Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
blackfocus #147 üzenetére
Szerintem felesleges 6x.xx -es drivert használni, úgy vélem, hogy ezeket már inkább a 6800-as sorozat jobb támogatására írják. 56.72 WHQL talán a legjobb driver az 5900-esekhez.
Amúgy a gépem az adataimnál van leírva. -
Atlantis
veterán
Szerencsétek van. Csak az erről szóló topic dátuma alapján írtam azt az időpontot. Az enyém első szériás, semmi baja nincs.
-
Atlantis
veterán
Ez nehéz kérdés, úgy tudom, hogy a február-március körül Magyarországra került darabok voltak elfüstölésre hajlamosak. Ha használtan tudsz venni elsőszériás darabotű(tavaly november-december), azzal szvsz nem jársz rosszul.
Kíváncsiság kedvéért most én is húzom, amíg bírja, majd írok eredményeket. -
Atlantis
veterán
válasz
blackfocus #113 üzenetére
Melyik driver-t használod? 53.03-at ajánlom, az enyém azzal stabilan megy, bár én nem húzom. Alapon 5273 a 3DMark03, bár ez engem nem sokat zavar.
-
Atlantis
veterán
válasz
blackfocus #92 üzenetére
Én 53.03-at használom szintén inno kártyával. Kiválóan működik a TV-kimenet is. A Coolbits-et letöltheted innen: [L]http://web.axelero.hu/atlantis/coolbits.rar[/L]
Nevezd át a kiterjesztést .reg-re és futtasd! Rákérdez, hogy biztosan akarod-e, engedélyezheted nyugodtan,így beír a registry-be.
Ezután a képernyőbeállításoknál a Speciális fülön belül a Geforce 5900 fül alatt megtalálod Órajel néven. Itt külön tudod állítani a frekvenciákat 2D-ben és 3D-ben.
Ugyanitt van a képernyőválasztás is. -
Atlantis
veterán
válasz
blackfocus #90 üzenetére
Akár driverből is, miután a coolbits Registry módosítást megejted.
Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest