- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
devast
addikt
Válaszok a kérdésekre: Mit fejtsek ki bővebben? Ad ki drivert az ATI csak sz*rik az egészbe 2 évvel le van maradva, röviden: bugos,lassú. És azis kamu hogy nincs játék... van elég :) bár nem annyi mint m$ alatt de én nem is hardcore gamer vagyok (már nem:)) ) , Akkor az nvidia forumokon nyujt supportot, driver frissitéseibe mindig vannak bugfix-ek meg uj feature-ök, mig atinál gyakorlatilag annyi történik amit kb egy ember részmunkaidőben tudna csinálni, ATI semmit nem kommunikál hogy most mivan vagy mi lesz, találsz bugot elküldöd nekik még az azutáni 3. driver release-ben is bennelesz, veszel egy kártyát és mire normális driver lesz addigra kidobhatod kb (már ha lesz valaha is) szóval nem jó befektetés :)
Ja azt elfelejtettem, hogy bár szükségem nincs rá, de nv-nek vannak x86_64 driverei is mig atinak csak x86 :)
[Szerkesztve] -
devast
addikt
Nem a fél világ szív vele csak az aki nem Windozt használ hanem pl Linuxot vagy FreeBSD-t... ugyanis jelen állapotba verem X800XT-t linux alatt 3D teljesítménybe... és azért én itt szoktam inkább játszani, ritkán bútolok windozt, nagyon ritkán... ATI csak windoz alatt rulzik, és ott is csak DirectX-be semmi más előnye nincs csak ez + a jó szűrések... Nekem directx-re nem igazán van szükségem, szűréseket sem várok el egy ilyen kategóriájú kártyától, szal ez így jó nekem :))
-
devast
addikt
-
devast
addikt
Hmm nekem pontosan ez az eset áll fenn... auto-brake folyton beleszól, csak azt nem tudom miért, 2 lehetőség van valaki értelmesebb aki tudja pls segítsen már benne :) 1. Azért huzza mindig vissza mert tulmelegszik(gyári inno3d hütés lofax) 2. tényleg 420-425 körül van vége a mag-nak nálam. Ezt hogy mikor huzza vissza az orajelet 375-re az driverenkent valtozik pl: 61.77 420-on is lelotte mig 56.72 engedi hiba nelkul 425-on is... a nagy kérdés fennáll: ha ennyi van a magban akkor nem fogok rá komoly pénzekért hütést venni mert totál fölös... 3év gar elszáll adnak másikat nemnagyügy... ha viszont a hőmérsékletek miatt akad el 420-425 körül akkor megfontolandó a dolog... ps: én kártyámon tojást lehetne sütni mikor használom a 3D részleget...
Éééés még mindig keresek nem első szériás Inno3D FX5900XT BIOS-t :) Kb február,március utánit... lényeg hogy ne a (400/700) típusú legyen :))
Üdv -
devast
addikt
Szériaszámot nem tudok, hynix ramos aminek a memje kb igy néz ki [L]http://meggyespite.czosoft.local.hu/~devast/FX5900/p1170030.jpg[/L]
AF-25 = minimum stabil 800Mhz , szokott lenni hynix-ból még AF-28 -as is és nagyon ritkán AF-22 is ilyen típusú kártyán(a legutolsó inno3d-n nem lehet) :) , enyém még nem füstölt el de valami hihetetlen milyen meleg alapórajelen is, már arra gyanakszom hogy azért lövi le folyton az auto-brake már 420-on is mert totál forró a kártya... tojást lehetne rajta sütni... Azt nem szabad megvenni amelyik nem működik :DDD Általában GPU húzásra jobban reagálnak ezek a kártyál mint mem húzásra azt jó ha tudod... szal egy jó mag + szar mem kombó sokkal jobb mint ahogy én érzem az enyémet(szar mag, jó mem), röviden ennyi.... nemtudom megéri-e befektetni valami normális hűtésbe... de kétlem hogy meg fogom lépni.... annyit nem ér meg :)) -
devast
addikt
válasz
Atlantis #108 üzenetére
Enyém pár napos/hetes....
Inno3D FX5900-8X-XT W/128MB CRT DVI+TV
I-5900-F3G3S
Ja és 2004 18. hetében készült a doboz szerint :)
Az a bios Te küldtél nagyon korai lehet enyémben már újabb van(illetve volt) :)
VESA Produkt name <= ezt nem vágom hol nézzem meg, windozom nem nagyon van, dobozon meg a kártyán nem látom... -
devast
addikt
Csao.
Én is beneveztem 1 ilyen kártyába, tuning nem valami fényes eredménnyel ment gpu 420 körül már elhal ram az jo hynix AF-25 820-840 körül viszi, de nem is ez a lényeg... Jáccottam biossal hogy kiiktassam az auto-brake -et csak az eredetit nem mentettem le... neten meg csak 1 downclock-olt 5900 bios-t találtam inno3d-ből... a kérésem az lenne hogy valaki esetleg meg tudna dobni egy eredeti bios-al ?
Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Horgász topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest