- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fityi
csendes újonc
válasz
King Unique #6056 üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Nekem is gyanús volt hogy abban a házban nemigen jönne össze használható légáram. Még arra gondoltam hogy talán a ventis alkatrész több tipushoz is jó lehet, lefaragva a gyártási költségeket. Ha jól meghajtottam a vinyót, 47-49 C-ig elmászott de csak olvasásban tv-hez kötve talán alatta marad. Ha mégsem, ráaplikálok egy 80-as ventit usb-vel.
-
Fityi
csendes újonc
Sziasztok, vettem egy LC Power LC-35U3 Sirius házat, szépen működik de valamit nem értek, segítsetek ki légyszi. Van a hátulján hely egy 20x20-as ventinek, vennék rá mivel filmnézésre használnám elsősorban, menne rendesen. Viszont hol távozna a beszívott levegő? A kis kitörhető lapka helyén? Kicsit mintha közel lenne ahhoz. Valaki azt írta egy értékelésben hogy házilag könnyen javítható a ház szellőzése, konkrétan mire gondolhatott? Honnan kapná a tápot? A lapon az egyetlen csati foglalt (már ha egyáltalán az jó lenne a célra), usb-s kellene esetleg? Esetleg ajánlhatnátok mert nekem elég keveset dobott fel a kereső 20x20-ban, azok se usb-sek. Előre is köszi. [kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest