- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
válasz
King Unique #6108 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat.
Holnap megpróbálom még a másik gépben, de valószínűleg hibás lesz. -
makkai
aktív tag
válasz
King Unique #6106 üzenetére
Igen, próbáltam másik kábellel, másik porton, ugyanaz.
Annyit hozzáteszek, hogy amikor a SATA-ra kötöttem, egyből beléptem a biosba, de nem látta. Már akkor elkezdte ezt a furcsa, kerregő, folyton újrekezdődő felpörgő hangot hallatni, de miután betöltött rendszer és a kezelésbe beléptem, inizializáltam, akkor végig ment, partíciót létrehoztam, formáztam. Meg is jelent a meghajtó. Ráküldtem e sebesség tesztett, és amikor a 4k teszt íráshoz ért, na akkor kezdett csak igazán furcsa kerregő hangot adni és le is állt a teszt.
Újra indítottam a gépet és akkor már nem látszott a merevlemez és újra bedobta a kezelésben az inicializálást és azóta nem lehet inizializálni i/O hibával.Online rendelés volt. Most mit érdemes kérni? Kérhetek azonnali cserét, vagy meg kell várnom a hetekig tartó garanciális mizériát? Vagy csak küldjem vissza sima elállással? De nagyon jó vétel volt 90K-ért 5 év garival ez a 14TB-os merevlemez.
-
makkai
aktív tag
válasz
King Unique #6104 üzenetére
Abban a dokkolóban próbáltam, amiből kivettem 2 db 4TB WD merevlemezt és magában beletettem a 14TB-ost.
Most bekötöttem közvetlenül az alaplapra SATA3-ra. Biosban nem látja és folyamatosan kereegő, kattogó hangot ad, folyamatosan ismétlődés szerűen.
Windowsban kezelésben beadja, inicializálni próbálom GPT-re , de I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrahajtani üzenetet dob.
Jól gondolom, hogy ez mehet vissza gariba?
-
makkai
aktív tag
Üdv!
Van 3 db Axagon ADSA-ST dokkolóm. eddig 3-4 TB WD Purple merevlemezekkel volt megpakolva.
Most vettem 1 db Seagate Exos X16, 3.5", 14TB merevlemezt.
A dokkolóba helyezve a windows 10-es rendszer nem érzékeli, nem tudom inicializálni. Előlapi USB-re van kötve jelenleg, itt érzékelte a 4TB-os merevlemezeket.
Lehet dokkolóba helyezve inizializálni, vagy alaplapra SATA-ra kell közvetlenül kötnöm az inicializálás és partícionálás idejére és csak utána fogja látni a dokkolón keresztül?
Vagy nem kezelné a 14TB merevlemezt? Vagy alaplapi 3.0 USB-re kell kötnöm? Az előlapi, lehet csak 2.0 -ás USB.
Felpörgés hangot hallok.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest