Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha már PS4 Pro a tárgyban szereplő gép, akkor hasonlítsuk össze egy One X-szel.
- One X-szen a menü hasít, szinte azonnal nyitja a bejövő üzeneteket, party meghívásokat, felvett gameplayt, miközben a háttérben tölti be a következő mapot BF1ben.
- Store gyors, könnyen kereshető
- A gépnek terhelés alatt sincs hangja, míg a Pro-ra az emberek 90%-a panaszkodik, hogy turbina/porszívó hangos. -
fntastic
aktív tag
Sziasztok!
PS4 Pro-m van 1 eve, vettem egyet mert gondoltam zart rendszer mivolta miatt nem kell ugyeskednem hogy menjen minden optimalisan. Csalodnom kellett. Nehany problemam vele kapcsolatban: LAN cable disconnected problema, elmegy fel masodpercre szerinte az internet (PC-n veletlen sincs ilyen problemam) es kidob a game...; kiirkalja hogy a PS store nem elerheto a nyelvemen, pedig angol van beallitva es angolul elerheto...; a jatekok letoltese irto lassu, utana olvastam es elvileg ismert hiba, proxy-val megoldhato, de ugyan mar...; PS store irto lassu, az is masodpercek hogy bejojjon h nem elerheto a nyelvemen, de utana is van hogy perceket kell varni egy betoltesre.
Az lenne a kerdesem, hogy az Xbox-nak is vannak ilyen betegsegei amiket evek ota nem kepesek javitani? (a Magyarorszagon/magyar store-ral hasznalt konzolokrol szeretnek elsosorban velemenyt) Ha jobb az Xbox akkor a kovetkezo konzolom biztosan nem PS lesz, borzaszto amit a Sony muvel. Es azt sem ertem ezeket a dolgokat miert nem emlitik meg az osszehasonlito review-k, velemenyek. (tudom hogy irtam olyan problemat is ami csak magyar usereket erint, de sajnos itt lakom)
-
Bossi
őstag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy PS4 vagy XBOX One közül valamelyik támogat egeret és billentyűzetet?
Tehát tudok hasonló módon játszani mint asztali számítógépen?köszi
-
Dawe966
csendes tag
válasz
sakal83
üzenetére
Szia! Nem otthol vagyok, így nem tudom teljes pontossággal kivesézni a témakört, de valamennyit igyekszem segíteni! Konzolvásárlásnál a legfontosabb szempont szerintem az exclusive játékok kínálata, illetve választéka. Ebben szerintem a PS4 az erősebb
ézz rá olyan címekre, mint a Shadow of the Colossus, God of War, Detroit: Become human, ezek csak PS4-re jelentek meg, és szerintem simán megéri konzolt venni értük, ha valaki arra adja a fejét. Haveromnak 3 évig volt, még a legelső generációs PS4-e, azalatt semmi baja nem volt, futott rajta minden játék, mint az álom, de amennyire én tudom, elég strapabíróak a modellek, és nem csak PS hanem XBOX esetében is. Egér-bill kombó van hozzá külsős gyártótól, főleg Ebay-en és társain, bár sose volt a kezem alatt ilyesmi, azt olvastam, hogy megbízhatóak, és jól kezelhetőek ezek a cuccok. PS4-en próbáltam a webböngészőt, meglepően kellemes volt, olvasgatáshoz, Youtubehoz, Twitch-hez tökéletes, de rengeteg ilyen app van gondolom hozzá. -
sakal83
addikt
Sziasztok
Kis segítséget kérnék. Soha nem konzoloztam, de szeretnék venni mostanában kicsit nyomkodni. Ne mvagyok nagy játékos, az fps-eket kerülném. Szigorúan használtan néznék. FULLHD OLED tv-re kötném. 4k hdrre minimum jövő nyárig nem váltanék. Nem multizok soha.
Szerintetek melyiket kellene választanom:
- x box one vagy one s (esetleg PS4) illetve hány gigásat.
- garancia mennyire fontos ezeknél a kütyüknél? (típushiba stb.)
- illetve lehet valahogy egér-bill kombót árkötni?
- illetve melyiken lehet webböngészni ezeken?Köszönöm a válaszokat előre is. Sajnos teljesen láma vagyok hozzá.
-
Talala
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Az egész lapcsaládon tiltott a warez és minden hozzá kapcsolódó téma. Felesleges feltenni több fórumba. Főleg úgy hogy kaptál rá választ.
-
eladogeppc
veterán
Buzerált PS4-et CFW-vel érdemes venni ?
Multizni nem multizok. -
szzoo
tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szia!
Ha az autoversenyzés a fontos szempont, akkor szerintem nézd meg a platformfüggő játékokat:
PS4: Gran Turismo Sport, Driveclub, ha nem csak az autoverseny érdekel: Driveclub Bikes, Wipeout Omega Collection
Xbox One: Forza Motorsport 7, Forza Horizon 3 és a sorozat régebbi tagjai.Hirtelen ezek jutottak eszembe. Lehetnek még további játékok az Xbox visszafelé kompatibilitásban is. A mindkét platformra megjelent játékok (pl. Project Cars 2, Assetto Corsa) pedig az erőssebb gépen futnak kicsivel jobban, vagyis a sima PS4-en/PS4 Slimen.
"illetve asszony sporival közösen ketten"
Ezt nem értem. Local coop játékokat játszanál a pároddal? Vagy local coop versenyjátékokra gondolsz?Ha újonan vennél gépet, akkor most lesznek nagyobb akciók E3 alatt. A használt piacot nem követem, lehet arra is hatással lesz.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
PS4 / Xbox One S konzolok között szeretnék választani.
TV FullHD Samsung.
Egyetlen játékot sem ismerek, többnyire viszont autóversenyzős játékokkal játszanék illetve asszony sporival közösen ketten.
Melyik konzol-t érdemesebb megvenni a kettő közül ?
(Xbox 360-at már a grafikája miatt nem vennék, pedig arra van rengeteg emulátor)Köszönöm szépen !
-
SityiSXT
őstag
válasz
pachito
üzenetére
Indie szemét minden platformon van, de nem minden indie játék szemét - egy Outlast, egy Rocket League, egy The Fall 1-2, egy Oxenfree minden, csak nem szemét, és ezek elérhetőek Switchre. Az eShopban rendszeresen vannak akciók, így azért árban se vészes, ha türelmes az ember. Third-party AAA címek pedig lassacskán csak csordogálnak, hiszen azért akad itt már Skyrim, Doom, Wolfenstein II, FIFA 18, jön a Dark Souls Remastered, a Street Fighter 30th Anniversary Collection. Ami pedig a gyerekességet illeti: a felsorolt címekből melyikre lehet ezt a jelzőt ráaggatni? De ha a Nintendós játékokból indulunk ki, azért ott se lehet mindenre ezt ráhúzni. Ott van például az ARMS, ami első blikkre egy nagy marhaságnak tűnik (másodikra is), aztán ahogy elkezd vele játszani az ember és ad neki egy kis időt, rájön, hogy a mélyén egy eléggé összetett és gondosan kibalanszolt játékról van szó. A Switch akkor jó választás, ha a mobilitás fontos számodra, illetve szeretnél már az alapcsomaggal osztott képernyőn multizni (nem kell extra kontrollert venned, ugyanis amelyik játék támogat osztott képernyős többjátékos módot, azt lehet az alaptartozék két Joy-Connal játszani). Sokszor nem fogsz olyan grafikát kapni, mint PC-n vagy a másik két nagy konzolon, de (a Doom kivételével) nincs jelentős butítás - érdemes pár összehasonlító videót (illetve a DigitalFoundry elemzéseit) megnézni.
-
törölt tag
válasz
pachito
üzenetére
Leginkább azt, hogy mennyire van szükséged egy hibrid konzolra versus fix konzol.
A két konzol nem egy ligában focizik, szerintem, ha már kialakult, hogy PS4, akkor legyen PS4!

Csak a Zelda miatt ne vegyél Switch-et (én megtettem). Ha vonzanak a jellemzően bugyuta, gyermekded játékok, és inkább olyasmivel játszanál, semmint PS4-exkluzívokkal, ráadásul 3-szor drágábban, akkor vegyél Nintendot.
Ha fontos a bőséges és minőségi cím, az alacsony használt árak, ha szoktál multis játékokkal játszani, akkor nem kérdés, melyiket vedd.
Mondjuk nálam semmikor sem lenne kérdés.
-
pachito
őstag
Sziasztok!
Új konzol vásárlása előtt állok, de sajnos eddig jutottam, döntésképtelen vagyok.
Eddig PC-s vonalon mozogtam, főleg a Blizzard játékok kötöttek le de úgy döntöttem, hogy szeretném megfejelni a dolgot egy konzollal.
Azt már nagyjából tudom, hogy nem xboxot szeretnék, az ottani exkluzívok és címek (GoW, Halo, stb) számomra semmitmondóak, így vagy Ps-t vagy Switchet szeretnék beszerezni.
A Ps mellett szól az óriási játékkészlet és a kézenfekvő streamelés lehetősége illetve a nagyjából emberi áron beszerezhető játékok.
A Switchen viszont van Mario, Zelda, Donkey Kong, amikkel eddig nem sok tapasztalatom volt de nagyon frankónak tűnik mind.
Esetleg valakinek valami észrevétel, hogy mit kellene még mérlegeljek, hogy végre letegyem a voksom valamelyik mellett?Köszi
-
F-ECT$
titán
válasz
Geresics
üzenetére
/agree
Gyerek előtt én is egy csomó mindent tudtam csinálni meló után, azóta viszont nekem is csak az esti 1-2 óra az, ami viszonylag szabadon eltölthető. Olyankorra meg már általában fáradt vagyok, így max valamilyen szórakozás fér bele, tanulás már nem. (Persze a gyerek mellett is van idő a fentiekre, csak sokkal kisebb mértékben.)
-
Geresics
addikt
válasz
üzenetére
Ezzel nem értek egyet.

2 gyerek mellett csak ritkán tudok elmenni motorozni, bringázni, vagy bárhova máshova, és ezek is jellemzően nappali programok. Azért jó a konzol, mert a kölkök este 9-kor fekszenek le, én meg még tudok 1-2 órát "unaloműzni", és inkább ez, mint a facebook értelmetlen görgetése!
-
törölt tag
válasz
Krisinto
üzenetére
Szerintem először azt gondolod végig, hogy unaloműzésre biztos, hogy a konzol e a legjobb dolog . Annyi más mindent lehet csinálni, például olvasni, nyelvet tanulni, sportolni, stb.
Szerintem a gémerek nagy része nem unaloműzésből játszik, hanem érzelmi kötődésből.
Ha ezzel megvagy, és még mindig konzolozni akarsz, gyere vissza, és folytatjuk.

-
Krisinto
őstag
Sziasztok.
Konzol vásárlásra adnám a fejem.
Sosem volt konzolom, illetve a játèkos korszakom lezárult pár ève.
Viszont úgy hozta a sors, hogy unaloműzèsből szeretnèk egyet vásárolni.
A következő dolgokra szeretnèk választ kapni:1: Jelenlegi helyemen nem rendelkezem internet kapcsolattal, ez mekkora hátrányt jelenthet, azon kívül, hogy a multiplayer módok nem elèrhetők?
Melyik jobb választás, egy Xbox One S, vagy egy PS4 slim?
-
F-ECT$
titán
válasz
oliwwer
üzenetére
1. Egy konzolra jó pár évig adnak ki játékokat, de egy idő után megszűnik a támogatása, tehát az újabb játékok csak az újabb konzolokra fognak jönni. Mivel Neked még nem volt konzolod és a pénz se vet fel, így elsőre egy használt régebbit tudnék javasolni, de persze nézd meg, hogy azok a játékok mennek-e rajta, amivel játszani szeretnél.
2. A játékok a hdd-ről futnak.
3. Ez valóban inkább privát téma, de annyit érdemes tudni, hogy az újabb konzolokon (egyelőre?) nem lehet kalózkodni.
-
oliwwer
aktív tag
Rendben, köszi!
A konzol meglétének célja végülis annyi lenne, hogy barátnőmmel meló után beülünk a tv elé, és nyomjunk lazulásképp pár játékot, vagy egymás ellen, vagy egymással, co-op játékokra.
1. Mi alapján tudom eldönteni, hogy xbox 360, xbox one, ps3 vagy ps4 kell nekem? Mert azt láttam, hogy ps3-ra is kintvan pl a gta5. De ha a ps3 van annyira jó, hogy "vigye", akkor ps4-re minek végülis? Meg itt nincsenek olyanok, hogy gépigény, vagy igen? Összességében arra amire nekem kell, melyik lenne a jobb? Ilyen 30-40-50k lenne rá kb.
2. Tudom hogy van ezekhez is cd vagy dvd, tehát hogy van olvasó, de hirdetésekben láttam, hogy xy GB-os eladó. Akkor HDD-re is rakhatok játékot, és oda menti a játékaimat, de közben lemezen is játszhatok?
3. Arra semmiképp sem lesz pénz, hogy több különböző játékot megfizessek (egyelőre), ezért a kalózkodás marad, ehhez kell valamit tenni, vagy simán a hdd-re tudok tenni játékot, és nosza? Ezeknél is úgy van, mint PC-n, hogy crack, meg mindenféle trükközés, hogy menjen?
Ha kicsit jobban megy majd a szekér, akkor képbe jön az eredeti játékok vásárlása is, de kezdetben így lesz.
Azt hiszem elsőre ennyi. Elnézést a tudatlan kérdésekért, de ismeretlen terület ez még nekem jelenleg.
-
oliwwer
aktív tag
Van itt még olyan ember, aki ért eléggé a konzolokhoz? Privátban lenne néhány kérdésem, mert totálisan sötét vagyok konzol témában, és olyan embert keresek, aki szánna rám 5 percet, hogy a bugyuta kérdéseimre válaszoljon. PC-khez értek, szóval nem reménytelen a helyzet, de a konzolokról abszolút semmit.
Ha valaki tud segíteni, privátban írjon legyen olyan kedves.
Köszönöm.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Tervezek egy xbox360-at otthonra, de nem igazán vagyok otthon a dologban, melyik jó, mi a különbség az egyes típusok között, melyik ajánlott (slim, super slim?). Többségében csak kinect-el menne, a lényege a mozgással egybekötött játék, akár több órás használatot bírva.
Láttam hirdetéseket rgh-val meg nem kevés telepített játékkal. Ennek lehet valami hátránya vagy érdemes ezeket választani?Köszönöm a segítséget
-
Carlos Padre
veterán
válasz
szajmon1001
üzenetére
Kinect-ben már ne gondolkozzatok, mind a gyártása, mind a támogatása hivatalosan megszűnt. Ha nagyon kell, akkor egy olcsó 360as a megoldás. Minden másra ott a ps4.
-
coleen
aktív tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Pár hónap elteltével jelentkezem
Nos, végigtoltam először az Uncharted 4-et, utána a Last os Us-t! Éééés, azt kell mondjam, hogy mindkettő remek, de a Last of Us életem eddigi legjobb játékélménye volt! Elképesztő játékmenet, történet, feszültség, narratíva, tökéletes balansz a nehézségben!
Nagyon nem bántam meg, hogy a PS4 (Pro) mellett döntöttem. Időközben beruháztam egy nagyobb, 65" 4K HDR TV-re, hogy jobban üssön a játékélmény
A kontrollert már nagyon megszoktam.A PC-hez - pedig egész jó gaming PC-m van és két évtizedig PC-s voltam - játék terén azóta hozzá sem szagoltam

A Horizon-t próbáltam még ki a húsvéti hosszú hétvégén, amibe 10 órát beletoltam, de elment a kedvem, mert még csak a játék 12%-ánál tartottam.. Ennyi időm egy jó, de nem rendkívüli játékra/történetre azért ennyi idősen, sok munka mellett már nincs.
-
kovsol
titán
válasz
pattantyu
üzenetére
A probléma vele az, hogy a játékok grafikája látványosan romlik a normál grafikához képest. Pl a GTS vagy Driveclub jó példa erre, mert azok játszhatóak mind a két módban.
Na meg sok ember nem bírja, és hányingert kap tőle. Én jómagam 20-30 percnél többet nem bírok vele játszani, mert elkap a rosszullét.
Azt viszont hozzátenném, hogy nagyon egyedi játékélményt nyújt. Horror játékoknál magad alá piszkítasz néha annyira félelmetes tud lenni. -
sith7
félisten
Sziasztok
A kérdés adott, melyiket válasszam:
Xbox One S, vagy sima PS4
FHD lcd tv van, igazából amik érdekelnekk játékok, azok megvannak mindkét konzolra, esetleg az X javára hajlik a dolog, ha azt nézem az Xbox360 – as game – k is mennek rajta, kérdés milyen minőségben ? Illetve az X olcsóbb, mint a PS4

Érvek – ellenérvek, mellette – ellene ?

-
Talala
senior tag
Sziasztok! Konzol vásárlás előtt állok. Azt már eldöntöttem, hogy PS4 lesz. Az egyik kérdésem, hogy kell e nekem pro vagy elég a slim amennyiben nincs és nem is lesz 4k (jelenlegi FHD) képes tv-m. A másik kérdésem, hogy a kontrollerben lévő akksit (tudtommal az van benne) lehet e külön cserélni ,vagy ha elöregedik, elhasználódik akkor új kontrollert kell venni? Illetve mennyi üzem időre lehet számítani a kontrollernél?
-
F-ECT$
titán
válasz
szajmon1001
üzenetére
Tudtommal nem

-
szajmon1001
csendes tag
Sziasztok!
Konzol vásárlás előtt állok. Ps4-re gondoltam, de azt szeretném ha a kislányom is tudna vele játszani, ezért a ps mellé vennék move-ot+kamera.
Az lenne a kérdésem hogy ps4-re milyen move játékok vannak? Azt tudom hogy xbox 360-ra van rengeteg kinect, de nem akarok régi konzolt venni.Esetleg xbox one. -azon a régi 360 kinect játékok elfutnak?Köszönöm előre is
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz
pattantyu
üzenetére
Európában,Magyarországon sikeres volt a Kinect. Másutt már nem.
Az a PlayStation VR
A szett nem olcsó hozzá,de használtan ki lehet fogni.
Nem ,mert 1 szett az 1 fő,vagyis ahány ember van annyi szett kell hozzá!
Ps4 vagy PS4 Pro teljesen mindegy,hogy arra VR van csatlakoztatva. Tehát nem Pro a feltétele.Az Xbox 360 Kinect játszatóbb,olcsóbb ,mert arra mehet 4-5 ember is és GO!
geresics
a lelki szemeid előtt az nem távirányító volt hanem a move! Azt is lehet rögzíteni a csuklóra,persze ha el nem szakad addig nem repül az ablak felé!
-
Geresics
addikt
válasz
pattantyu
üzenetére
Hasonló dilemmában voltam xbo és ps4pro között vacilláltam (magam miatt), de a gyerekek miatt végül xbox360 lett. Most 1-2-3eFt-ért veszem hozzá a játékokat, ami azért nem hátrány! A Tomb Rider konkrétan 750Ft volt, és imádom! A gyerekeknek is van játék így, és nekem is! Ezzel kihúzzuk a PS5-ig (pletykák szerint 2019 végén jön), és akkor majd veszek egy olyat - vagy az xbox változatát, majd meglátjuk!

Ja, én semmiképp nem szerettem volna olyan "érzékelőt", amit a kezükben kell tartaniuk, mert láttam lelki szemeim előtt, ahogy repül a távirányító a TV felé!
-
pattantyu
tag
-
tuki2200
senior tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
A ps4-et 5.0-ás szoftverig lehet törni, ha ez a cél, de akkor a gep utanna soha tobbet nem mehet online, tehat buksz mindenfele multit meg frissitest
-
jeni
félisten
válasz
pattantyu
üzenetére
Az Xbox One S KINECT játékról le kell,hogy mondjál!
A gyártó leállt azokkal,se hardver,se játékok nem lesznek hozzá!
Így marad az Xbox 360 mert azoknál rengeteg Kinect van és olcsóbban megkapod feltéve ha kizárólagosan cél ,hogy mozogjanak.
A PS3 vagy PS4 esetében nem tudom mennyire mennek a move játékok. A 3. lehetőség a Nintendo VII. -
pattantyu
tag
Sziasztok!
Kicsit megakadtam. A gyerekeimnek szeretnék konzolt venni. Kinéztem az xbox one s-t. Viszont főképp kinectes játékokat szeretném, ha játszanának. Elkezdtem nézegetni, alig van kinectes játék a one-ra. A PS4 pro is szóba jött, ott megint alig van valami. Ha jól látom, akkor az xbox 360-ra van a legtöbb ilyen játék. Ti mit mondotok? Érdemes még ezt a konzolt megvenni? Tényleg ez a legjobb ha kincet-es játékokat szeretnék? (A cél, hogy álljanak fel, mozogjanak, csinálják, ne a TV előtt üljenek.
Köszi!
-
Pew
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy konzolt venni, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Még sose volt semmi féle konzolom.
Amin majd játszanék az egy alsó kategóriás Samsung 4K TV, hátha fontos
A könyebb válaszadásért, mert sokat kérdezek, beszámozom a dolgokat 
Szóval, addig eljutottam, hogy xbox vagy ps
Az ok amiért szeretnék egyet, mert nincs egyáltalán gépem, és jóval olcsóbb egy konzol mint egy gamer pc amit minden megy rendesen. Nem vagyok nagy játékos, alkalanként használnám.
1, Ebből adódóan nem is feltétlen lenne mindig rajta előfizetés. Az első kérdésem, és ami a legfontosabb szempont lenne, hogy melyiken van több/esetleg jobb offline osztott képernyős CO OP játék?(1TV 2 konzol) Valamint melyik konzolon "tűrhetőbb" az offline lét. Nem feltétlen lenne ez probléma, beérem kevesebb játékkal is, csak azok fussanak rendesen, a lehető legkevesebb korlátozással.
2, A fentiek alapján, egy tök átlag felhasználásra, szerintetek elég e az "alap gép" vagyis egy one s vagy ps4 slim. nem tudom megéri e a majd 2x es árat a pro, hogy nem használnám ki.
3, Az ilyen előfizetéseknek már utánnaolvastam picit, de azt azért megkérdezem ha pl gold, vagy a ps es tagság alatt veszek egy akciós játékot (tehát ami olcsóbb a fizetős tagoknak a store ban, nem pedig a havi ingyenest töltöm le és mentem le) akkor az ugye megmarad a tagság lejárta utan is teljes funkcionalitásában? A havi játékok, és az ingyenes tartalmak a premium tagság alatt elvesznek, és csak az ismételt előfizetéssel használhatók, ez tiszta. Csak elég jó akciók tudnak lenni, és ha csak arra az időszakra előfizetek, megmarad e a játék ha megveszem a store okból.
4, Az exclusive ok anniyra nem izgatnak, lévén sose volt konzolom se olyan gépem amivel játszani lehetett volna, ezért ez se mérvadó pont, bár a Halo(foleg a most kijött Wars 2, RTS azokat szeretem) bejön ahogy nézegetem, de ez egyáltalán nem érv nekem.
5, Ami még eléggé lényeges az az ár. Xboxot most lehet kapni 70 ért, a ps4 100 legalább. Ér e annyival többet a fent említetteket figyelembe véve? !k TV m van elvileg tudják a 4k felskálázást, nem fontos a natív 4k.
6, Valamint van e ilyen tendencia hogy xboxra olcsóbbak e vagy ps re a játékok, vagy ez szépen le van zsírozva a gyártók között hogy ez ne legyen érv
7, Szóval xbox one s vagy ps4 slim?
az én igényeimet figyelembe véve. Nekem talán az xbox, de csak azért mert többet hallottam már róla...Köszi a segítséget.

-
F-ECT$
titán
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Honnan sikerült ennyiért szerezni?
-
GangBAng^
tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Szia!
Megvagy elégedve a One S -el? Én is a PS4 slim és One S között vacilálok.
Üdv,
Gergő -
Fiddlestick
aktív tag
Vegul hozzajutottam egy 1terras one s-hez. Vadi ujbontatlan, +forza horizon 3-al ! Mindossze 60k-ert. Azt hiszem jo vetel volt, koszi a helpdesket !

-
jeni
félisten
válasz
Fiddlestick
üzenetére
One S és a PS4 nem alkalmas arra,hogy klónozott játékokat futtassunk rajta.
Demo verziókat és azokat amelyről eredeti lemezről kell bemásolni ebben az esetben érdemesebb a nagyobb tárhelyűt venni. -
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Szoval maradnek az xbox one s es a ps4 mellett. Viszont annyira nem ertek hozza hogy.... Gozom sincs melyikkel lehet masolt jatekokkal jatszani, vagy mar csak eredetikkel lehet. Mekkora meretu kell. 500 vagy esetleg 1tb ? Lenyeges ? Ugy is lemezrol megy, vagy fel kell masolni ? Kerdeseimbol kovetkeztethettek arra hogy tenyleg semmi kozom semmihez

-
jeni
félisten
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Hello!
Ilyenek vannak.
Microsoft vonalon
Xbox 360
Xbox One
Xbox One S
Xbox One XPS vonalon
PS3
PS4
PS4 proA TV ami jó nagy FULL HD vagy UHD vagyis 4K?
UHD TV esetén a Xbox One X vagy a PS4 pro a javallott.Mennyi a keret amit áldoznál rá? Mindkét újabb konzolt figyelembe véve.
Autós játékok esetén a Microsoft Xbox One S a nyerő.
Mászkálós mindkettő de a PS4 vonal arra az igazibb.
PS 4-re több játék jön ki.Használtan olcsóbbak a cuccok. Kérdés mennyire tudnál elfogadni korábbi konzolokat vagy már inkább az újabbak érdekelnek?
Előbb utóbb más semmit nem hoznak ki az Xbox 360-ra és a PS3-ra! -
Fiddlestick
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy jo nagy tevet, (60") es szeretnek hozza venni valami konzolt, leginkabb autos es "maszkalos" jatekokhoz. Sosem volt konzolom, igy telejsen tanacstalanul allok a dolog elott. Amiket nezegettem az xbox 360 one, xbox 360 one s, illetve ps4. Gozom sincs menyik tud tobbet, melyik kevesebbet, mik a pro/kontra dolgai. Nem lesz megszokas vagy atallas, mert mint emlitettem konzol szuz vagyok!
Koszonom a segitsegeteket ! Leginkabb hasznalt konzol erdekel ! 
-
törölt tag
Szeretnék konzolt venni, de képtelen vagyok dönteni.
Az ok amiért átváltanék.
Van egy relatív erős gépem - jóval a javasolt gépigények fölött van általában - ami rosszul visz bizonyos játékokat.Konfig
980 strix
i7-6700k
16 gb ddr4Kissé elegem van, hogy a "Rime", "Gone Home" szintű játékok droppolgatnak a gépen. Nagyobb tripla AAA-s, sztori, gondolkodás nélküli címekkel nem igazán játszok.
Olyan játékokkal szeretnék játszani amit lehet más emberrel (akár LAN, akár online), fejleszteni az angolomat és a gondolkodásomat, logikámat.
Szerintetek melyik konzolon van több a fent említett kategóriájú játékokból?
Esetleg konkrét játékneveket tudnátok mondani?Köszönöm!
-
jeni
félisten
válasz
RobotCat
üzenetére
Nem éri meg az új One S + Kinect (használtan)+ adapter egybe a megvételét= ezek One S-60000Ft+Kinect-15000Ft+adapter-25000Ft= jelenleg kevés játék és már nem is írnak erre Kinect programot.
Nincs elég Kinect játék az One S-re.Ami van az 1-2db jelenleg és nem lesz több! és azok amelyek digitálisan a 360-ról ha átvihetőek a Ones S-re.Hivatalosan is halott a Kinect
U.i.:
30-40-50000Ft körül komplett szett van a 360-ra és még több Kinect program.
Ones S esetén ezeket 2x drágábban kapod meg,de nem lesz több Kinect program arra írva! -
RobotCat
csendes tag
Köszönöm a választ jeni. Megéri Xbox One-t venni az új Kinect-tel, már csak azért, mert nem lenne jó, ha egyszer csak elfogynának a játékok 360-ra? Vagyis van elég Kinect-es játék a One-ra? Én nem találtam rá annyit, mint a 360-ra? Vagy a 360-as játékok játszhatóak a One-on? Nem sokat tudok a konzolokról, inkább PC-n játszom, de a Just Dance szerintem nagyon tetszene a lányaimnak.
-
jeni
félisten
válasz
RobotCat
üzenetére
A fizikai kapcsolat nélküli az a Xbox 360 sok KINECT játék. Előnye,hogy többen lehet játszani olcsók,és sok programot lehet rászerezni.
A PS3 vonal az a Move változat ami egy segéd eszközzel kell vezérelni de 1 játékos 1 "fénybuzogány" több játékos is mehet ,de értelemszerűen annyi buzogány is kell hozzá.
Ugyanez a Wii vonal is mint a PS3-nál. -
RobotCat
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy mozgásérzékelős konzolt vásárolni a gyerekeimnek, amivel olyan játékokat tudnak tátszani, mint pl. Just Dance. Azt olvastam, hogy az Xbox Kinect-je nagyon jó, de leállítják a gyártását. Egyáltalán érdemes 360-t venni, vagy inkább a PS-t, vagy a Wii-t? Fontos az is, hogy az ilyen típusú (több játékos, nem öldökölős) játékokból mekkora a választék.
Előre is köszönöm a segítséget?
-
A`rpi
addikt
válasz
apazaza
üzenetére
"1, xbox one s-t használunk, de kétlaki élet miatt beszerzésre kerül egy xbox one x is. A meglévő accountommal gyanítom le tudom tölteni az új gépre is a már meglévő letöltött játékainkat. Tudjuk-e egyazon időben használni mindkét gépet, vagy egy accounttal egy időben csak egy gépen jelentkezhetünk be, a másik le fog dobni?"
Ez inkább Xbox specifikus kérdés. (El van döntve mit szeretnél venni.)
A játékokat meg tudod osztani, egy időben futtatni is tudod, egyedüli kritérium, hogy egy időben két helyen nem lehet bejelentkezve a gazdafiók (amivel a játékot vásároltad).
Így a megosztás végett csinálni kell egy másik X Accountot.
"2, ha az új gépet a használt piacról szerzem be, tudom-e használni az előző tulaj által letöltött játékokat a saját fiókommal?"
A digitálisan vásárolt játék nem átruházhatóak, (account) így ezért felárat ne fizess, mert bármikor vissza szerezheti a jogos tulajdonosa mondván ellopták az adatait.
Tehát ha használt játékért akarsz fizetni akkor az csak lemezes legyen, egyéb esetben lutri a dolog.
-
apazaza
csendes tag
Sziasztok, segítségeteket kérném 2 kérdésben...

1, xbox one s-t használunk, de kétlaki élet miatt beszerzésre kerül egy xbox one x is. A meglévő accountommal gyanítom le tudom tölteni az új gépre is a már meglévő letöltött játékainkat. Tudjuk-e egyazon időben használni mindkét gépet, vagy egy accounttal egy időben csak egy gépen jelentkezhetünk be, a másik le fog dobni?
2, ha az új gépet a használt piacról szerzem be, tudom-e használni az előző tulaj által letöltött játékokat a saját fiókommal?Köszönöm!
-
Gabesz77
senior tag
válasz
S e t h
üzenetére
Nálunk Xbox One van, de hamar ráunt az 5 és 3 éves lányom a Kinect-re. Eltáncolgattak egy darabig, de annyira nem fogta meg őket. 360-ra azért klasszisokkal több kinectes játék van, lehet, hogy az megér egy próbát.
Ami viszont most nagyon bejön a nagyobbik lánynak, az PS4-en a playlinkes That's you. Nagyon jó szórakozás együtt, élmény volt, ahogy közben nevetett. Remélem, sok ilyen játék lesz még. -
Geresics
addikt
Előástam a régi Nintendót!

Éljen az 1990-es családi kiadás! Imádom!
Amúgy a PS4 és az XBO havi elpfizetése között van különbség? Vagy kb. mindkettőre azonos színvonalú játékok jönnek ki ingyen?
PS4-nél megtudtam, hogy kell az előfizu a multiplayerhez. Ez XBO-nál is így van? -
jeni
félisten
válasz
S e t h
üzenetére
hello!
a gond az,hogy a Xbox one vonalon a Microsoft kivonult a Kinect egységgel végleg,ebbe bele tartozik,hogy nem lesz ehhez Kinect féle játék többé.
a PS4 vonalon a Move és a VR van. A VR az még drága,a Move meg egy fénybuzogánnyal kell játszani ami esetleg ki is repülhet agyerek kezéből vagy akár oda veri a TV-hez véletlenül.
egyedüli a biztonságos megoldás a Xbox 360,és ehhez olcsó a Kinect meg rengeteg káték van ehhez még.
előbb fog a gép elpusztulni mint,hogy megunná,vagy nem találna több játékot hozzá. -
Geresics
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
én még vacillálok, de szerintem első körben előásom a régi NES-t, és mehet a Super Mario, meg a Tetris.

Haveromék úgy oldották meg, hogy vettek egy tört 360-at, hogy lehessen táncolni, meg apa vett magának egy PS4Pro-t, hogy a messze lakó testvérével tudjon mókázni kevésbé gyerekbarát játékokkal.
Lehet végül nálam is ez lesz a megoldás, annyi különbséggel, hogy megvárom a PS5-öt, és azt veszek majd kb. startnál, legyen az akár idén, akár 2 év múlva...
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Egy évnyi hozzászólást olvastam végig és nagyjából kezd is kikristályosodni mit szeretnék.5 éves kislányom szinte felnőtteket megszégyenítő módon kezeli már a játékokat a tabletjén és a feleségem vetette fel a konzolt, mint a lehetőséget születésnapi ajándék gyanánt.
Én abszolút laikus vagyok a témában, mert egész életemben pc-n nyomtam és arról sem vagyok meggyőződve, hogy egy 5 éves gyereknek szüksége lehet konzolra.
Egy full hd tévén használnám, az igények meg alapvetően nem nagyon szerteágazóak: szolgáljon ki egy 5 éves gyereket, akinek akkora mozgásigénye van, mint egy epilepsziás gepárdnak.
Én új konzolban gondolkodtam, csak annyi volt kérdéses, hogy a ps vs. xbox csatában kinek szavazok bizalmat.
Ugyanakkor olvasva itt benneteket elbizonytalanodtam, mivel látom, hogy a hozzám hasonló cipőkben járóknak xbox 360-at ajánlottatok. Vakartam is a fejemet, hogy valóban jó ötlet -e egy ilyen régi konzol generációba rakni pénzt, viszont mennyiben is fontos egy 5 éves gyereknek, hogy milyen évjáratú hardveren játszik?Szóval nem rossz elgondolás, hogy tudjon is mozogni a játékok közben, ezt nem tudom mennyiben tudják- akár kamerával - kiszolgálni az új konzolok, vagy neki még bőven elég lenne egy 360-as kinecttel.
Azt már csak lábjegyzetben jegyezném meg, hogy dörzsöltem is a tenyeremet, hogy na majd most apa is játszhat majd a The witcher 3-mal, aztán megláttam, hogy az nem jött ki 360-ra, de nagyjából sebaj, első a gyerek, ha elnövi majd az ugribugri stylet, akkor még mindig kaphat másik konzolt .
Ha van aki esetleg tud javasolni bármit a témában, esetleg olyan szülők, akik már átestek ezen a döntésen, azoknak szívesen várom a válaszát.
-
A`rpi
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Pörgesd ki Xbox360, vagy PS3-mon a RDR-t, ha ezzel megvagy passzold tovább.
Aztán ha tényleg érdekel a Sony kínálata, csapj le egy PS4-re.
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Tegnap vga-m sajnos az örök vadászmezőkre távozott, és előzetes tájékoztatás szerint ne nagyon számítsak javításra, max pénzvisszafizetésre.
Mivel az a pénz, amit kapnék érte, manapság cukorkára nem elég, nem egy középkategóriás kártyára, ezért konzol felé fordulnék.
Alapvetően a ps 4 slim érdekelne, mert arra van last of us, lesz rá death stranding (valamikor majd), plusz szívesen kipróbálnék pár japán piacos játékot is (pl yakuza sorozat).
Viszont szívesen kipróbálnám a red dead redemptiont is, ami viszont prevgen. Na erről azt olvastam, hogy az xbox one minden probléma nélkül viszi, de a ps4-ről semmilyen infót nem találtam.
Szerintetek ezek alapján melyik konzol lenne a nekem való? -
jeni
félisten
válasz
Geresics
üzenetére
Kinect kamera ami közel 15000Ft használtan és hozzá,hogy tudjad használni a Kinect-et még rá kell költened 25000Ft-t az adapterre és ha kapsz az maximum 3db Kinect játékot! Azt tedd hozzá még,hogy vettél drágán Kinect szettet és több játékot meg a gyártó nem hozz ki vagyis végleg leálltak vele!
A PS4 az a camival is megy, de ahhoz is kell a Move eszköz,igaz az kapható rendesen,de ahhoz mindig működtetni kell és a gyerek kezében kell,hogy szorosan rögzítve legyen. 1 játékos 1 Move eszköz Isten óvjon,hogy elszakadjon a MOVE pánt és egyenes a TV közepébe álljon!
A PS4 az már ilyen!Ezért írtam az Xbox 360-t mert ott nem kell fizikai eszközt lobálni,hogy tudjanak játszani.
Egyes egyedül az első szériás One az amihez nem kell Kinect adaptert venni,igaz az kicsit nagyobb ,de halkabb ellenben a Blu-Ray lejátszó abban az nem UHD képes.
-
Geresics
addikt
PS3 és Xbox360 nem játszanak. Ha nagyon Budgetre akarom venni, akkor előásom a padlásról a régi NES-emet, és akkor lehet Super Mariozni, meg Tetrisezni, sőt, még Kacsamesék játékom is van hozzá! (Meg pankráció, meg bigfoot, de azok nem nekik valók
)XBO-hoz nincs már olyan kamera, mint a 360-hoz?
Ez durva, több ismerősöm anno az miatt vett Xboxot PS3 helyett...
Közben nem voltam rest, és meglestem a gyártói honlapot, van Kinect XBO-hoz.
Ha már ezt meglestem, megnéztem a PS4 oldalát is, és ahhoz is van PlayStation Camera.
Mondjuk azt nem tudom, hogy melyikhez milyen játék való...
A MOVE-ra rákerestem, olyat nem szeretnék, túl szeleburdik a gyerekek, és nem szeretnék még egy videót a neten, ahol a TV-ből kiáll egy ilyen!
Ja, és alapvetően ugyan nem a spórolás a lényeg, de szerintem hardveraprón fogok nézelődni, mert ott 50eFt az, ami boltban 80eFt (pl. PS4 500GB).

...hmm... ez az öreg NES nem is olyan rossz ötlet!

-
jeni
félisten
válasz
Geresics
üzenetére
Üdv!
Olcsón az Xbox 360-t tudnám javasolni. Ahhoz minden van és a gyerekeknek tökéletes sőt szinte fillérekért lehet hozzájutni játékokhoz.
A PS4 és az Xbox S/X már nem ilyen jó a helyzet. Oda drágák a játékok csakis az eredetiek mennek rajta. Az One S/X szériára már nem lesz több KINECT,a gyártó leállt annak további támogatásával.
PS3 és a PS4-re MOVE jellegű fénymarkolattal menne a táncolós mód.
Legkényelmesebb és baleset mentesen,lévén semmilyen eszközt nem kell a gyerek kezébe adni, az Xbox 360-l való játszás menne. -
Geresics
addikt
Sziasztok,
gondolkodom egy konzol vásárlásán. Alapból PS4-re szavaznék, de mivel lassan a gyerekek is elérik azt a kort, így ők is használnák majd. 1080p-s a TV, ennél több kihajtására nincs is szükségem, így a Pro változat szerintem kb. felesleges.
Viszont nem tudom, hogy van-e PS4-hez kamera? Mert ismerősünknél láttam, hogy XBox360-hoz használnak valami ilyesmit, és tudnak valamilyen táncolós programmal játszani ott a gyerekek. Szerintem ezt a 4 éves lányom is tuti élvezné, ezért elbizonytalanodtam, hogy mit is vegyek...
Az igény tehát az volna, hogy 4-5 éves kisgyerekeknek is legyenek játékok a konzolhoz, én pedig tudjak pl. GTAV-el, SW
attlefront2-vel játszani, meg még később ki tudja mivel.
Azt sem tudom, hogy az xBox One-nak vannak-e különböző generációi, mint a PS4-nek (amiket már szintén nem vágok, de googlival biztos megtalálom majd...)Ha ez bármit számít, kizárólag jogtiszta játékok érdekelnek konzolra, így a chippelés nem játszik - márha létezik egyáltalán még ilyen (anno PS1-nél elvesztettem a fonalat)...
Szóval a kérdés, hogy PS4 vagy XBO a jobb nekem, ha fontos kérdés, hogy melyikhez létezik kamera "táncos progikhoz"? Melyikhez létezik több kisgyerekeknek való játék? (A "felnőttebb" játékok nyilván mindkettőre megjelennek...)
Jah, és ha tudtok pár gyerekeknek való játékot írni, azért plusz pacsi járna!

Köszi előre is!

-
fityere
senior tag
válasz
demike93
üzenetére
Ha otthon akartok egymas ellen jatszani akkor nem kell semmilyen elöfizetes, ha online akarsz jatszani akkor igen.
Mezei Full Hd tv-hez eleg a sima ps4, de amelyik jatek kapot pro tamogatast az FHD tv-n is szebben nez ki.
Inkabb mennyire enged a penztarcad.
Amit linkeltel vegül is nem rossz ajanlat, föleg, hogy neked Fifa kell, de az elöttem iro-nak igaza van. Olcsobban is kijössz egy 500GB-os modellel. -
hitchins
őstag
-
demike93
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy konzolon. Egy dologra kéne igazán, otthon lakótársammal Fifázni
.
Lenne egy olyan kérdésem (még sose volt konzolom meg ezekhez kapcsolódó fiókjaim se), hogy ha veszek egy PS4-t, ahhoz egy Fifa 18-at, akkor ugye nem kell semmilyen előfizetés, hogy otthon két kontrollerrel egymás ellen tudjunk játszani?
Másrészt, azért gondolkodom a Playstationben, mert ha már van konzolom akkor régi álmom a Shadow of the Colossus (és tök véletlenül jött szembe, hogy ez megjelenik PS4-re nemsokára, szóval király).Egy mezei GABA márkájú FullHD TV-nk van, ehhez gondolom elég a sima PS4 és nem kell a Pro változata (4K+HDR-rel amúgy sem tudnék mit kezdeni).
Még felületesen nézelődtem csak, ezt találtam első körben ami kielégít minden feltételt (egyszerre gép + játék + 2 kontroller)
Valaki meg tud ezekben erősíteni vagy rosszul gondolkodtam?
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,azt szeretném kérdezni hogy ez igy jó árban van?[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ézz rá olyan címekre, mint a Shadow of the Colossus, God of War, Detroit: Become human, ezek csak PS4-re jelentek meg, és szerintem simán megéri konzolt venni értük, ha valaki arra adja a fejét. Haveromnak 3 évig volt, még a legelső generációs PS4-e, azalatt semmi baja nem volt, futott rajta minden játék, mint az álom, de amennyire én tudom, elég strapabíróak a modellek, és nem csak PS hanem XBOX esetében is. Egér-bill kombó van hozzá külsős gyártótól, főleg Ebay-en és társain, bár sose volt a kezem alatt ilyesmi, azt olvastam, hogy megbízhatóak, és jól kezelhetőek ezek a cuccok. PS4-en próbáltam a webböngészőt, meglepően kellemes volt, olvasgatáshoz, Youtubehoz, Twitch-hez tökéletes, de rengeteg ilyen app van gondolom hozzá.

Ez durva, több ismerősöm anno az miatt vett Xboxot PS3 helyett...