Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
up
-
Viktor77
titán
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Menj végig a Király utcán, nagyon sok kazi van még a használtcuccos boltokban.
-
Viktor77
titán
UP
Cathfaern #88? -
Dreamcaster
senior tag
Zsír új kazikat lehet még kapni N64-hez? Mario 64 és Mario Kart 64 tutira kéne, meg talán a Zelda is. Kérdés, hogy szert lehet-e tenni még új példányra ezekből.
-
Grass
aktív tag
Eladnám PSX emet ha valakit esetleg érdekel az írjon egy emilt.vagy ide is írhat.
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Dreamcaster
üzenetére
igen lehetséges.... ha jól tudom ők Bővebben: link tudnak zsír újat szerezni....
-
Dreamcaster
senior tag
Két kérdésem lenne!!
Lehet még kapni boltban új N64-et? Szeretnék venni egy szűz példányt.
Hol találom meg a PSP gamevideókat?
-
Viktor77
titán
Tessék, itt elég jól kitárgyaljuk a témát:
Bővebben: link
Nem Te mondtad, hogy konzolt soha?
-
Integra
titán
haliho
X-BOX vagy PS2???
melyik jobb technikailag?
képre, gyorsaságra, minőségre
melyiket érdemes inkább megvenni??
vagy van valahol már ezzel a kérdéssel foglalkozó topic? -
Viktor77
titán
Cathfaern, már csak benned bízom!
Melyik az a játék SNES-en (vagy MD-n?), amiben egy fiatal csókával kellett kolbászolni (gondolom valamit, vagy valakit megmenteni), és meg lehetett idézni a négy fő elemet társnak. Volt egy ilyen dzsinn féle (talán a víz lehetett) az ment a képenyőn össze-vissza és bokszolt minden ellenféllel. Ja, olyan Final Fantasy stílusú game volt. Sajna, annó idő hiányában nem tudtam befejezni, de most a ZNES segítségével talán be tudnám.
Régóta keresem ezt a progit, de no effect.
-
baliii
senior tag
nem tudjatok, hogy hany palya van az xboxos tony hawk 3-ban? van a boriton 1 olyan palya, amin daruk vannak, az nem volt a pcben!
-
Cathfaern
nagyúr
Általános esetben a következő a helyzet:
Az NTSC szabványnak kicsit más a felbontása, de ami fontosabb, a képfrissítése, mint a PAL-nak, az NTSC 60Hz-et követel meg. Bár nem szokták featureként kiemelni, de az újabb TV-k nagy része ezt tudja, így ha nem túl régi (1-2 éves) TV-vel rendelkezel, akkor ezzel nem lesz gond.
Amivel viszont gond lesz, hogy NTSC gép csak NTSC játékokat játsz le. Ezzel viszont erősen nehezíted a helyzetedet, mivel PAL-os GC-s játékkal sincs elárasztva Mo, nemhogy NTSC-vel, így biztos külföldről kell hozatnod/rendelned. Ráadásul, ami miatt végképp hülyeség a dolog (szvsz), hogy USA-ban nem olcsóbb a GC, mint mondjuk Ausztriában (de én pl. 30ezerért vettem karácsonyi akció keretében), vagy egyes helyeken Mo-n.).
Ami viszont GC speciális:
A Gamecube-hoz kiadtak egy bootloader nevű lemezt, ami lehetővé teszi, hogy régiófüggetlenül bármilyen játékot lejátsz a gépeden. De azért ennek a használata macerás, hiszen így játék előtt mindenképp ezt kell először berakni. S mivel a kinti GC nem olcsóbb, így ennek sok értelme nincs.
Egyetlen esetben lehet értelme, ha mondjuk kint élsz egy pár hónapig, s akkor ott megveszed, hogy tudj játszani...bár lehet, hogy akkor is jobb ötlet az ottartózkodás végén eladni, s itthon újra venni egyet
-
h-yle
addikt
Helló!
Szerintem ez csak akkor éri meg neked ha folyamatosan onnan szerzed be a játékokat hozzá. Mivel ott NTSC képrendszert használnak (eltérő felbontas és képfrissítés) itt pedig PAL-t ezért a PAL-os játék nem megy amcsi konzolon. Szóval csak akkor ha tudsz NTSC-s játékokat szerezni! -
Xelo
addikt
Hali! Nyáron megyek Amerikába és ott vételeznék 1 Nintendo GameCube-ot. Eddig OK!
De valakitől azt hallottam hogy a hazai TV-n nem fog menni az a GC, mert valami HZ-nem illeszkedik, ez igaz? -
-=V3rthil=-
őstag
Köszi a válaszokat, ezek szerint érdemesebb az új szériára hajtani.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
DVD-R-t viszi, mást nem (az írott CD-t is, de azt nagyon nem ajánlott használni. Még az eredeti CD-től is nyekereg fel-alá, hát még az írottól
) -
-=V3rthil=-
őstag
Köszi a segítséget! És azt lehet tudni, hogy a 39004-es mennyire viszi az írott cuccokat?
-
Cathfaern
nagyúr
Írott DVD:
Ugyebár az ''eredeti'' Ps2 hivatalosan nem vitt semmilyen írott DVD-t (de a DVD-R-t olvasta). Az új verzió viszont már hivatalosan lejátsza az összes R és RW formátumot (erre csupán amiatt volt szükség, hogy ez ne legyen az X előnye, ami alapból vitt mindent, ha jól emlékszem).
Ami miatt viszont a játékokat nem viszi, az nem a fentebbi ok, hanem hogy van egy olyan jel a játék DVD-ken, amit nem lehet írással utánozni. Ezért nem mennek a játékok (a chip pont ezt a jelet rakja bele a olvasó s a feldolgozó chip között menő adatba). -
Viktor77
titán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Az 50004-esben, csökkentették a hőtermelést, igen komolyan csökkentették a működési zajt, újratervezték az alaplapot, alapból benne van az infra vevője, viszi az írott DVD-ket (sztem a játékokat azért nem), meg még egy pár optimalizáció.
[Szerkesztve] -
Marcee8
csendes tag
menjetek a francba hülye szerkesztők
-
-=V3rthil=-
őstag
Up, nem tud valaki valamit az eltérő szériákról?
-
lorcsi
veterán
Most vettem gameboy-t 11 játékkal+ az a szali változatához 3 játékot
))))))))))))))))))))))))))))))))))))tesómnak + nekem is baromira tetszik
kb.14 éve vettük & most újra újdonság
) -
-=V3rthil=-
őstag
Hi!
Nem tudjátok, hogy a PS2 szériák között mekkora különbségek vannak? Elsősorban a 39004-es és 50004-es közötti eltérésekre lennék kiváncsi! Thnx előre is! -
PrinczA
őstag
Van egy allitolag (en nem ertek hozza) fej-hibas PS2-om.
Ha kell vkinek eladom, elcserelem, ...
Es van hozza 3 iranyito is. -
luki
tag
Gyertek a Ghost Recon 2-be ha szeretitek a taktikát

-
Cathfaern
nagyúr
Olvasdd el ezt a cikket, DS demokat tesztelnek benne: Bővebben: link
Szerintem semmi sem lesz a DS-ből, a PSP gond nélkül le fogja nyomni sajnos
Ez a dupla képernyő elsőre nagy ötlet, másodjára szerintem annyira nem az. Az érintőképernyő dettó. Szerintem a fentebb említett cikkben tesztelt játékok nagy részénél csupán erőltetett volt az érintőképernyő használata. Így meg talán még csak ront is a helyzeten
Szerintem a DS semmivel sem fogja többre vinni, mint az Ngage, csak más réteg fogja venni (azt a 3 eladott darabot) -
Cathfaern
nagyúr
Dehogynem

Nintendo oldaláról: Bővebben: link
Egy magyar cikk: Bővebben: link
Száraz adatokat viszont most így hirtelen nem találok (de az 576.hu-n biztos olvastam)
[Szerkesztve] -
h-yle
addikt
Ilyen a nintendo új gépecskélye

Nézzétek meg közelebről:
Bővebben: link -
Cathfaern
nagyúr
Egyrészt neked is tudom ajánlani a cheapboy.hu-t, de ha onnan nem jön össze, akkor meg a www.newwave.hu-t. Igaz, ők nem bpiek, hanem győriek, de elküldik postán a cuccot. Elég sok mindenük van, illetve tudnak szerezni régebbi gépekkel kapcsolatban.
A broadbran adapterről meg tegyél le, két okból is:
1. nagyon ritka, s emiatt nagyon drága
2. Ugyebár a Sega megszüntette az online supportot, így max. magánszervereken tudsz játszani, azokat meg elég nehéz felkutatni. -
supercow
őstag
Nekem van egy Dreamcastom használtan vettem 30 játékkal (gyerekeknek), keresek hozzá pisztolyt és broadband adaptert, esetleg billentyűzetet és egeret. Tudtok esetleg olyan helyet, ahol ilyesmiket lehet venni?
Egyébként DOA2 rulez
-
Raymond
titán
A spec-ek szerint a PSP gyakorlatilag nem nagyon marad es a PS2-tol (333Mhz proci, 166Mhz gfxengine, 32MB RAM). Szerintem nagyon draga lesz...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Nem, nem, konzol rulez, de ezt most hagyjuk

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Sajnos itt a PH!-n nem nagyon dívik a konzolosdi

-
Cathfaern
nagyúr
Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy nézzen be az index fórum gamez szekciójába, ott virágzik a konzolos élet, van minden gépnek külön topicja, stb.
-=V3rthil=-:
Nézz körül a www.cheapboy.hu-n, vannak használt játékok is, és vesznek is (meg cserélnek is). A legegyszerűbb ha írsz nekik egy mailt
-
-=V3rthil=-
őstag
UPsz...
-
-=V3rthil=-
őstag
Hi megint!
Az lenne a kérdésem, hogy nincsenek-e valakinek eladó használt Xbox játékai?
Nekem van egy Splinter Cell-em, amit már nem nagyon használok, szal esetleg cserélném is. -
Sir Pocok
őstag
Egyébként rám tört a retro felling és elkezdtem super mario 3 játszani....
Isten király játék
-
Sir Pocok
őstag
Az a lényeg , hogy ne Verbatim,TDK,Philips játékokkal játszatok......
Amúgyis ezek nagyon xar gamék.....
phúj....... -
Viktor77
titán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Tudom, azért próbáltam úgy feltenni, hogy te tűnjön annak.
-
Viktor77
titán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy illegális, nehogy bezárják a topicot.
És ajánlom nézz szét az Apróneten, tucatnyi ilyen hírdetést fogsz találni. -
-=V3rthil=-
őstag
válasz
Sir Pocok
üzenetére
Én azért akarom belerakatni, hogy legyen benne
Szal most, hogy így kitárgyaltátok, hogy nem illegális, újra felteszem a kérdést : nem tudjátok, hogy lehetne ezt a legális beavatkozást megcsináltatni?
Szerk.: Azon i gondolkodom, hogy esetleg eladnám... Ha erre jutok végül, nem kell véletlenül valakinek?
[Szerkesztve] -
Sir Pocok
őstag
maga a chipelés nem illegális....... mondjuk ez emberek nem azért rakatják bele a gépükbe , hogy legyen benne... (na ezt jól megmondtam
)) -
Cathfaern
nagyúr
-
Sir Pocok
őstag
Ezek a chipelés és a modding dolgok elég warez szagúak.....
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
MP+-at ha jól tudom alapból viszi a beépített MediaPlayere, s van legalális DivX lejátszó is (pontosabban mindegyik legális, csak amelyik nem eredeti DVD-n van, azt csak úgy tudod elindítani, ha van a gépben modchip...de még az is lehet, hogy tévedek
) -
Viktor77
titán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Erre itt nem fogsz választ kapni.
-
-=V3rthil=-
őstag
Hi!
Nekem XBoxom van. Per pillanat nem nagyon tudok vele mit kezdeni
Nem tudja valaki, hogy hol lehetne biztonságosan moddoltatni, hogy a biztonsági másolataimat is kezelje?
Meg az se lenne hátrány, ha pl. DivX filmeket is tudnék nézni rajta. + MP3 meg mindenféle
-
wrz
aktív tag
Hüha, most néztem meg a sony psp videókat és az államat szedegetem a padlóról

Ha ezt kiadják szegény nintendót el fogják törölni a föld színéről a gagyi mariojával együtt. -
Cathfaern
nagyúr
Nekem van
Jelenleg csak egy GBA, GBC, DC, GC és Ps2, de volt már MD, SNES, N64, Ps1, Atari2600 piac version, és ''sárgakazettás'' gép.
PSP-vel kapcsolatban:
Ütni fog a gép, az biztos. Szvsz le is fogja taszítani a Nintendo-t a jelenlegi handheld trónjáról (már csak az erős marketing és Sony név miatt is).
Ja, és hogy mennyire másolhatatlan lesz a cucc: a fejlesztők sem kapnak UMD írót, hanem mondjuk DVD-n kell eljuttatniuk a elkészült programot a Sonyhoz, s így lesz sokszorosítva a játék.
A legelső (és emiatt grafikailag a legrosszabb) játékok is (videók alapján) a Ps1 és a Ps2 között vannak, úgyhogy később elég ütős grafikát fognak kicsikarni a gépből. Btw. fejlesztők nagyon dícsérik a PSP, azt mondják, hogy egy csomó olyan dolgot tud hardveresen, amit a Ps2-ből csak szoftveresen lehet előhozni. -
_Volkovy_
nagyúr
Na,lanyhul az érdeklődés?
-
Sir Pocok
őstag
NFSU is lesz rá....
-
Sir Pocok
őstag
GT4 valami félelmetesen néz ki....
-
Viktor77
titán
Meg ezt:
Bővebben: link
GT4 van a képeken!
-
Viktor77
titán
Húha!
Ez elég kircsinek néz ki!
MOD: én ezeket találtam róla: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Sir Pocok
őstag
Állítólag grafikailag a PS1 és a PS2 között lesz...
''A PSP mérete 170x74x 23 mm, tömege 260 gramm. Szélesvásznú kijelzője 4,3 col átlójú, 16 millió szín megjelenítésére képes, felbontása 480x272 pixel. A fekete színű, tenyérben elférő készülék képes drótnélküli hálózati kapcsolatot használni, akkumulátora használattól függően 2-10 órán át látja el árammal az eszközt. Memóriájának nagysága 32+4 Mb
A Sony munkatársai számtalan játékkal, és mivel a vállalat közlése szerint a mobil játékgépen DVD minőségű videókat nézhetünk, a SpiderMan 2 bemutató videójával prezentálták lejátszási képességeit. Hangjait az Inucubus rockbanda videóklipjével mutatták be. A cég célzottan a PSP számára egy új, a szabvány CD-nél háromszor több adatot tárolni képes UMD lemezt is kifejlesztett.''
majd meglássuk........
-
klepto
addikt
Én konzolokkal kezdtem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kérdés: van valakinek PSP-je?
Esetleg infó a gép, és a programok áráról?
[Szerkesztve] -
Sir Pocok
őstag
Minden ami KONZOL!
Írjatok bátran! Ha nem tudtok valamit igyekszek segíteni.....
Itt egyáltalán van valakinek konzolja......
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerinted ennyire hülye a Sony, hogy direkt kihoz egy új verziós Ps2-t, amire nyugodtan lehet másolni? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)