- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PinguPingvin
csendes tag
Én egy AXAGON Aline Box 3.5 USB 3.0 - t használtok kb. 1 hónapja egy 3TB hdd-vel
Van rajta billenős tápkapcsoló is, és fémvázas.
A rögzítése belül ami nem stabil teljesen, de legalább egyszerű. Ha nem mozgatod nem lesz vele gond.
Meglepetés volt számomra az, hogy SATA II-es, de ugye az is tudja a 300MB/s-t, amit meg kb. egy HDD sem ér el, csak a nagyon high end szerver darabok. -
PinguPingvin
csendes tag
válasz
King Unique #6098 üzenetére
Köszi a tippeket, sajnos ilyen végű USB-m nincs más, ami jó lenne bele.
100/100, nincs vele gond.
Veszek helyette másikat, ezt meg visszavetetem. -
PinguPingvin
csendes tag
válasz
King Unique #6096 üzenetére
Az eszközkezelőben nem ír hibát, ott "Az eszköz megfelelően működik".
A Vezérlőpult >> eszközök és nyomtatóknál ha kijelölöm, akkor írja alul, hogy hibás illesztő, külön kódja nincs, a diagnosztizáló nem ismeri fel a hibát.Én is inkább hibás kábelre gondolnék, vagy ki tudja.
A tulaj azt mondta, ha nem találok megoldást, visszaveszi, szóval nem hinném hogy át akarna verni, ő azt mondta, nála linuxon, windowson is jól ment, bár utóbbin egy 80GB-ossal próbálta. -
PinguPingvin
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Sharkoon swift case pro USB3.0-ám, használtan vettem.
A gond az, hogy nem megy vele a 3TB-s Toshiba P300-am (HDWD130UZSVA)
Ha bedugom USB-n, felpörög, kék LED jó, piros villogni kezd, majd abbahagyja.Külön SATA-n formáztam már a merevlemezt T névvel, 4096, NTFS-ben, teljesen jól megy amúgy, biztos hogy nem vele van a baj.
A Sharkoon házzal a lemezkezelő nem tölt be, a lemez nem megnyitható, tartalma nem hozzáférhető.
A biosban egyébként látszódik. A feladatkezelő is látja a 2,7 TB-ját. A lemez amúgy 7200-on rendesen pörög, néha használatot jelez 100%-on a feladatkezelő, néha 0%, időnként megpróbál valami adatot átvinni, de pár mp után abbahagyja a piros villogást a LED.Próbáltam előlap, hátlap USB porton, más konnektorban a táppal, 2 másik gépen (WIn11/10), a csatlakozókat megtisztítottam, ugyanez fogad mindenhol.
Az asmedia MPToolban nem jelenik meg, nem lehet firmware-t frissíteni.
Diskpart sem látja.Őszintén nem értem, hogy egy ilyen kicsi és egyszerű nyáklapon mi az, ami elromolhat
Esetleg Windows hibája lehet? A vezérlőpult Eszközök és nyomtatók résznél illesztőprogram hibát ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest