Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
általában tényleg jó (már amennyit megismertem belőle) és tényleg össze lehet lőni (nyilván a tmdb-hez alkalmazkodva) a részek számozását, de úgy azért nem triviális ha a wikis (tekintsük etalonnak) számozás eltér a tmdb-stől ÉS emellett a részek címe sincs kitöltve sem angolul sem magyarul csak annyi van hogy 1. rész 2. rész stb.
ott nyomozni kell, és valahogy tartalom alapján sejtésre összelőni, nyilván így is sokat segít, csak meglepett mert 5-ből 3 esetben belefutottam abba, hogy hozzá kell nyúlni nem kicsit a számozáshoz. ez az arány meg népszerű sorozatok esetén magasnak tűnik mert gondolom nem csak én futottam bele és fura hogy senki nem tette helyre angolul sem
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest