- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
Kapanyél #2065 üzenetére
Hát akkor nem jó szabályokat írtak a cikkben. Én mindenhol az angol/eredeti elnevezést és utána szóközzel az évszámot használom. Ez 99,99%-os pontosságot ad.
Természetesen a scraper úgy van beállítva,, hogy az adatbázisban magyar címek és magyar tartalom-infó legyen letöltve.
Nekem is volt egy tucatnyi hibás elnevezés ez kb 10% volt. Eleinte buta módon a KODIban kézi kereséssel átraktam a helyes címre. De egy új instal, ha előtte nem mentettem le a médiatárat akkor bizony szenvedést hozott. Sokszor egy észrevehetetlen elütés (Phil Collins nevét végtelen változatban le lehet írni, vagy a másik fórumban reklamált eset: Rogue One vagy Rouge One...) okozott fejtörést.
Akkor neki estem: pc-n megynitottam a NAS mappáit, mellette böngészőben a TMDB-t és amit nem talált meg a KODI vagy hibás volt azt megkrestem TMDB-ben hogy van írva, milyen évjárat és javítottam a fájlnevet. -
blakey
titán
válasz
Kapanyél #2065 üzenetére
Előfordul, hogy az "eredeti" magyar címben
Magyar címeket hasznász? Akkor ne csodálkozz, hogy valamit elront. Én angol címeket használok, csak magyar filmeknél van magyar cím és 99,9%-os a találat. TMDB-be szoktam javítani, mert néha el van rontva valami, pl. Safe House, RED, stb. el volt rontva, javítottam. Elég sokat javítottam így most már gyakorlatilag hibátlan a találatok száma. Ha van olyan film aminek úgy látod, hogy nem jó a címe akkor írj és javítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest