- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
Köszönöm szépen.
Elkezdtem leírni, hogy mit is szeretnék a tabbal, csak munka közben voltam és lejárt a szerkesztési idő.
Már egy éve a tokjában pihen a tab és most szeretném kihelyezni asszonypajtásnak a konyhába, mert eddig telefonról hallgatott zenét főzés közben, tovább arról indította el a TV GO-t, hogy a háttérben menjen valami.
Ezt most a tabbal szeretném megoldani, hogy felfúrok neki egy valamilyen tartót és lenne egy kis "médiacentere" a konyhában, ahonnan kedvére indíthat el zenét, esetleg tv-t a KODI segítségével.Amúgy már nem egy mai darab.
Huawei MediaPad 7 Youth.
1GB ram a szűk keresztmetszet, de mivel csak KODI-ra lenne használva, elvileg elpöcög vele, igaz az android is elég sokat megeszik sajnos, ezért is szerettem volna valamilyen más megoldást.
Rpi-n is gondolkodtam, de ahhoz még kijelzőt applikálni meg venni felesleges, mivel itt van ez a tab. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Microsoft Excel topic
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest