- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cabii
tag
Sziasztok,
bocsi ha nem ide tartozik a kérdés, de hátha tudtok segíteni. Azt szeretném, ha egy eszköz, aminek a használatához nem kell bekapcsolni a Tv-t tudna nekem internetes rádióadókat fogni, vTuner pl és továbbítani az erősítőmnek.
A BD lejátszóm is képes erre, de olyan sok menün keresztül kell eljutni oda, hogy az kivitelezhetetlen Tv nélkül. Én csak egyszerűen szeretnék rádiót hallgatni. Sajnos az FM vétel nálunk nagyon pocsék és az adók kínálata se megfelelő nekem. A hálózat elérhető Wifi, és ethernet segítségével is. A kezdeti beállításokra persze használhatok Tv-t, csak ne kelljen minden alkalommal... Beállítani a kedvenc csatornákat, ezek között lépegetni, ilyesmiket kellene tudni.
Arra gondoltam, hogy valami androidos kütyü esetleg megfelelne-e?
Esetleg telefonról távirányítani lehet ezeket?
Gondolkodtam hálózatos erősítőn is, de azok inkább 150eFt től kezdődnek, mint alatta és a meglévő erőlködő is megfelelne hangminőségileg.
valakinek esetleg ötlete?
Előre is köszi
Cabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest