- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #6199 üzenetére
No, így 3 hét használat után írnék egy kis beszámolót a holmiról..
Abszolút megfelel az elvárásaimnak: Csendes, könnyű és passzentos a hdd belehelyezése, a külseje matt műanyag, ami számomra azért plusz pont,mert nem gyűjti az ujjlenyomatot. Az alján vannak a szellőzők, a tetején található a be/kikapcsoló gomb, de ha nincs használatban, pár perc után leáll a hdd pörgése, ami nekem szintén pozitív dolog,mert nem kell odamennem a tv-hez minden egyes lekapcsolás után. Szóval meg vagyok elégedve -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
King Unique #6198 üzenetére
Végül ezt az Ugreen 50422típust vettem. Az Aliexpressen egész jókat írnak az Ugreen rack-ekkről a vásárlók, ráadásul van pár Ugreen cuccom itthon, jó holmik.. Írok majd beszámolót, meg pár hét/hónap használat után is..
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Van/volt egy ilyen Western Digital MyBook 1,5 TB-os külső tápos merevlemezem, amiről filmeket szoktunk nézni, tv-re kötve. Tegnap behalt a gépezet. Elvittem ma a kollégámhoz, szétszedtük, és a táp (vagy nem tudom mi a neve) az romlott el rajta, mert a laptopja látta a winchestert(particionálás után) Ehhez szeretnék vásárolni egy külső tápos, 3,5"-os tartót.. Tudtok valamit ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest