- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
morefire #2178 üzenetére
Hát pedig én Video->Files nézetben próbáltam és még csak fel sem kínálta az infót. Amikor meg meg kell adni az eredeti címet, se az angol-ra, se a magyarra nem reagált semmit, pedig minden a TMDB-es címekkel meggyezően volt beírva.
(#2173) junkpod : Ezt írtam már korábban is, hogy nem működik. Neked lehet, mert egyeznek a file nevek az adatbázissal, de nekem nem.
-
-
junkpod
veterán
válasz
morefire #2166 üzenetére
Na hát ez sokkal macerasabb mint normális névvel menteni a fájlokat. Nekem még sose volt gondom az eredeti történetesen nevekkel csak a buheralt nevekkel. Nem kell hozzányúlni és kész. Jó hogy nem kell visszatérni a régi idokhoz amikor a képeket és az xml kódot is külön kellett pcvel letolteni-generalni...
Amúgy ha már kézzel akarod megadni, az működik Kodi menüből is közvetlenül nfo szerkesztés nélkül is. -
blakey
titán
válasz
morefire #2170 üzenetére
macOS-en ennyi, más platformot nem nagyon használok, de gondolom máshol sem sokkal több. Kodiról szól a topik viszont nálam 10 eszköz van ami hálózatról játszik le, van Kodi, van ami DLNA-s eszköz és van más program is, az nfo-t nem ismeri fel mindegyik program program, tehát ha azt szeretnénk, hogy mindennel kompatibilis legyen akkor a megfelelő neveket kell használni.
-
blakey
titán
válasz
morefire #2168 üzenetére
A részek átnevezése 0,5 sec, de általában azért jók az elnevezések. Tehát nekem az nfo-s dolog sokkal több munkával jár, persze ha valaki arra állt rá valamint jók az nfo-k akkor az is megoldás, de nálam a jó fájlnevek jelentik minden program számára a jót, tehát a Serviio, Plex, Infuse, Kodi stb így jól megtalál minden anyagot míg nfo-val azért küzdés lenne egy-két programnak és arra sincs garancia, hogy jól kezelné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- DOOM - The Dark Ages
- DJI topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával!
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- LG 75QNED87T3B 190cm 4K UHD 120Hz 3ms HDR 10 Pro FreeSync Premium
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- újszerű AirPods Pro 2 Apple garanciával számlával igazolható eredete
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest