- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Aktív témák
-
inkab
aktív tag
-
pjtr
aktív tag
válasz
Atlantis #128 üzenetére
és szeretnék még1 számotokra hihetetlen kérdést feltenni:
idézet Devast kollégától: ''Igen tudom énis azzal nézegettem... de aza bios amit küldtél biztos korai kiadás mert nem is 5900XT chipid van benne hanem sima 5900, bioseditorban meg lehet nézni... 5900SE chipid kéne bele...''
én eddig ugy tudtam, hogy XT jelőlés csak butitott biost takar, és nem egy másik chipet. Mert eddig én ugy tudtam hogy sima 5900-es a gpu ezeken a kártyákon
Vagy rosszul tudom? -
devast
addikt
válasz
Atlantis #108 üzenetére
Enyém pár napos/hetes....
Inno3D FX5900-8X-XT W/128MB CRT DVI+TV
I-5900-F3G3S
Ja és 2004 18. hetében készült a doboz szerint :)
Az a bios Te küldtél nagyon korai lehet enyémben már újabb van(illetve volt) :)
VESA Produkt name <= ezt nem vágom hol nézzem meg, windozom nem nagyon van, dobozon meg a kártyán nem látom... -
blackfocus
csendes tag
Koszi.
Ha mar a driver szoba kerult, a display propertiesbe nincs ilyen opcio, pedig mar lattam olyat, hogy volt. Sot kepernyovalasztasi opcio sincs (pl.: clone, vagy TV). Elofordult ez mar az 5600 Ultra kartyammal is. Bizonyos drivereknel eltunt, aztan mas drivernel visszajott. En mindig a legfrissebbet hasznalom.
Az Inno3D meg nem ad ehhez programot. A regi Geforce2-es kartyamhoz az Asus adott.
A coolbits registry modositas nekem kinaiul van. Hogyan kell ezt csinalni?
Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest