Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
pattantyu #6554 üzenetére
A probléma vele az, hogy a játékok grafikája látványosan romlik a normál grafikához képest. Pl a GTS vagy Driveclub jó példa erre, mert azok játszhatóak mind a két módban.
Na meg sok ember nem bírja, és hányingert kap tőle. Én jómagam 20-30 percnél többet nem bírok vele játszani, mert elkap a rosszullét.
Azt viszont hozzátenném, hogy nagyon egyedi játékélményt nyújt. Horror játékoknál magad alá piszkítasz néha annyira félelmetes tud lenni. -
kovsol
titán
válasz
balifongsm #4354 üzenetére
Nekem Energizer NH15-1.2V NiHM - HR6 (Nickel-Metal Hydride) tölthet AA 2000mAh elemből van benne kettő.
Mondjuk az van ráírva a kontrolerre: "Use only alkaline battery, type AA (LR6)"
Az LR6 = Ceruza (AA) elem
HR6 = Újra tölthet (AA) elem
ilyen van nekem benne:
Ebből létezik 1700-2450 mAh között is lehet mégnagyobb is van és ugye ebből kettő megy bele így 3400-4900 mAh közötti aksinak felel meg a kettő együtt -
kovsol
titán
válasz
balifongsm #4346 üzenetére
veszel simán két tölthető ceruzaelemet és kész, esetleg 4 elemet veszel és akkor ha lemerül is van tartalék, bár nem merül le hamar egyáltalán
nekem 2x2000mAh -es enegizer ceruza elem van benne és 2 hetet simán kibírnak, pedig azért elég sokat szoktam játszani, a két elem töltővel együtt volt 3500 pénz -
kovsol
titán
tök feldobjátok az estémet
amúgy én is informatikus vagyok, azért jókat mulatok itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest