- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChiliChili
tag
OpenELEC-et szeretnék rakni erre az androidos kütyüre. Létezik olyan csomag, amit kifejezetten erre az eszközre optimalizáltak?
-
ChiliChili
tag
Ez volt már? 6.5 Mbps-os 4K videó. Biztos jó valamire...
-
ChiliChili
tag
-
ChiliChili
tag
Képjavító extra filter - kuka... A tv-n is az első dolgom, kikpacsolni a mindenféle képjavító varázslatokat, csak rontják a helyzetet, legalábbis én ezektől javulást még nem láttam, sem a vhs, sem a dvd korszakban. Blu-ray (HD) esetén megette a fene, ha javítani kell a képen.
Na, akkor kipróbálom az androidos verziót és összehasonlítom a képminőséget a Dune-vel, félek nem lesz különbség és akkor nagyon mérges leszek. Látom, már van OpenHour androidos lejátszó is, ami dupla annyi, mint egy brand nélküli, pedig ugyanazt tudja. Kész rablás... -
ChiliChili
tag
Sziasztok!
Segítsetek rendet rakni a fejemben!
Eddig Dune Smart D1-et használtam, de elég kötött, nem tudom hallgatni az ALAC hangfájljaimat és sok *.mov videóval sem tud mit kezdeni.
Két utat találtam, az egyik a pi2 a másik egy MXIII-G (2GB/8GB) Android TV. Az utóbbi szimpatikusabb, nem kell sokat babrálni. Milyen a képminősége? Jól értem, hogy van hozzá távirányító is és csak a megfelelő KODI-t kell telepíteni, konfigurálni és már rendben is volnék? Erre lehet Openelec-et tenni, vagy valamit félreértettem és nincs rá szükség? Ami kell, bd iso (3D nem fontos), h264, h265, mov, ALAC, FLAC, APE, Youtube.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest