Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oliwwer

aktív tag

válasz F-ECT$ #6567 üzenetére

Rendben, köszi!

A konzol meglétének célja végülis annyi lenne, hogy barátnőmmel meló után beülünk a tv elé, és nyomjunk lazulásképp pár játékot, vagy egymás ellen, vagy egymással, co-op játékokra.

1. Mi alapján tudom eldönteni, hogy xbox 360, xbox one, ps3 vagy ps4 kell nekem? Mert azt láttam, hogy ps3-ra is kintvan pl a gta5. De ha a ps3 van annyira jó, hogy "vigye", akkor ps4-re minek végülis? Meg itt nincsenek olyanok, hogy gépigény, vagy igen? Összességében arra amire nekem kell, melyik lenne a jobb? Ilyen 30-40-50k lenne rá kb.

2. Tudom hogy van ezekhez is cd vagy dvd, tehát hogy van olvasó, de hirdetésekben láttam, hogy xy GB-os eladó. Akkor HDD-re is rakhatok játékot, és oda menti a játékaimat, de közben lemezen is játszhatok?

3. Arra semmiképp sem lesz pénz, hogy több különböző játékot megfizessek (egyelőre), ezért a kalózkodás marad, ehhez kell valamit tenni, vagy simán a hdd-re tudok tenni játékot, és nosza? Ezeknél is úgy van, mint PC-n, hogy crack, meg mindenféle trükközés, hogy menjen?

Ha kicsit jobban megy majd a szekér, akkor képbe jön az eredeti játékok vásárlása is, de kezdetben így lesz.

Azt hiszem elsőre ennyi. Elnézést a tudatlan kérdésekért, de ismeretlen terület ez még nekem jelenleg.

Új hozzászólás Aktív témák