- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Dehogynem, én most vettem, február végén a 220voltban. Érdekes módon ott olcsóbb volt, mint pl. az iponnál.
Persze lehet, hogy akkor, amikor nézted, akkor nem volt. Vagy az, hogy "már" nincs, mert pl. az edigital árlistájában utolsó forgalmazás dátum 2013 valamikor van. Mintha kifutó termék lenne.A külső vinyós topicba írtam be gyors tapasztalataimat a Sharkoon rapid case-ről. Pozitív tapasztalatok.
Teljesen fém, a benne lévő vinyó nem melegszik, gondolom ebből a szempontból számít a fém, mert így az esetleges hőt kívülre át tudja adni, nem belül a műanyagban fő a vinyó. Mert amúgy elég kevés hely van benne.
A belerakott vinyót leállítja, ha a számítógépen az eltávolítást választom, sőt, ma vettem észre, hogy akkor is leállítja, hogy 15-20 percig semmit sem csinálok a külső vinyóval. Ilyenkor természetesen csak a lemez forgása áll le, mert mint eszköz (azaz F: meghajtó) látszik a számítógépen, csak annyi történik, hogy egy ilyen leállás után nem azonnal érem el a vinyó tartalmát, hanem 2-3mp felpörgés után.
Megjegyzem, nem a Windows állította le, mert Windows szinten az energiagazdálkodásnál ki van kapcsolva a lemezek leállítása.Egyelőre egy "maradék" samu 250-es van benne, rámásoltam százvalahány gigát, kb 105Mbyte/sec-el tudtam rá írni, ennyi a vinyó maximális tudása, de az azért látszik, hogy az USB2-nél így is 4-5x gyorsabb.
-
Plaguee
tag
Köszi a választ! Nálam is pont ugyanez a hiba ennél a márkánál mint neked van, csak a baj, hogy usb bővítőt nem tudok berakni mert laptopom van.Úgy kaptam a racket egyik ismerősömtől,de ezt vissza is adom azt veszek egy normálisat. Láttam, hogy mindenki ezt a sharkoon rapidcase-t ajánlja, néztem neten van pár fajta csak megint ezt a max kapacitást felejtik el odaírni, ( usb3 csatlakozásuaknál mindegyik 4tb-ig kezeli a winyokat? ) egy ilyen seagate 1,5tb melyiket ajánlanátok?
-
King Unique
titán
Nagyon dícsérik a Sharkoon rapidcase-t, usb3-as 4 TB-ig kezeli . gondolom 1 partíció mérete lehet annyi, tehát 2 TB-ossal nem lesz gond. Oprendszerek (32 bites, Bios, régebbi lap) meg 2,1 v 2,2 TB-ot tudnak, afelett aszem spec lap, EFI stb kell.
Ha fontos hőmérséklet, akkor Thermaltake ST0020E jó választás lehet, az aktív hűtéses, tapasztalat, csak ára magasabb emiatt, de akár meg is éri, mert tartósan 45-50 fok, v afelett hajtva se igazán a legjobb.
majd az ügyeletes szaki még kiegészít
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest