Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi333
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szóval használható, ez jó hír, esetleg meg tudná nekem valaki nézni, hogy ezek az oldalak használhatóak-e xbox-on? expekt.com, unibet.hu, pinnaclesports.com, bet365.com, sportingbet.hu - vagyis hogy tudom-e majd használni az xboxot fogadásra is, ha nincs itthon a laptop? Köszönöm előre is
-
Lacc88
senior tag
kíváncsi leszek rá ..... (: hogy milyen lesz kurvára élsimítás stb ..... ha elég jó lesz akkor lehet veszek 1-et karácsonyra ! (:
-
x360elite
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igazad van.
My fault. El is tartott egy darabig, amíg megcsinálta a frissítést. 
-
Lacc88
senior tag
Emberek ! valaki nem tudja hogy ez a wii u tényleges 1080p-t fog tudni ?
És erősebb mint a ps3 vagy az xbox 360 ?
Hardverileg meg több ram is van benne elvileg ..... nem tudom h ez mennyit számít ....
eléggé tetszetős a gépezet ..... és olyan 90 tájt lesz szóval annyira nem gázos ......
-
norbi333
csendes tag
-
-
norbi333
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valamelyik konzol használható-e internetezésre. Néztem a netem, de valahol azt írják lehet, valahol azt hogy nem. Tudom, hogy nem internetezésre való a konzol, de ha nincs otthon a laptop, jól jönne, és egy nagy plussz pont lenne a választásban.
-
x360elite
őstag
Az viszont igaz, hogy az xbox live mindent egybe véve jóval drágább mint a PS-é.
-
x360elite
őstag
Sziasztok..
Én anno azért választottam az xbox360 konzolt, mert jóval humánusabb volt a külföldiekkel szemben (jelen esetben a magyarokkal szemben), mint a PS.... Hiszen xbox360-ra jóval előbb voltak magyar nyelven (felirattal) is megjelenő játékok. Számomra csak ez volt a döntő.
-
perge666
veterán
PS3-nál is van fizetős rész,a PSPLUS.Ott minden hónapban ingyen letölthetsz az előfizetésért cserébe jó pár játékot.Igaz az éves díja magyar accal 15000ft,de a külföldieken olcsóbb.Lehet 6 hóra vagy 3 hóra is előfizetni.
-
M@trixfan
addikt
Szerintem az Xbox Live minőségén meglátszik a tagdíj, robosztusabb és a multiplatform címek közül sokan bizonyítottan szebbek és jobban futnak Xbox 360-on. Viszont a fő lényeg az exkluzív cím, az döntsön! Mondjuk már lassan jön a nextgen, persze lassan

Nekem a legnagyobb felfedezésem az mostanában, hogy bár van egy PS3-am, de az igazi konzolom a PC-m, amit 3-4 éve használok játékra és hozzá sem nyúltam. Nagyon bejön a Steam, persze legtöbbször akcióban vásárolok, mert sok nekem az új játékok ára. Viszont ilyen kényelmes dolgot még nem tapasztaltam.
-
Darius1988
csendes tag
Engem itt már meggyőztek a Ps mellet! Meg hát én világ életembe ps-en nőttem fel!
meg hát volt is lehetőségem külömbséget tenni a kettő közt és a PLAYSTATION nyert! -
perge666
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Szerintem a DSI már eléggé,hogy is mondjam,hogy ne tünjek bunkónak a Fanok szemében?
RÉGI.Ez az ez szerintem nem sértő
Remélem!
Nekem volt régebben DS LITE.és ez a DSI annyival újabb hogy van rajta kamera,meg talán picivel nagyobb a kijelző.De semmi újitás,ugyan az a vas,ami szerintem nagyon gyenge.Ha PSP-t írsz,az megint más.
Én a Helyedben Wii-t vennék,igaz az sem mai darab,meg nekem soha nem volt,de arról sok jót hallottam!!!
Ha Csak eközül a kettő közül gondolkozol,akkor mindenképpen WII-t javasolnám az én részemröl
-
Darius1988
csendes tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
A kettő között nagy a különbség mert az egyiket hordoztathatod a másikat pedig csak tv-re kötheted!
Attól függ kinek mi?
Én végül is azért szeretem a PSP-t mert bárhova velem jöhet és ugye persze az extrák ami benne van!
Viszont a másikat nagyba tv-n nyomhatod!
Viszont a két Konzol nagyon eltér egymástól, meg persze ugye az saját igényedet is nézni kel! -
Ryle
tag
Sziasztok!
Online szeretnék játszani konzollal, melyik gépet ajánlanátok ? ( xbox360 vagy Ps3 ? )
Melyiket miért ?
Válaszokat előre is köszönöm
-
FuRiONight
addikt
Hali
Nintendo DSi vs inkább Wii?
Érvek ellenérvek jöhetnek! (retro feeling miatt venném!)
-
Darius1988
csendes tag
Ha van valakinek lehetősége arra hogy hosszabb időre kölcsönbe tudja szerezni mind a két konzolt, és akkor valójában maga tudja majd eldönteni neki melyik a jobb!
Persze ha az extrákra hajt akkor hallgasson a többiekre!!! -
MasterMark
titán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Nem igazán lehet összemérni mert teljesen más minkettő, de a multiplatform játékok néha egy picit szebbek Xboxon mert könnyebb rá programozni.
Nemsokára itt a vége mindkettőnek ez alapján nem érdemes választani, inkább azt mondom mint itt mindenki másnak, válassz az exkluzív címek alapján. -
Dexter-2000
őstag
Melyik konzolt előnyösebb választani?
xbox 360 slim vagy ps3 slim?
Ami fő mérvadó az a videójátékok képi minősége, hogy melyiknek jobb és hosszútávra lenne tehát jó lenne ha min 5 évig nem vágódna haza mert sajnos sok hibás konzolt láttam a youtubeon.
xbox on tudom hogy venni kell gold kártyát viszont ps3 nál ingyenes de azt is hallottam, hogy itt viszont előfordul az is, hogy nem lehet online játszani.
ha jól tudom az xbox-nak erősebb hardvere van mint a ps3 -nak de ha nem javítsatok ki kérlek -
perge666
veterán
válasz
Darius1988
üzenetére
Sziasztok.
Valakit nem érdekelne egy nagyon megkimélt PSP3004??
25000ft az ára,nem az enyém,de kérésre adok elérhetőséget.
Minden gyári tartozéka meg van,dobozában,tokkal,8 gb kártyával...........................
Privátban jelezzetek ha érdekel.
Köszönöm. -
Darius1988
csendes tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Igen tudom hogy mikor jön kb ki, de az lesz az első hogy keresem az akciósabb ajánlatot!
Félre tettem egy kisebb vagyon erre a célra!
Várom is, mert eddig csak át menetileg voltak nálam konzolok több hónapra, inkább pc-n nyomtam mert van egy elég erős gépem, de sosem volt ugyan az!!!
Aztán vettem egy nagyobb LCD-tv-t, és ugye az élvezetek azok másak!!!
-
FuRiONight
addikt
Az új majd szemtember vége felé jelenik meg, ha nem később, ezt a kis időt pedig bird ki, ha tényleg ps3-at akarsz venni, mert ez egy árcsökkenéssel is szokott járni. Szóval: megéri várni!

-
perge666
veterán
válasz
Darius1988
üzenetére
Az új fajta PS3-at árulják már?Te azt akarod venni?
Elvileg olcsón fogják adni.
Sok sikert a vételhez,nyugi nem lessz gond
-
Darius1988
csendes tag
A jövőhétre tervezem hogy veszek egy Ps3-at, (elvileg) Boltból és remélem nem fogom járni a szervizeket azért mert egyszerűen nem fogadja be a lemezt!!!
Magamból indulva ki mindig is vigyáztam a dolgaimra, folyamatos karban tartás stb.
Úgyhogy van egy tartásom a vásárlás miatt!
De mindenképpen akarok egyet a nagyon közel jövőbe mert nemsokára adják ki a szeretet játékom új részét és azt egyből végig akarom tolni!!!
(HITMAN ABSOLUTION). -
perge666
veterán
válasz
Darius1988
üzenetére
Igen,sajnos ez van.
Ez amúgy annyira idegesítő hogy az ember meg vesz valamit újanon annak a reményében hogy hosszú ideig fogja majd teljesiteni a szolgálatot nála,és nem is olyan sokára bedöglik
Járja az ember a szervízt,idegeskedjen,várjon,és még az utazásra is költeni kell
-
Darius1988
csendes tag
válasz
perge666
üzenetére
Igen, ha egy picit eltérhetek a témától akkor elmondanám hogy életembe kb. háromszor fordult elő hogy egy újonnan vásárolt termék pár hét után már nem úgy viselkedett ahogy előtte! És a szervizbe ugyan azt a választ kaptam hogy rossz széria!!!

Így mindig ha valami újat veszek akkor tartok hogy ez is valamikor elkezd már nem úgy viselkedni mint amikor megvettem! -
perge666
veterán
válasz
Darius1988
üzenetére
Igen,ez elég gáz hogy jönnek ki hibásak,de sajnos ez nem csak a PS-re igaz,hanem minden másra

-
Darius1988
csendes tag
válasz
Darius1988
üzenetére
Az lenne mg fájdalmas dolog ami addig tartana a gép amíg le nem jár a garancia, mint Pl egy két márkás autónál, mert a szerviznek igen nagy üzlete lenne belőle, de viszont ez hallatán kevesebben vennének Ps-t!
Meg hát fúra dolog hogy jőnek ki hibás szériák!
-
perge666
veterán
válasz
Darius1988
üzenetére
Én már beérném ezzel a szinttel is!
A régi PS3-as gépemmel ugyan ez volt,elvittem szervízbe,ők meg ki küldték németbe,5 hét után kaptam vissza.
Na de a mostani gépemnek semmi baja,szerencsére jó szériát fogtam ki
-
Darius1988
csendes tag
válasz
perge666
üzenetére
Hihetetlen hogy mennyire kezdenek fejlődni a játékok, akár 10év alatt! És mi lesz még tíz év múlva???

Ami a ps3-at illeti az egyik ismerősöm vett újonnan boltból kb 3éve és már akkor gond volt vele valamikor elindította a játékokat valamikor nem, utána bevitte a szervizbe és ott mondták neki hogy pont egy olyan szériát fogott ki ami hibás gyártmány!
Egy hónap volt a szervizelése mert ki küldték külföldre!
Azóta működik,de meddig!!! -
perge666
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Egyet értek veled.
Én sem mondtam hogy senki ne vegyen Boxot!
Az is nagyon állat
A képminőség a tv-töl is függ.
Nekem egy 2 éves Panasonic Plazma van,106cm,100HZ.
Nem mai technológia/mondhatni elavult/,de nekem tökéletesen megteszi,nem vagyok úri ficsúr hogy a legjobbakat vegyem meg
A videó kicsit felvidított köszi
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Én annó PS1-el kezdtem,volt 2db is belőle,aztán jött a PS2.Ebböl is volt 2 db,meg most van 1db Slim/porosodik/.Volt Fat PSP,Slim PSP 2003.
Megvettem a Fat PS3-at/40gb/,garanciaidő alatt elromlott,megcsinálták,Ahogy lejárt a gari megint kinlódott és eladtam.
Ekkor döntöttem úgy hogy PC-n fogok játsszani,össze raktam egy ütős gépet,mindent vitt,de nem az én világom volt.
Utálok PC-n játszani rájöttem.
Vettem egy Xbox Classicot hogy leteszteljem magam hogy a játékokat utáltam meg vagy mi van.
Rájöttem hogy nekem konzol kell.
Vettem egy Xbox360-at /60gb/,de idegesitett a hangja,meg hiányoztak a PS3 Exkluzív játékok,így eladtam,kb 5-6 hónapig nem volt semmilyen konzolom.
Már több mint 1 éve PS3 320gb konzolom van.
Ennek szerencsére semmi baja,imádom rajta az exkluzív játékokat,és le nem cserélném Xboxra.
Grafikába szerintem szinte egyforma a 2 konzol.
Én még a Blu-Ray miatt döntöttem a PS3 mellett/Wifivel nézem a filmeket a Laptop HDD-jéröl!
Meg a PS3 kontroller jobban kezemre áll! -
Darius1988
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igaz

-
MasterMark
titán
válasz
Darius1988
üzenetére
Kinect amúgy...

-
Darius1988
csendes tag
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Meg hát ugye nem mindegy hogy az ember milyen tv-én is játszik vele

Még eleinte amikor kijött egy új játék akkor valamelyiknél volt olyan videó hogy egy megosztott képernyőn mutatták a két konzol képét, és néha nem értettem hogy miért mert szinte mind kettő ugyan az volt!
De viszont nekem bejön az Xbox-ba a Kineck, úgy hogy elkezdtek kiadogatni értelmes játékokat is rá! -
tDr1v3r
veterán
válasz
Darius1988
üzenetére
Nem szebb... a szokásos ATI-nVidia színprofilos eltérés van, de igazából ember legyen a talpán aki azt észreveszi műszeres mérés nélkül.

A multiról annyit mondanék hogy PS-nél a kiadók üzemeltetik a szervereket, és sajnos többször volt rá eset hogy egyes játékok szervereit bezárták... ebben jobb az MS a saját szervereivel, de igazából mindegy, ha mindig frissebb játékokat fogsz neten játszani.
-
Darius1988
csendes tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Igen ez mondjuk nagy előny nálam is hiszen szeretem a multit, és mivel hogy most emlékeztettél erre ingen csak azt érzem hogy maradok ps-es
Ha már az elődjeit kipörgettem!
Sokan mondják azt hogy a ps-nek szebb is a képe, sajnos én még így nem tudtam külömbséget tenni! -
FuRiONight
addikt
válasz
Darius1988
üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, láthatod, hogy exclusive cimek alapján dőnts, ps-re jóval töb van mint box-ra, az biztos. És ráadásul psn ingyenes (persze lehet fizetni psn+-ra de nem kötelező, box-nál ugye fizetős a multi)
-
Lacc88
senior tag
srácok ... a ps3 erőssége mennyit számít ?
mert ugye erősebb mint a 360 , na de ebből mit kamatoztat ?
-
törölt tag
Új barátnő,és új xbox kerestetik Érdemes megnézni

-
MasterMark
titán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Én megvárom nem probléma, annyira úgysem sürgős, csak az exkluzívakat akarom azon is bepótolni.
Halo 4 valamikor ősszel, van pontos dátum is, fejből most nem tudom.
-
FuRiONight
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Én is erre vártam de most találtam. Á h szóval nem tudom. Am Halo 4 mikor jelenik meg?
-
FuRiONight
addikt
Igazából mind2 platformon van játék ami tetszik, boxom már volt. Igazából Az új GoW, Halo 4 ami tényleg nagyon érdekel.
Alapból a multiplayert preferálom, de azért egy God of War trilógiát is kipróbálnék

-
Lacc88
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
ja okés ... akkor még átgondolom , de én azt veszem észre még mindig , hogy a ps3as játékok recések ... nagyon sok ilyen van és boxon pedig nem lehet észrevenni ....
-
Lacc88
senior tag
sziasztok
volt már egy pár ps3am illetve 360-am is úgy néz ki , hogy vennék megint ... (:
de nem tudom , hogy melyiket ... játékok exkluzív címek döntenek ?
-
MasterMark
titán
válasz
FuRiONight
üzenetére
A Live-nál a te pénzedből üzemelteti a szervereket az MS.
A PS-nél mivel ingyen van, ezért a játék kiadóknak kell ezzel foglalkoznia, akik elhanyagolják meg ilyesmi, ezért laggol meg vannak problémák.Ezt itt-ott olvasgattam, nem teljesen biztos, hogy pontosan így van.
-
FuRiONight
addikt
A multinál mindenki a LIVe-ot mondja hogy jobb, a kérdésem az, mi a gond a PS Network-el? Ingyenes és szerintem ez igy korrektebb is, de mivel mi az ami miatt ennyire azt ajáljátok, pedig hát psn-re is van rengeteg csak multira kihegezett gamma.

-
MasterMark
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
A két konzol közül ha nem tudsz választani, akkor az exkluzív címek alapján dönts.
XBOX-nál a multiért fizetni kell, de megéri. (Kb. 600-700 Ft, de vannak akciók amikor egy hónap 200 Ft csak.) Vinyó mindenképpen ajánlott, sok mindenhez kell.
Használtat nem érdemes venni, nem tudni ki nyúlt bele. Slim-mel már nincsenek gondok, ha régebbi gépet akarsz, akkor csak Jasper alaplaposat, és úgy hogy nem nyúltak bele. -
Something_
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Privi!

-
enginev3.0
félisten
Helló
xbox 360-nál mit kell figyelembe venni, ha akarok venni egyet használtan?
mikori gyártású legyen stb...max30k körül keresek
lehetőleg ne süljön megVagy inkább ps3?
mi a különbség?melyik ajánlottabb? Márka miatt inkább PS3-hoz hajlok
És a lehető legnagyobb segítséget kénrém az ügyben, mert sosem volt konzolom,és nem tudom hogy kell-e valamelyikhez vinyó, meg mik a lényegek stb....

-
feka007
veterán
Következő konzolok mikor jönnek?

-
karakpecze21
senior tag
A Wii U-ra nagyon kíváncsi leszek milyen lesz.Állítólag elég brutális hardverrel lesz szerelve.
-
Apone33
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Igaz, de könnyen be is lehet aludni rajta.
-
Apone33
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Ezért maradok a pc-nél fő vonalon, de egy konzol sem ár, hisz vannak rá elég jó játékok.
-
Apone33
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Arra nagyon kíváncsi leszek hogy milyen graf-ot tudnak kihozni belőle.
-
Apone33
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Az még sztem odébb van, de biztos hogy ütős lesz.
-
Apone33
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Igaz, még ha használtan is veszi az ember, akkor is sok.
-
Apone33
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Ezért kell mind a 2, mert mindig azzal játszana pont az ember ami a másikra van.

-
karakpecze21
senior tag
válasz
Apone33
üzenetére
Hát én annyira ajánlani nem tudom egyiket sem, mert nekem is volt már pár boxom és ps-em is.
X időnként váltogatom a kettőt.Amikor boxom van, akkor egy idő után Ps-re fáj a fogam és fordítva.
Volt olyan szép idő amikor mindkettő volt, de nem bírtam anyagilag a kettőt.
Most box-van, de már nagyon GT5-öznék.

-
Apone33
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Tudod, hogy van ez. Melyiket ajánlanád? De boxon gondolkodom.
-
Apone33
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Ezt jó tudni, úgyis épp koznol vásárlása előtt állok.

-
karakpecze21
senior tag
Ha nagyobb a winyó az csak jó, bár a 250GB-is untig elég.A játékokat érdemes telepíteni a HDD-re, mert ezáltal egyrészt gyorsabban tölti be a játékot, másrészt addig sem babrálja az olvasófejet és ezáltal még halkabb is lesz.
Egy játék ha HDD-r telepíted átlag mérete 8,4GB, persze van ami több.
Ha live-ról vásárolod meg az teljesen változó, játéktól függ párszáz Mb-tól GB-ok ig. -
250-es vagy a 350 est érdemes meg venni ? ha jol emléxem euronicsba volt valami akcio , mikor neztem 3 gamet adnak hozza pontosabban valami letolto kod van de gondolom liveon keresztul akkor ezeket lel lehet tölteni -?
Egy game mennyi helyet foglal a vinyon ha feltelepitem ?
Tudtok esetleg valami helyet ahol van jo akcio ?
-
Gergosz2
veterán
egy plyetyka szerint jövőre jön az új box [link]
-
sajtee
őstag
Halo 4 még nem jelent meg - ennek ellenére játszható lesz LIVE-on, nagyon összetett lesz az online része.
MW3 - mivel a kampány veteran-on is kevesebb, mint négy óra, valahogy meg kell menteni a sorozatot, értelemszerűen játszható online.
Általában fel van tüntetve, hogy:
Online multiplayer x-x players
Multiplayer x-x players (ez az osztott képernyő, vagy split-screen)
vagy szimplán az, hogy online x-x playersvagy minden játék tolható ?
LIVE-ra belépve értelemszerűen játszhat minden játék, de nem mindnek van online része, a régieknél pedig már nagyrészt kilőtték a szervereket. ld: zsíéj (elektronik árc)
-
köszi a választ!
Halo 4, modern warfare 3 ezeket lehet multiba játszani? játszák ezeket live-on ? Azt tudom , hogy fizetni kell havi 800 ft-ot a live-ért de az nem pénz...
Neztem az xbox oldalan a gamekat, ott hol tudom meg, hol írják, hogy melyik játek jatszható live-on ? vagy minden játék tolható ?
-
sajtee
őstag
Xbox-on minőségibb a LIVE szolgáltatás és többen is használják, viszont fizetős. (vannak 200Ft 1 hónap, 400Ft 2 hónap akciók), kb. havi 800Ft.
Elméletileg stabilabb is, mint a (volt) PSN, FPS-re pedig egyértelműen az Xbox kontrollere felel meg jobban. (meg úgy mindenre)
Boxon szebbek a multiplatform-ok, új játékoknál annyira már nem érzékelhető.
Nem azért írom ezt, mert xbox-om van, de a fő szempontok alapján ez tűnik jobb választásnak. Rajtad áll. -
Hi all!
Neten emberek ellen szeretnék gamelni. Igazából nem tudom, melyik konzol lenne jobb választás, ahogy itt bele olvasgattam a hsz-be XboX talán szimpibb valamivel, de nem tudom neten mennyien játszanak.
Nekem a fő szempont a netes oldal, persze számít a grafika is, meg minden egyébb, ezekből kiindúlva tud nekem valaki tanácsot adni, melyik konzol a jobb választás?
Az ár nem fő szempont a legjobbat akarom venni...
u.i: kinect különösebben nem érdekel, inkább az FPS gamek multiban.
THX!
-
MasterMark
titán
Itt sem lehet warezolni!!!!
Ha nem tudsz dönteni a két konzol között, akkor nézz utána az exkluzív játékoknak, és az alapján dönts.
XBOX multija a Live rendszeren keresztül történik. A multihoz Gold tagság kell ami fizetős. Kb. havi 800 Forint. Ezt nem kötelező fizetni, ha nem akarod is tudsz játszani, csak multizni nem.Használt konzolt nem érdemes venni. Sosem tudni ki és mit buherált meg benne.
-
bagó
tag
sziasztok!
konzol vásárlás elött állok!! az alábbiak lennének a kérdéseim..
szerintetek melyiket érdemes venni?
xbox360, vagy ps3??
indokokat kérnék hogy melyiket miért..
mit kell szemügyre vennem, mit kell " néznem " mikor "használt" konzolt vásárolok??
mik az előnyök a konzoloknál? ( hűtés, flash stb..)
játékok közül ami megjelenik mondjuk ps3-ra az megjelenik 360-ra is?? tudom h van egy két kivétel, de a legtöbb igen????szeretnék megtudni minden fontos, és akár kevésbé fontos, de mégis jelentőséggel bíró tényezőt a 360-ról illetve a ps3-ról..
[moderálva]
[ Módosította: 7 ]
-
tDr1v3r
veterán
-
sutyesz96
addikt
Hi. Ps3 vs xbox 360? Melyik? Miért? Move vs kinect?

-
szabicska
csendes tag
Sziasztok!
MKV fájlokat hogyan lehet lejátszani PS3-on?
van erre mód egyáltalán?
Köszi -
MasterMark
titán
Hello
-Az új XBOX Slim-el már nincsenek ilyesmi gondok.
-XBOX Slim elég halk.
-XBOX kontrollert elemmel, meg aksival is lehet használni.
-Forza is szimulátor
-XBOX-on 4-en lehet egyszerre játszani
-Lehet adni-venni, újabb játékoknál van online pass, amit csak egyszer használhatsz fel, és ez a multihoz kell, ezért van hogy használt játékhoz nem mindig kapni. -
cucka
addikt
Sziasztok,
Konzol vásárlás előtt állok és nem igazán értek hozzájuk, így lenne pár hülye kérdésem. Xbox360 és PS3 között vacilálok, újonnan venném őket:
- Megbízhatóságban van különbség a két gép között? Azt tudom, hogy a korábbi xbox-okkal voltak hűtési gondok, az új slim szériáknál ezt már megoldották?
- Van számottevő különbség a gépek működési zajában? Van nálam egy fat ps2, ahol azért eléggé zavaró a ventillátor búgása, szóval csendes gépet szeretnék.
- A wireless kontrollerek jól bírják a strapát? Egyáltalán, ezek elemmel működnek, vagy akksijuk van?
- Szeretnék majd valami autós játékot - a Forza sorozat az nagyjából a Gran Turismo sorozatnak felel meg xbox-on? (A Gran Turismo f*sza, mert sok autó és pálya van benne, illetve a vezetési élmény sem túlzottan árkád. A Forza ugyanezen a vonalon mozog, vagy inkább Needforspeed-es?)
- Nagyon fontos lenne, hogy legyenek rá olyan játékok, amiket egyszerre többen is lehet játszani (nem netes multipléjer, hanem a klasszik "ketten ülünk a kanapén és játszunk" felállás). Innen nézve van érdemi különbség a játék-felhozatalban?
- A mostani konzolos játékokat lehet használtan adni-venni? (Úgy értem, hogy nincs-e valamilyen account-hoz kötve a játék, ami miatt sz*pó, ha el akarom adni használtan?) Nemrég volt hír, hogy a köv. xbox-nál már valószínűleg nem lehet majd használtan eladni a játékot, ezért az aggodalom. -
ubbconfig
aktív tag
válasz
Akos2110
üzenetére
Az, hogy meddig "tart ki" egy konzol, szerintem egyén függő. Én pl. mai napig órákat elvagyok 1-1 régi xbox-os játékkal (nem a 360-asról beszélek), pedig azt lassan 6 éve vettem. A PS3 annyi exkluzív és multiplatformos játékkal van ellátva, hogy ha most kezded el akár csak a 2008-tól megjelent játékokat kipörgetni (ráadásul amelyiknél lehet a multiplayerre is rákattansz), akkor sokáig ki fog szolgálni egy PS3...

-
Lacc88
senior tag
válasz
Akos2110
üzenetére
Figyelj !
Ha játszani akarsz inkább erre ruházz be mint egy 200-es pc-be ami fél év múlva 130-at ér ...... 60 ezerért lehet kapni már ps3-at , főleg ha haverodnak van akkor vehetsz nyugodtan sztem . Szerintem 2 évig bent lesz még a ps3 .
Mert 2006ba jelent meg , és a sony azt mondta h 10-éves konzolt adott ki .... ami kicsit vicces .....
de ez van .Az új box is jön lassan 1-1-5 év kb . Legalábbis ez lenne a normális .
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
My fault. El is tartott egy darabig, amíg megcsinálta a frissítést.