Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
etrop01 #15534 üzenetére
Már alapból is voltak gondok, hogy olyan anyagok se mentek amik a főgépen simán, már mint a forrásból nem tudott soha semmit kiolvasni és semmit se jelzet, vagy mondta volna hogy baja lenne. Na simán töröltem win alatt a beállítás mappáját
, átraktam a nagy gépen találhatóra. Voilá, ment rögtön ahogy kell auser per profilod per appdata per roaming per kodi is. De azt is megpróbáltam, hogy teljesen elölről beállítottam újra mindent, de akkor meg nem minden ment mondjukmovieshark alól se. Na de most ez így megoldotta végre és megy minden rajta. Arra jutottam, hogy lehet az a gond, hogy kikapcsolgattam a forrásoknál az összes nem magyart, nem a beállításokban nem állítottam csak magyarra, mert láttam, hogy abból csak gond van. Igaz így megint több mindent néz át, de alapon hagytam mindet, és még belépni se kell már aexoshark .moviesharknál
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest