Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OceanStorm
tag
válasz
KAMELOT #1566 üzenetére
Az előző gépemben évekig egy Alpenföhn Matterhorn hűtötte a rendszert, illetve előtte is csak léghűtést használtam. Nyár elején fogtam ismét egy új gép összerakásába, ám az új házban akárhogy néztem szúrta a szememet a vastömb. Annyira nem érdekel az épített vizes téma hogy sajátot rakjak össze, már csak azért se mert nem értek hozzá és tuti hogy eláztatnám a rendszert, és az se zavar ha épp nincs 0 fok közelében a rendszer. Valami egyszerűt akartam ami jól néz ki, nagyjából hozza a Matterhorn tudását, és mellette látszanak a memóriák is.
A félelmem nekem is a pumpa volt, éppen ezért több napot rászántam a megfelelő kompakt megtalálására, érdemes olvasni a vásárlói véleményeket és a különböző fórumokat. Én a Triton mellett döntöttem, én ezt találtam a legjobb vételnek. Kerekítve potom 20 ezer Ft, ha be is szarna de nem fog, akkor megveszem még egyszer és a sok felesleges szerelgetést is megúszom, utána meg mehet gariba a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alphacool Eisblock Aurora Acryl RX 7900XT Reference with backplate
- Artic Liquid Freezer III 420 ARGB fehér 2030-ig garancia
- Corsair H115i PRO RGB 280mm + ML140 PRO RGB Ventilátorok Komplett Csomag!
- ID-COOLING DASHFLOW 240 HóFehér vízhűtés
- Lian Li HydroShift LCD 360TL, Fehér, !!! Akár 40.000ft-ért !!!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest