Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toomy40
újonc
Sziasztok!
Tud valaki segíteni (MinDigTv Tvheadend) kapcsolatban? -
consono
nagyúr
Ó, ezt én sem tudtam, utána is nézek...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
djnice
veterán
válasz szabi__memo #17492 üzenetére
Én pl előfizetek rá, de csak azért mert kb ugyanennyi lenne 1 évre az 1 TB-s Onedrive tárhely amit adnak hozzá ajándékba.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Múltkor a magyar PC World újság (papír alapú) is lehozott egy cikket a Kodi-Movie Shark beállításáról.
-
blakey
titán
válasz paparazzi2 #17489 üzenetére
Ha van Kodi nem kell Plex, a Plex egy hasonlóan működő zárt rendszer, nagyon hasonlít a Kodihoz de azért más és rengeteg platformon elérhető, valamint külső hálózatból is egyszerűbben használható, egyébként minőségben nem jobb, sőt, valamint kompatibilításban is elmarad a Koditól. Azért van a Kodiban Plex, hogy ha van egy Plex szervered amit használ az egész család és te Kodit használsz akkor ne kelljen új adatbázist követni hanem egyszerűen abból az adatbázisból dolgozik. Magyarul semmit nem tudsz kihozni Kodi alatt Plexszel.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
paparazzi2
tag
Sziasztok!
A plex program a kodi alatt mire jó? Illetve ha csak egy androidos lejátszón fut a kodi mit tudok belőle kihozni plex-el.
Köszi Jani
-
a.t.t.i.
senior tag
Hogyan kell beállítani a kodi hangkimenetét ,ha házimozi erösitöre megy optikán a hang?Beállitottam ugy ahogy olvastam,de belefutottam 2 filmbe,egyik BD volt,hogy a beszédhang nem hallatszott.Amikor átállitottam 5.1röl 2 csatornásra a hangot,akkor hallatszott a beszéd csatorna is.
-
-
zoltan6
őstag
rtlmost-ra rátudnátok nézni? nincs benne semmi tartalom,üresek a menüpontok,az exoshark sem tökéletes,a sorozatok/legnépszerűbbre nem csinál semmit.kategóriákra állítva.pld.akció,úgy működik.
-
Nerich34
csendes tag
Sziasztok!
Utorrent indításánál ezt a hibát kapom: "failed to connect to daemon"
Mi a hiba??
Köszönöm a segítséget.
-
morefire
tag
Elérhető a Cartoon Shark 1.0.4 frissítés az MSRepoból.
VáltozásokDonate: bit.ly/morefiredonate
-
kmarci25
veterán
PC World 2017. júliusi szám.
[kép]"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
zatyii
csendes tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne akinek van cardshare előfizetése, hogy egy felhasználón belül létre lehet hozni több felhasználót is ? Azaz 1 előfizetéssel akár több ember is tudja nézni az adásokat ? Mert az oldalon kaptam rá hivatkozást hogy egy időben 1 ember tud 1 csatornát nézni ebből gondoltam hogy talán lehetséges. Köszönöm előre is a válaszokat!
-
blakey
titán
válasz AcCEsS #17457 üzenetére
miért nem jó?OnlineStream Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
consono
nagyúr
válasz AcCEsS #17457 üzenetére
És amint megosztja, rögtön(1-2 napon belül) nem fog működni neki sem és senki másnak sem... Párszor meg volt ez már tárgyalva itt.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
n_atsi
tag
Üdv.!
Tudom hogy ezt már 1000x kérdezték, de össze lehet állítani vagy letölteni egyáltalán m3u listafájlt magyar TV tartalmak megnézésére? Mert én akárhogy próbálkozom nem játszik le a iptv kliens semmit.
Egy fájlt találtam, amiben jók a hivatkozások, de az gyors internet kapcsolat esetén (120/10) is szaggat.Az IPTV Simple Client programmal próbálkoztam, működik ez "normálisan" egyáltalán?
Itt nem akarom taglalni, hány helyről próbáltam m3u listát készíteni. Azt értem, hogy "olcsó húsnak, híg a leve", de nem gondoltam, hogy ennyire
....további szép napot!...
-
Slukkica
őstag
Összefoglaló frissítve az új linkekkel és még pár dologgal
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
flamario
tag
válasz Keef_Lee #17443 üzenetére
Jó hogy sikerült.
Azt szeretném kérdezni, hátha egyszer nekem is szükségem lesz rá:
Hogy magát a THUMBNAILS foldert törölted, vagy csak a 0,1,2,....stb almappákat, vagy csak magát az mappa tartalmakat?
Ha a THUMBNAILS foldert törölted akkor újraindítás után újra létrehozta a rendszerTHUMBNAILS foldert? -
Kowax
tag
válasz Zolorado #17441 üzenetére
Én is eljátszottam a gondolattal, de most nem érzek magamban affinitást, hogy megtanuljam a programozását. Nincs valami ilyen kiveszem a dobozból, bekapcsolom és használom verziója? Vagy esetleg egy olyan, amire felteszek valami alap rendszert egy egyszerű telepítéssel, aztán csak megy?
Bevallom őszintén, nem vagyok otthon a témában.Böff!:))
-
morefire
tag
Frissíthető az IndaFilm 0.0.3 az MSRepoból.
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
salem007
tag
Bocsánat megoldódott a három rész egybe van és a harmadikkal kezd,
rögtön a a végére kell ugrani kétszer,akkor kezdi az elsőt.
Amúgy a celeb vagyoknál van ez így.
Mégegyszer velnézést. -
salem007
tag
Az rtl-most megint nem jó,vagy csak nálam?
Vagyis nincsenek teljes adások?
Választ előre is köszönöm. -
-
Kowax
tag
válasz szabi__memo #17433 üzenetére
Köszi az infót, még emésztem kicsit a dolgot...
[ Szerkesztve ]
Böff!:))
-
Kowax
tag
válasz szabi__memo #17431 üzenetére
Akkor szerinted inkább ezt az adaptert kéne választanom?
Te honnét vetted?Böff!:))
-
Kowax
tag
Sziasztok!
A helyzet a következő:
Van egy Windows-os miniPC-m, amin fut a Kodi, valamint egy Samsung H6400-as Smart TV.
A kérdésem az lenne, hogy megoldható-e valami módon, hogy a TV-n a Kodi képét lássam és a TV távirányítójával vezérelgessem benne a dolgokat?
Ha megvalósítható, milyen úton-módon kéne hozzáfognom?
Ha nem kivitelezhető, akkor esetleg a Repót valami módon lehetne-e egy hullámhosszra hozni a TV-vel? Jó volna, ha a család kevésbé hozzáértő tagjai is élvezhetnék az online tartalmakat... Ehhez valaki egy kis segítséget tudna adni?Böff!:))
-
zapfog13
újonc
tudna valaki segiteni A NOISYSHARK on egy koncert sem indul.van kontom a koncertszigeten be jelenkezek a noisysharkba megsem indul egy koncert sem. regebben hasznaltam es mukodott. elore is koszonom.
-
Keef_Lee
senior tag
Helytakarékosság miatt töröltem a thumbnails mappát. Azóta nincs ikonja még a főképernyőn sem néhány proginak. Ezt nem kellene frissítenie?
-
-SeveN-
aktív tag
Sziasztok!
Frissitettem a kodit 17.4 re.
Viszont most nem jatsza le a feliratokat.
Az opensubtitles addon letölti és be is rakja a file mellé, de már nem játsza le.
Hiába kapcsolm ki be a feliratot.Lehet valami addon ami a felirat lejátszásért felel nincs fent rendesen?
Üdv,
OFP rUlEz! http://www.mod.iweb.hu/
-
Zolorado
tag
válasz Mr Dini #17414 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Mindkettőt megpróbáltam, sajnos egyik sem működött.
Szó szerint ezeket próbáltam az PuTTY-ban:
Lérehoztam a keyboardlayouts mappát, majd:cp /storage/downloads/hungarian.xml /storage/.kodi/system/keyboardlayouts/hungarian.xml
mount --bind /storage/downloads/hungarian.xml /usr/share/kodi/system/keyboardlayouts/hungarian.xml
Nem értem, mi lehet a gond.
-
-
Mr Dini
addikt
válasz Zolorado #17413 üzenetére
Szia!
A /usr/share/kodi alá valóban nem lehet RPi alól írni (LE/OE esetén), viszont a /storage/.kodi alá létrehozva/átmásolva a mappaszerkezetet tudtommal tudsz létrehozni fájlokat, s ha ott van valami, akkor a Kodi először azt veszi figyelembe.
Vagy alternatív megoldás, kicsit linuxosabban, átmásolod valahová a szerkeszteni kívánt fájlokat/mappákat, aztán bindmounttal csatolod vissza őket. Pl.:
mount --bind /storage/Documents/mod/keyboardlayouts/hungarian.xml /
usr/share/kodi/system/keyboardlayouts/hungarian.xmlUtóbbit viszont minden reboot után le kell futtatni, szóval szkriptelve élhető megoldás csak. Inkább az első megoldást ajánlom.
Vagy lehet fordítani saját LE buildet, amiben azt módosítassz, amit szeretnél.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
hunaqua
addikt
Köszönjük
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
zapfog13
újonc
KOSZONJUK SZEPEN!!! az uj 2-5ost.
-
jimmi2003
újonc
Király vagy!!!Ne hagyd abba ,kérünk szépen!!!!!!!
-
Slukkica
őstag
válasz Slukkica #17406 üzenetére
Idő közben annyit változott a dolog, hogy a repository.movieshark-2.5.zip file telepítésével él az új címen az MSRepo!
-
Slukkica
őstag
Kérem a személyeskedést kerülni a fórumon!
Közérdekű:
A repo és helye körüli mizéria még nem lett lezárva. Pár álláspontot egyeztetni valamint közelíteni kell.
Amig ez nem rendeződik addig is zavartalan az MS Repo elérése és file-ja elérhetőek a Lazarus github-ja alatt.
Link az összefoglalóban. Ezt használva online telepítehetőek az addonok!Online forrásként felvehető az MS Repo a Kodihoz ezen a linken:
[link]
Github link:
[link]Mr Dini-nek köszönet az címért. Még ez ügyben nem szulett döntés.
Valamint erről a címről csak manuálisan telepíthetőek az addonok!
-
ttt
senior tag
válasz salem007 #17400 üzenetére
Csatlakozom!
Az önkéntes munkáért ne várjunk már azonnali megoldásokat! Köszönjük meg, hogy van egyáltalán és várjunk rá türelemmel
Biztos van olyan aki azonnal képes lenne migrálni, de ha aki éppen csinálja és nem tud / nem képes erre ne csapjuk már agyon a kedvét azonnal.
Én mindenkinek köszönöm, hogy egyáltalán erre
basszatölti el a szabad idejét és szurkolok, hogy mielőbb lesz belőle valami. -
salem007
tag
A címet lecseréltem és már telepítettem is.
Tökéletesen ment.
Köszönöm. -
blakey
titán
válasz Elpaso83 #17396 üzenetére
Azért nagy arc kell ahhoz, hogy kritizáld más munkáját amit szabaidejében csinál és megoszt másokkal.
Amúgy máskor, amikor elérhető, szedd le manuálisan a zip-eket és bármikor telepítheted és működnek, tudom, mert hétvégén telepítettem őket.Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Mr Dini
addikt
Urak!
Nem tudom miért keresnek egyesek még mindig engem repo ügyben, mert mint azt korábban kifejtettem, mostanában nincs már időm foglalkozni a projekttel... Ha valami vészhelyzet állna fönt, kéretik az aktuális repository karbantartót keresni.
Viszont láttam, hogy meghalt a .xyz domain, ennek pedig egészen egyszerű oka van, mégpedig, hogy lejárt a domain előfizetés. A szerver mögötte él, és virul, csak nem rakta át senki. Most áttettem a https://repo.movieshark.hu címre, viszont a zipekben nem cseréltem le a címeket.
BTW, látom, hogy vannak pluginok, amelyek csak a Lazarus repóba kerültek föl. Nem lenne egyszerűbb egy repositoryba gyűjteni a csomagokat, vagy legalábbis a repository leírófájlok hivatkozásait összegyűjteni? Így lehetne egyik repóból a másikat telepíteni, illetve a repository-k közt működne a függőségfeloldás... Ezt a kérdés elsősorban @Slukkicanak címezem.
PS: A .hu domain is le fog járni majd 2019 környékén... Hacsak valaki meg nem újítja majd.
Vétel vége.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY CFS-W455L kétkazettás magnó
- Konfiguráld szabadon DELL Latitude 5480 5490 i5-8350u 5495 FHD vil. HU bill. újszerű!
- Újszerű DELL Latitude 5590 FHD IPS 15.6 gyári magyar billentyű világító i5-8250u Windows 10/11
- 1972 Csepel Hiteka Elkon 5140 mérőműszer . Igazi ritkaság
- Kingston SUV500MS480G mSATA 480GB SSD 42nap működés 1.97TB írt adat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest