- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
pjtr
aktív tag
köszönöm a Helpet :)
ha jutok vmire, akkor remélem ugyanijen türelemmel lesztek irántam , mint most:)
most mennem kell sajnos sziasztok -
pjtr
aktív tag
én még nem húztam meg :B de amint tudok rá időt szakitani, rögtön ''publikálom majd'', ez hétvégén mindenképpen összefog majd jönni, addig csak a levegőbe kérdezek :B ha lesznek komolyabb tapasztalatom remélem akkor is fogjátok majd olvasni ezt a topikot, és fogtok majd segiteni nekem és válaszolni :)
-
pjtr
aktív tag
és ezért köszönöm Nektek a válaszaitokat :)
-
pjtr
aktív tag
45e vettem 2 hónapja, de mivel télleg nincs semmi szabadidőm, nem is tudtam megrángatni a kártyát, gyári a driverem van még mindig, esténként, és néha ilyenkor tudok csak érdeklődni :B ezért kérek állandóan elnézést, a sok ostoba kérdés miatt, amivel Titeket szekállak 2 napja :B
-
pjtr
aktív tag
Divot szerint ennyi a pozitiv a kariban én meg a forúmot vadul olvasva választottam
[Szerkesztve] -
pjtr
aktív tag
ne szomoriccsatok el.... én kb 2 évre tervezten ezt a kártyát
másra meg nem volt pénzem sajnos
[Szerkesztve] -
pjtr
aktív tag
válasz
-=V3rthil=- #157 üzenetére
most itt van a kezemben a kártyám kézikönyve. ott látok hömérsékletfigyelő opciót, azért gondoltam, hogy ez vagy driver, vagy bios függő dolog lehet.
a dobozán csak egy sárga ovális matrica van hogy ez egy XT kártya.
és a kártyám inno3d.
[Szerkesztve] -
pjtr
aktív tag
válasz
-=V3rthil=- #154 üzenetére
én mindig úgy szedem le a dolgokat, ahogy Te is irtad, csak a regisztrációs adatbázisból nem biztos hogy mindent kiszed rendesen igy... csak gondoltam hátha van vkine vmijen negativ tapasztalata amit megtudna osztani, mert szívni meg nem szeretek :P
köszi a válaszokat :P
[Szerkesztve] -
pjtr
aktív tag
senki nem tud nekem segiteni :F
-
pjtr
aktív tag
nekem még mindig a gyári driver :B van fent, mert gyakorlatilag 0 a szabadidőm.
ha leszedem az általatok ajánlot drivert, akkor előtte kell vmijen ''drájverklinert'' használni a régi driver tökéletes eltávolitásához?
és még 1kérdésem lenne: eddig nem találtam meg a a hömérséklet mérőt az nvida panelen. az új driverrel ez lehet hogy ''előjön'' ? (vagy az én karimban lehet hogy nincs is ilyen??)
bocsi ha erről volt már szó, de nem tudtam végig olvasni a topikokat ez ügyben. -
pjtr
aktív tag
köszönöm divotnak a hozzászólását :)
a riva tunerben mire kell kattintani, hogy ezeket az adatokat én is lássam?
[Szerkesztve] -
pjtr
aktív tag
nekem az aida 5900xt ir ki, viszont a kártya dobozán XT feliratot csak egy sárga ovális matricán látok :F akkor most nálam beállt a képzavar...
-
pjtr
aktív tag
válasz
Atlantis #128 üzenetére
és szeretnék még1 számotokra hihetetlen kérdést feltenni:
idézet Devast kollégától: ''Igen tudom énis azzal nézegettem... de aza bios amit küldtél biztos korai kiadás mert nem is 5900XT chipid van benne hanem sima 5900, bioseditorban meg lehet nézni... 5900SE chipid kéne bele...''
én eddig ugy tudtam, hogy XT jelőlés csak butitott biost takar, és nem egy másik chipet. Mert eddig én ugy tudtam hogy sima 5900-es a gpu ezeken a kártyákon
Vagy rosszul tudom?
Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest