? -
Többször azt hittem, hogy itt a vég, de csak nem bírtam kivégezni szerencsétlen cerkát. Egy telefonos feltöltőkártyába vágtam kis ablakot, azon támaszkodik a hűtő.
Nálatok sok kosszal járt a művelet? Mert nálam csúnya világ volt. -
Én is megszabadítottam a procit a kupakjától. Nem igazán lett jobb. Ennek ellenére azért hiszek a módszerben.
Sajnos digigép nem volt a közelben.
-
olta
aktív tag
Hőfok elég normális mivel vizem van es most sem megy terhelve az everest szerint 47C fole, de viszont ha a blokkra rakom a kezem szinte semlegesnek érzem-> tehát gyanúm szerint csal a lap szenzora, és olyan 36-40C lehet valojában.
Csak azért kérdezem ezt a visszarakás dolgot, mivel dobozos a proci, tehát 3 év garos(-5hó) és nem szeretném azt, hogyha levenném és esetleg később valami baja esne, és emiatt ugrana a granacia
Amúgy meg vagyok elégedve vele így is, dehát maximalista az ember és vérszemet kap attól, hogyha látja, hogy kukap nélkül lehetne ez több is -
Achill3uS
nagyúr
az nem lesz könnyű.. de talán olyan ragasztóval ami brasilnak van megoldható.. igazából ujrapasztázni nem éri meg sztem, ugyértem azzal alig nyersz valamit, sőt lehet h semmit (persze csak ha normálisak most a hőfokjaid, mert ha nagyon el van baxva akkor számít sokat) de amugy kupak nélkül ér valamit a dolog.. nemtom ahogy érzed, just do it
-
olta
aktív tag
válasz
Achill3uS #264 üzenetére
Szerinted kupak nélkül számíthatnék arra, hogy kevesebb fesszel vigye ezt az órajelet?
Esetleg ha meg lehetne azt oldani, hogy újrapasztázni, az is számíthat neki, nemde?
A lényeg az az, hogy úgy kellenne megoldani, hogy kéőbb visszakerülhessen a kupak úgy, hogy ne vegyék észre... -
olta
aktív tag
Szeintetek mennyit számítana ha eltávolítanánk a kupakot róla [link]
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
válasz
westlake #258 üzenetére
hallode azon agyaltam aszondod csináljak profibb képek.nézzed má amik vannak az általad etalonként kezelt honlapon!!egyik fénylik, másik homály de mindegyik 2cm vazze...szal csináljatok már profibb képeket he!
sajnos az enyém is csak ekkora lett mer max 1 megát tudok fellökni.de ez láccik is vazz.
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
intel celeron 1.7/128/400
[link]
valójában csak a kupak kellett a procról.de a mag elég szépen meg van sülve (bal felső sarok az ép rész!) és még müxik.ill többé kevésbé mert dosig ok ,de win már nem jön. ezzel frissültem bios, arra jó. -
westlake
félisten
frissitve:
[link]
felkerult az e6-os sandiegom -
Guruka
senior tag
Miből csináljak lesarkazás védőt? Ha telefon kártyából kivágok egy megfelelő darabot az nem lesz vastag? Nem szeretném még véletlenül sem lesarkazni.
-
rup1u5
nagyúr
az érdekelne, hogy ki, hogyan szedi le a kupakot. lépésről-lépésre.
simán leteszitek az asztalra és zsilettpengével nyisza?
én attól tartok, hogy így könnyen elgörbülhetnek a lábai. -
szicsu
őstag
válasz
Silencer83 #230 üzenetére
Nem fog neki fájni
-
Silencer83
addikt
nem is azert irtam, csak westlake szereti ha pontosan, szabalyosan irunk le mindent, es en felhivtam a hibara a figyelmet
, amit sztem nem tettem vna, ha egy postban nem 2x irt vna el
O tudja h nem rossz szandek v ilyesmi.. -
brasil
senior tag
válasz
Silencer83 #226 üzenetére
jó az, úgyis tudod miről van szó.
-
westlake
félisten
válasz
Silencer83 #226 üzenetére
erdekes... nekem fel sem tunt a hiba.. sorry..
-
brasil
senior tag
válasz
Silencer83 #230 üzenetére
fogja szeretni...majd óvatosan avatom be.
télleg milyen pasztát szoktatok rakni a magra? -
brasil
senior tag
válasz
Silencer83 #228 üzenetére
szíjjevágod azt a jó kis procit.a 3700 első dolga lesz h vetkőzik...
-
westlake
félisten
borotvalkozo pengevel..
flex-el nem csinalhattam, mert az egy markate valoszinuleg sarokkoszorut akartal mondani.. ne tevesszen meg, hogy a felx ceg hozott ilyen gepet eloszor forgalomba..
(ezert hivja mindenki, azt a ''sikito'' alkalmatossagot felx-nek) tudtad ezt?
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
Hali! Kérdésem a következő, ha én neki állok leszedni a kupakot, és később pl. elakarom adni a procit mivel lehet visszaragasztani? Vegyek valami jó minőségű pillanatragasztót? valahogy úgy kéne megoldani hogy garizás közbe se vegyék észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Iqos cigaretta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó (értékelésre vár)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest