- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
morefire
tag
válasz SunMount3r #2517 üzenetére
Nincsenek ilyen addonok. Az addonok nem tudnak belenyúlni a skinbe. Csak akkor tudnak, ha a skin úgy lett megírva, hogy engedélyezve vannak bizonyos paraméterek módosítása addonok által, de ez egyáltalán nem jellemző. A felület átáltszóságát, vagy hogy milyen kép jelenjen meg a képet megjelenítő keretben a skin beállításaiban lehet módosítani (ha egyáltalán lehet).
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
morefire
tag
válasz SunMount3r #2179 üzenetére
Kodi v17-ben amikor a fájlon nyomsz egy "c"-t (context menu) van valami ilyesmi, hogy "Átvizsgálás médiatárba", viszont Kodi v16-ban nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
morefire
tag
válasz junkpod #2175 üzenetére
Nem tudom, mert nekem máshova tölt és máshol tartom a filmeket. Sose áll seedben, amúgy sem vagyok semmilyen seed-limites oldal tagja
Sok emberre viszont az jellemző, hogy seedben állás közben nézi az adott tartalmat. De mindegy is. Felvázoltunk pár opicót SunMount3r számára, ő majd választ ezek közül.
Filmen állva infó, újra keresés, kézi bevitel...
De ha alapból nem ismeri fel a filmet/sorozatot a Kodi (tehát nem kerül be a médiatárba), akkor infót se tudok nyomni rá.
[ Szerkesztve ]
-
morefire
tag
válasz junkpod #2173 üzenetére
Na hát ez sokkal macerasabb mint normális névvel menteni a fájlokat.
Na akkor mégegyszer nekifutok. Ha (valamilyen véletlen folytán ) egy torival seedben állsz és nem ismeri fel a tartalmat a Kodi, akkor hogy oldod meg a "normális névvel mentést"?
Egyébként én csak akkor ajánlom a fentebbi módszert, amikor konkrétan komplett sorozatokat, vagy évadokat kellene átnevezni, de erre már utaltam a #2168 hozzászólásomban. Szerintem több idő átnevezni, ha olyan platformon van az ember, ahol nincs valamilyen renamer.Nekem még sose volt gondom az eredeti történetesen nevekkel csak a buheralt nevekkel. Nem kell hozzányúlni és kész.
Ez tök evidens. Ha felismeri rendesen a tartalmat, akkor nem kell semmit csinálni az eredeti fájlnevekkel.
Amúgy ha már kézzel akarod megadni, az működik Kodi menüből is közvetlenül nfo szerkesztés nélkül is.
Na erről én nem tudtam, hogy ilyet lehet. Pontosan hol van ez az opció?
[ Szerkesztve ]
-
morefire
tag
Minden platformon 0,5 sec a részek átnevezése? Mert ok, hogy Windowson vagy Androidon ezt megcsinálod egy renamerrel, de nem minden platformon van így. Az megint más kérdés, hogy a többi programnál hogy működik a dolog. Ez a topik a Kodiról szól. Egyébként sem értem, hogy mihez kell a többi program, a Kodi lefed mindent, amit egy mediacenternek tudnia kell. Másrészről, ha egy torival seedben állsz, akkor hogy nevezed át a sorozatot?
[ Szerkesztve ]
-
morefire
tag
A filmeknél valóban mindegy, hogy átnevezzük-e vagy sem. A sorozatnál pedig szerintem célravezetőbb nfo-t létrehozni, már csak azért is, mert nem kell átnevezni minden részt. De valóban, az is megoldás, ha minden részt átnevezel.
[ Szerkesztve ]
-
morefire
tag
válasz SunMount3r #2165 üzenetére
Túlbonyolítjátok az egészet, srácok. Nem kell átnevezni semmit. A #2154-es hozzászólásban lévő struktúra alapján létrehoztam a saját mappámban ugyanezt a szerkezetet.
- Sorozatok
--- You.Rang.MLord.COMPLETE
------ You.Rang.MLord.S01
--------- You.Rang.MLord.S01E01.strm
--------- You.Rang.MLord.S01E02.strm
------ You.Rang.MLord.S02
--------- You.Rang.MLord.S02E01.strm
--------- You.Rang.MLord.S02E02.strmNamármost, van egy olyan wiki oldal, ami az .nfo-kkal foglalkozik. Érdemes egy kis időt eltölteni az áttanulmányozásával, ha sok probléma merül fel a tartalmak fel nem ismerésével. [link]
Ha létrehozunk egy .nfo-t a sorozat/film mellé, a hozzákapcsolódó tmbd, vagy tvdb, esetleg imdb linkkel, akkor azt a Kodi fel fogja ismerni, és az nfo alapján fog scrapelni.
Visszatérve a sorozatra: Ha a főkönyvtárban (tehát a You.Rang.MLord.COMPLETE könyvtárban) létrehozol egy tvshow.nfo nevű fájlt, és beleírod a tvdb linket (http://thetvdb.com/?tab=series&id=71265), akkor a Kodi fel fogja ismerni a sorozatot.
_______Mutatok egy példát egy filmre is:
Van egy karalabe.mkv nevű fájlom (most ez jutott eszembe hirtelen ), csináltam hozzá egy karalabe.nfo-t az Esőember imdb linkjével, és a Kodi felismerte, hogy itt az Esőember című filmről van szó. (de akár a tmdb linket is megadhattam volna az .nfo-ban.)[ Szerkesztve ]
-
morefire
tag
-
morefire
tag
Ha hosszan nyomod azt a gombot amivel visszalépsz, akkor nem lép a főmenübe?
Ha nem, akkor itt tudod beállítani:
A keymap editorban kikeresed ezt: Edit -> Global -> Windows -> Open Home -> Edit key
Amikor erre rányomsz, 5 másodperced van, hogy módosítsd, arra, amit be szeretnél állítani a főmenübe ugráshoz.A másikra meg annyit tudok írni, hogy tudtommal csak a kodi indításakor indul el a médiatár frissítés, meg akkor amikor te manuálisan elindítod. A Watchdog addon viszont beállított időközönként ellenőrzi a könyvtárakat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik