Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
általában tényleg jó (már amennyit megismertem belőle) és tényleg össze lehet lőni (nyilván a tmdb-hez alkalmazkodva) a részek számozását, de úgy azért nem triviális ha a wikis (tekintsük etalonnak) számozás eltér a tmdb-stől ÉS emellett a részek címe sincs kitöltve sem angolul sem magyarul csak annyi van hogy 1. rész 2. rész stb.
ott nyomozni kell, és valahogy tartalom alapján sejtésre összelőni, nyilván így is sokat segít, csak meglepett mert 5-ből 3 esetben belefutottam abba, hogy hozzá kell nyúlni nem kicsit a számozáshoz. ez az arány meg népszerű sorozatok esetén magasnak tűnik mert gondolom nem csak én futottam bele és fura hogy senki nem tette helyre angolul sem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest