Keresés

Aktív témák

• devast

addikt

válasz Z10N #115 üzenetére

Szériaszámot nem tudok, hynix ramos aminek a memje kb igy néz ki [L]http://meggyespite.czosoft.local.hu/~devast/FX5900/p1170030.jpg[/L]
    AF-25 = minimum stabil 800Mhz , szokott lenni hynix-ból még AF-28 -as is és nagyon ritkán AF-22 is ilyen típusú kártyán(a legutolsó inno3d-n nem lehet) :) , enyém még nem füstölt el de valami hihetetlen milyen meleg alapórajelen is, már arra gyanakszom hogy azért lövi le folyton az auto-brake már 420-on is mert totál forró a kártya... tojást lehetne rajta sütni... Azt nem szabad megvenni amelyik nem működik :DDD Általában GPU húzásra jobban reagálnak ezek a kártyál mint mem húzásra azt jó ha tudod... szal egy jó mag + szar mem kombó sokkal jobb mint ahogy én érzem az enyémet(szar mag, jó mem), röviden ennyi.... nemtudom megéri-e befektetni valami normális hűtésbe... de kétlem hogy meg fogom lépni.... annyit nem ér meg :))

• Atlantis

veterán

válasz Z10N #115 üzenetére

Ez nehéz kérdés, úgy tudom, hogy a február-március körül Magyarországra került darabok voltak elfüstölésre hajlamosak. Ha használtan tudsz venni elsőszériás darabotű(tavaly november-december), azzal szvsz nem jársz rosszul.
    Kíváncsiság kedvéért most én is húzom, amíg bírja, majd írok eredményeket.

Aktív témák