- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Megy, LE alatt is (nem mindegyik verzióval) és bizonyos eszközökön Android alatt is, de valóban nem téma, engem konrétan már nem érdekel.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sixer66
senior tag
Köszönöm szépen.
Elkezdtem leírni, hogy mit is szeretnék a tabbal, csak munka közben voltam és lejárt a szerkesztési idő.
Már egy éve a tokjában pihen a tab és most szeretném kihelyezni asszonypajtásnak a konyhába, mert eddig telefonról hallgatott zenét főzés közben, tovább arról indította el a TV GO-t, hogy a háttérben menjen valami.
Ezt most a tabbal szeretném megoldani, hogy felfúrok neki egy valamilyen tartót és lenne egy kis "médiacentere" a konyhában, ahonnan kedvére indíthat el zenét, esetleg tv-t a KODI segítségével.Amúgy már nem egy mai darab.
Huawei MediaPad 7 Youth.
1GB ram a szűk keresztmetszet, de mivel csak KODI-ra lenne használva, elvileg elpöcög vele, igaz az android is elég sokat megeszik sajnos, ezért is szerettem volna valamilyen más megoldást.
Rpi-n is gondolkodtam, de ahhoz még kijelzőt applikálni meg venni felesleges, mivel itt van ez a tab.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik