- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
általában tényleg jó (már amennyit megismertem belőle) és tényleg össze lehet lőni (nyilván a tmdb-hez alkalmazkodva) a részek számozását, de úgy azért nem triviális ha a wikis (tekintsük etalonnak) számozás eltér a tmdb-stől ÉS emellett a részek címe sincs kitöltve sem angolul sem magyarul csak annyi van hogy 1. rész 2. rész stb.
ott nyomozni kell, és valahogy tartalom alapján sejtésre összelőni, nyilván így is sokat segít, csak meglepett mert 5-ből 3 esetben belefutottam abba, hogy hozzá kell nyúlni nem kicsit a számozáshoz. ez az arány meg népszerű sorozatok esetén magasnak tűnik mert gondolom nem csak én futottam bele és fura hogy senki nem tette helyre angolul sem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest