- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Inkább a legerősebbek egyike, de nem a legerősebb. Egyébként meg lehet vele gond, sajnos, nem egyértelmű, hogy nincs vele gond. Ha hibásat kap, esetleg nem tud vele mit kezdeni akkor számára kuka, a tiéd sem volt hibátlan, enyém pl. az, de amikor kaptuk akkor 10-ből 2 volt jó bekapcsolás után.
-
blakey
titán
Ti hogyan oldjátok meg pl. 2 hdd tartalmát a kodi-n? - NAS-al.
Ha leveszem az egyiket, akkor ott van a másik tartalma. - igen, ott van ha beolvastatod a tartalmát. De pont ez a célod, hogy ha megint csatlakoztatod az eszközt akkor újra tudod nézni a tartalmakat, ha állandóan cserélgeted a lemezeket akkor semmi értelme a borítóknak, csak simán fájlkezelőből indítsd a filmeket. -
blakey
titán
Minden sorozat címe után legyen ott az évszám mappa esetében "Sorozat cím (évszám)", továbbra is azt írom, hogy a mappák neve se legyen magyar, angolul legyen, pl. "Season_1". A magyar és egyéb nyelvű megnevezésekkel az lesz a gond, hogy esetleg nem kezeli megfelelően az ékezeteket, nem egyszer, nem kétszer vagy háromszor volt rá példa. Legyen angol és kész.
-
blakey
titán
válasz
Beni2360 #3491 üzenetére
Ugyan az az adat bázis. CE beállítása már félállomba is megy. - attól még eltérés van a beállítások között, valahol. Elhiszem, hogy vérprofin tolod de akkor is hiba csúszott a gépezetbe. Ezért lenne célszerű átállnod a közös adatbázisra, pl. MySQL, Plex, Emby, így csak 1X és 1 eszközön (NAS, gép, bármi) történik a szkennelés és mindenhol mindig ugyanazt látod és ugyanott tartasz.
-
blakey
titán
válasz
Andrew801 #3486 üzenetére
Nem árt ha visszaolvasol a topikban, ezt nem lehet 1-2 mondatban leírni.
Kodi kezdőknek 1. rész -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
loki7903 #3428 üzenetére
Ha sikerült beállítani akkor elég ha egyik kliens szkenneli az adatokat, a többi automatikusan frissül, szerintem jobb ha mindegyik kliens esetében engedélyezed a szkennelést és mentést, mert akkor nem függ egyik a másiktól. A db a szerveren 1 lesz viszont mindegyik Kodi letölti saját magának is, tehát az eszközökön is meglesz a db.
-
blakey
titán
válasz
junkpod #3425 üzenetére
MySQL esetében úgy működik mint normál esetben, annyi
különbséggel, hogy minden egyes szkennelés után a szerveren is elmentődnek a dolgok így a többi kliens azonnal látja a frissítést. Plex/Emby esetében nem a Kodi végzi a szkennelést hanen az említett szerverek, tökéletesen működnek és jól paraméterezhető kliens. Utóbbi kényelmes és minden új tartalom esetén azonnal szkennel és nem terheli a klienst. -
blakey
titán
válasz
loki7903 #3424 üzenetére
Ahhoz, hogy központi adatbázisod legyen mindenképp működnie kell valamilyen gépnek, esetetben a NAS-nak, innentől kezdve mindegy, hogy SQL adatbázist használsz vagy Plex/Emby-t, persze amennyiben a NAS-on futtatható. Nem kell egyéb gépet használni.
A MySQL odafigyelést igényel és engedélyezni kell az írást is, FTP esetében a routeren portot kell nyitni amin kommunikál kifelé is. -
blakey
titán
válasz
loki7903 #3420 üzenetére
A NAS-nak megfelelően kell beállítani a MySQL-t, létre kell hozni egy kodi felhasználót, sok típushoz van youtube videó is, keress rá. MySQL helyett használható a Plex is mint adatbázis, Kodira telepíteni kell pl. PlexKodiConnect-et és mindig naprakész lesz minden Kodid, 1 éve MySQL helyett az utóbbit használom de az Emby is hasonló.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
-szabi- #3302 üzenetére
Kipróbálhatod úgy is, hogy a filmek mappában van de azzal a címmel amit leírtam, vannak sorozatok amikből készülték "nagyobb" filmek, azokat simán beteszi a filmek könyvtárba is ha arról van szó, pl. 24-nek, A szökésnek voltak ilyen filmjei és tudta értelmezni a TMDB filmes része is.
-
blakey
titán
válasz
-szabi- #3300 üzenetére
Épp utánajártam és ahogy írták, ez sorozat és TVDB-vel kéne kerestetni, tehát a címe: Peter Benchley's creature, de így a TMDB-n is megtalálja. Ha a TMDB-n valamit változtatnáél vagy hiányolsz akkor megcsinálom és rövid időn belül javításra kerülhet Kodiban is ha újrakeresed.
-
blakey
titán
válasz
#09634560 #3219 üzenetére
Kodi helyett a TV-re feltenném az Archos playert és SMB-n, DLNA-n és szerintem NFS-en is szépen látja, persze ehhez a gépen engedélyezni kell a megfelelő dolgokat (nem ismerem a Win10-et) Sajnos a TV-n a kodi gyengén muzsikál, sok vele a probléme, Archost próbáltam, használtam és tette a dolgát.
-
blakey
titán
Kodi V18.0 Beta2
Egyébként nagyjából egy hónap múlva lesz az első Leia (nem alfa/béta) verzió. -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
geogabcsi #3151 üzenetére
Nem kell nfo, mindent felismer ha megfelelőek az elnevezések:
Sorozat címe (évszám)
- Évad_01
- sorozat.cime.S01E02.barmilehetutana
- sorozat.cime.S01E02.barmilehetutana
Különkiadások esetén (itt meg kell nézni a TVDB oldalán, hogy milyen sorszámot kapott az különkiadás és akkor a megfelelő évadhoz fogja sorolni és sorba lesz állítva):
Sorozat címe (évszám)
- Évad_00
- sorozat.cime.S00E01.barmilehetutana
- sorozat.cime.S00E02.barmilehetutana -
blakey
titán
válasz
geogabcsi #3140 üzenetére
Tedd alaphelyzetbe a Kodit és kezd előről, valamit qrva rosszul csinálhatsz. Videók alatt kell betallózni a különböző almappákba szánt dolgokat, ennek megfelelően legyen a NAS-on 1 főmappád, abban Filmek, Sorozatok, Videoklipek, stb. Ha ez megvan akkor Kodi/Videók/Fájlok alatt add hozzá a NAS Filmek mappáját, állítsd be a scrapert meg amit kell majd ugyanígy a Sorozatokat, stb. Tökéletesen működik 17.6-on.Ha ezeket jól csinálod akkor a Filmek alatt filmek lesznek, Sorozatok alatt sorozatok és így tovább. Ha nem ismered a Kodit akkor javaslom a kodi wikit.
Tehát NAS felépítése:
Videók:
-Filmek
-Sorozatok
-Videóklipek -
blakey
titán
Egy közös adatbázist kell létrehozni, ez lehet MySQL vagy akár a Plexel is megvalósítható, utóbbi esetében kell a PlexKodiConnect telepítés.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #3103 üzenetére
Nem sorolok én semmit. Mindenki jól tudja melyik mit tud, én használtam több, mint 6 hónapig a Himediát, te mit használtál azon kívül? Nekem azóta és most is több lejátszó van a polcomon, nem csak egyik/másik gyártótól. Tudom melyik mit tud, mindegyiknek van hibája, Amlogicnak, Apple TV-nek, Opponak is, ezek nem titkok, de mindegyik messze kényelmesebb jobb, mint az Androidos lejátszók b@szakodása. Sajnos a Dune beállt a sorba és szív is rendesen, tele van hibával a lejátszó. Ha lejátszókról szeretnél beszélgetni akkor van arra alkalmasabb topik is.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #3101 üzenetére
Annyira tudtam, hogy sértődés lesz.
Androidos Kodi hiba, pont. Használtál normális Kodit, normális rendszeren? Ha igen akkor tudod, hogy milyennek kell lennie, ha nem akkor itt az ideje. Sajnos nagyon sokmindenben alulmarad a rendes, normális rendszerek által támogatott verziótól.
Igen, Himedia egy "bughalmaz", 2 éve nincs normális rendszerük és már nem is lesz, és igen, LibreELEC+Kodi sz@rrá veri tudásban az Android+Kodit. -
blakey
titán
válasz
SunMount3r #3099 üzenetére
Mivel nálam jó a TVDB így nem tudok másra gondolni, csak a gépre, esetleg hálózati hibára, nálam nincs olyan, hogy nem rak ki borítót a sorozatokra, 3 féle Kodit használok, egyikkel sincs gond.
De akkor te megtaláltad magadnak a megoldást, nálam ilyen hiba nincs, a Q10 Pro és maga az Androidos Kodi egy elég nagy "bughalmaz", főleg az Androidos rész. Szóval igen, Android alatt sok a hiba. -
blakey
titán
válasz
SunMount3r #3097 üzenetére
Nem, nagyon ritkán előfordulhat egy-egy filmnél vagy sorozatnál, de én pl. alapból kicserélek egy borítót ha nem tetszik vagy van olyan sorozat amit DVD-n más sorrendben adtak ki mint ahogy a bemutatás történt, pl. Firefly, ebben az esetben át kell álítani, hogy milyen sorrendben keresse vagy helyi metaadatokat kell használni. Sorozatoknál nekem semmilyen gondom nem volt és filmeknél sem nagyon (pedig as hétvégén teljes adat másolás történt és meg lett dolgoztatva minden Kodi), ott többnyire borítókat cserélek illetve ha valamilyen furcsa címe van akkor a TMDB oldalán megnézem, hogy milyen lehetőségek vannak és aszerint nevezem el.
A borító betöltés meg szerintem nem feltétlenül hiba, nálam mindent betölt és gyorsan, lassú a géped amin a Kodi fut vagy már tele az adatbázis/cache, egy tisztítás már ráférne.
-
blakey
titán
Fura, hogy van akinek jó és van akinek nem, tökéletes volt tegnap este, 5 új film került a médiatárba és hibátlan volt (Kodi 16.1)
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #3082 üzenetére
Minden verzióval ól működik a TMDB, Jarvis, Krypton, Leia, mindegy. Amig jól működik a Jarvis addig ne frissítsen, az a legjobb és egyelőre minden működik Jarvis alatt.
-
blakey
titán
válasz
Véreshurka #3031 üzenetére
A TVDB oldalán van ilyen lehetőség is, gondolom ez általában megfelel a DVD-n megjelent sorrendnek is valamit a valódi sorrendet tükrözi és nem a vetített sorrendet.
Egyébként a DVD sorrendet kipipálva a jó lista kéne megjelenjen mégsem jelenik meg, de 1 évad esetén van az Abszolút sorrend és így jó.
"Use DVD order instead of broadcast order.
Uses the episode order on the DVD/BD instead of the order they were broadcast.
Use absolute ordering (single season)
Treat show as having only one season so that file names only require episode numbers. Often used for single series and anime. See here for how to name such files." -
blakey
titán
válasz
Véreshurka #3029 üzenetére
-
blakey
titán
válasz
Véreshurka #3024 üzenetére
Nálam így néz ki:
Firefly.S01E01.1S01E01.2
Firefly.S01E03
Firefly.S01E04… -
blakey
titán
válasz
Véreshurka #3022 üzenetére
Az első részben benne van ami nálad "Serenity" is, az dupla rész, ha úgy vesszük összesen 15 rész van, valamilyen háborús jelenettel kezdődik az egész, én jónak látom és ami nálam van az Blu-ray rip. A Serenity nem egyben dupla rész, hanem 2 különböző időpontban leadott.
Tehát valójában nálam ilyen lenne ha külön részek lennének
Serenity
The Train Job
Our Mrs. Reynolds…Ha a sorrendedet nézzük akkor hiányzik még egy Serenity amit külön vetítettek le és Különkiadásként kéne felvinned, de szerintem nálad is van egy dupla rész.
-
blakey
titán
válasz
Véreshurka #3020 üzenetére
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #3018 üzenetére
Szerintem nincs probléma, már beszereztem a sorozatot, Blu-ray és az első 2 rész egyben van, tehát 14 fájl, hamarosan beizzítom a Kodit és meglátom mi lesz.
-
blakey
titán
válasz
Véreshurka #3016 üzenetére
A sorozatot nem láttam, de megnézem, viszont nem veszed figyelembe, hogy Különkiadás is lehet. Mi nálad a DVD sorrend? Ez a DVD sorrend?
Egyébként összesen hány fájlból áll, 15? -
blakey
titán
válasz
Véreshurka #3013 üzenetére
Akkor látod, hogy mi a helyzet, a különkiadások s00-val kezdődnek és az epizódok meg sorba számszerint ahányadik különkiadásnak számítanak, ha a tvdb szerint sorolod be akkot jó lesz.
-
blakey
titán
válasz
Véreshurka #3011 üzenetére
Nem beszélünk el egymás mellett és a cim.SxxEyy utáni részeket nem veszi figyelembe, tehát ha az valóban Serenity akkor nem arról az epizódról lehet szó. Pontosan úgy nevezd el ahogy a tvdb-n van, nem kell cím.
A Serenity rész különkiadás tehát neked így kell elnevezni: Firefly.S00E01 és még lesz ezen kívül 3 különkiadás. [link] Ha ezt így csinálod akkor jó lesz a sorrend is. -
blakey
titán
válasz
Véreshurka #3009 üzenetére
Ha a tvdb-n a DVD szerinti sorrend van akkor úgy kell elnevezned a fájlokat és úgy is kell rendezned évadok szerint, újra szkennelteted és jó lesz. Nem az epizód címét kell cserélned hanem a fájl nevét normálisan kell elnevezni, pl. sorozat.cime.SXXEYY. Kodi elnevezés
-
blakey
titán
válasz
Véreshurka #3007 üzenetére
Felmész a tvdb oldalára és kikeresed a sorozatot majd aszerint "éllítod/nevezed" el a részeket és akkor jó lesz.
-
blakey
titán
válasz
SunMount3r #2987 üzenetére
Van aki fájlkezelőből indít. A Videó fájlnézet a Médiatár része.
-
blakey
titán
Kodi is alapból tudja de valószínűleg "rosszul" használod. Kodi kezdőknek.
-
blakey
titán
válasz
Véreshurka #2979 üzenetére
Neo U1-el használj LE-t, droid alatt más a gombok programozása.
-
blakey
titán
válasz
Véreshurka #2974 üzenetére
Nem tudod használni, a Minix A2 Lite csak a vevőjével működik. Külön vevőt nem hiszem, hogy tudsz venni.
-
blakey
titán
válasz
Véreshurka #2971 üzenetére
1. Igen, azt kell használni, legalábbis nekem azza működött.
2. minix A2 Lite légegés és a bekapcsológombja csak a Minixekkel kommunikál, mással nem fog. A kérdés nem teljesen világos, de használhatsz több távot is. -
blakey
titán
válasz
gyuszi1980 #2876 üzenetére
Van, használj fix IP-ket, ne tallózással vedd fel a Kodiban hanem IP-vel illetve ha Androidot használsz akkor térj át LibreELEC-re. Gondolom Amlogic boxod van, itt olvasgass, elsősorban az Összefoglalót.
-
blakey
titán
válasz
Ejelhar #2847 üzenetére
Sehol nem írtam, hogy egér használata kötelező és javasolt lenne viszont a billentyűzet része egy "Airmouse"-nak megváltás, én erősen ajánlom egy ilyen beszerzését, hibátlan távirányítóként is, nem kell "hadonászni" vele. Soha nem használtam a kurzort cserébe problémamentes a navigálás és a gépelés.
-
blakey
titán
válasz
junkpod #2836 üzenetére
A nyílak részei a billentyűzetnek, a hagyományos médialejátszó távirányítő meg számgombos/betűgombos, erre nincs felkészítve, ez volt az elsődleges platform és máig az. Minden ami billentyűzeten van az mind elérhető de hagyományos távot nem ismer így nem tudsz "A" betűt varázsolni a "2"-es megnyomásával vagy igen
, nekem eszembe sem jut amikor megfordíthatom a távot és gépelhetek.
Egérrel, legegerrel iszonyú kényelmetlen az állandó fókusz váltások miatt. - nem kényelmetlen, tudni kell használni és nem a hadonászos funkciót kell használni, billentyűzeten ott vannak a nyílak és a légegér része a QWERTY billentyűzet. Nem használom a kurzor részt, mondjuk jó és pontos légegérrel egész működőképes de LE alatt még soha nem használtam, alapból ki van kapcsolva az "egér funkció". -
blakey
titán
válasz
tobias40 #2834 üzenetére
Harmonykat használok több, mint 10 éve, ezekhez a boxokhoz kell a billentyűzet is, a Mede8er egy régi rendszerre épülő lejátszó volt, akkoriban nem használtunk billentyűzetet, a Kodi a számítógépes rendszerekhez készült lejátszó így nincs felkészítve hagyományos távirányítóra, az érintőkijelzőt megkapta, de ennyi, ne várd el, hogy számgombos billentyűzetet is kezeljen. A Dune-nek is volt külön billentyűzete.
Szerezz be egy olcsó légegeret és nem lesz gondod.
kore-t használok, tökéletesen megfelel távoli irányításhoz.A múgy gépról is bongészheted a boxodat ha a böngészőbe beírod az "ip-cim:8080"-at. -
blakey
titán
válasz
DeFranco #2734 üzenetére
egyébként az gyakori hogy ennyire tré az adatbázisa a tmdb-nek? - egyáltalán nem tré, miből gondolod. Szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb, nálam minden anyagot tökéletesen megtalál, ha meg valamilyen oknál fogva nincs benne akkor a TMDB weboldalán bővítem a médiatárat és utána benne lesz. IMDB pl. nagyon sok filmemet rosszul találja meg ami vicc, eygszer kipróbáltam 2 eszközön, hogy melyiknél jobb az arány, tMDB magasan nyert, 400 filmcímet kerestettem.
van egy rajzfilmsorozat és már hülyét kapok, hogy más a részek számozása nálam, más a tmdb-n, - azt TVDB-n kéne nézni és azserint beállítani, nekem is volt ilyen sorozatom, a Columbot msáképp írták DVD-re mint ahogy valójában kellett volna illetve figyelni kell a speciális részeket is, azoknak más a számozása és majd a végeredmény jó lesz, oda kerül ahova kell. -
blakey
titán
Próbáld ki az SMB-t ha nincs gond akkor nem kell az NFS-sel próbálkoznod, ha viszont valami nem kerek vagy ki szeretnéd próbálni akkor tedd meg, a Linux NFS pári így kevesebb terhelés alatt is maximumot nyújt, de az SMB sem gond, nálam max sebességgel bír 1-2% prociterhelés mellett.
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #2667 üzenetére
SPMC, Minix XBMC, MrMC esetében a Szolgáltatások alatt van. Ha Kodi esetében nincs akkor kénytelen vagy másolni advancedsettings.xml-t.
(#2666) z67
Philips TV-nél nem tudom, ha van Kodi, SPMC, bármi és netán eléred a iserdata mappát akkor lehetséges. A MySQL egy központi adatbázis ami egy gépen, NAS-son tudsz létrehozni és az eszközök mindig onnan "táplálkoznak". -
blakey
titán
válasz
DoItYourself #2663 üzenetére
Android alatt elég a Szolgáltatások alatt bekapcsolni a MySQL-t és megadni az adatokat, úgy is menni fog.
-
blakey
titán
válasz
Dolphine #2651 üzenetére
Abban, hogy több eszközön is ugyanazt az adatbázist használod és ha egyiken elkezded akkor a másikon tudod folytatni. Minden központilag van tárolva, nem kell új eszköz esetén megvárni míg beszkenneli, stb, azonnal ott van és minden a helyén. Kényelmi előnye van, az anyagok amúgyis NAS-son vannak, így minden egy helyen van.
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #2649 üzenetére
Mysql médiatár beüzemelésén gondolkodok, - a beüzemelés gyakorlatilag 1-2 perc, egyik boxon beállítod a MySQL-t, elkészíti az adatbázist, a többi eszközön már nem kell semmit betallózni, csak a MySQL beállítása kell és kész, ennyi, tökéletesen működik, amit egyiken elkezdtél a másikon folytathatod, stb., nekem is NAS-on van az adatbázis viszont 1 dologra kell figyelni, azonos verziószámú Kodi (fork) esetén működik megfelelően.
-
blakey
titán
Youtube 4K
Ha valaki 4K-ban szeretné nézni a YT videókat Kodi alól az töltse le a legújabb kiegészítőt és az MPEG-DASH-nél kapcsolja be a proxyt: Youtube addon Github -
-
blakey
titán
válasz
pocokxx #2602 üzenetére
1. Próbáld ki, a ház elektronikájától függ, hogy kell-e neki az Y kábel vagy sem.
2. Beállítások/Videó/Médiatár/Médiatár tisztítása, Kodi verziótól eltérő lehet, de ua. a neve.
3. Mennyi idő a lassú? Ha SD esetében a LibreELEC-re gondolsz akkor igen, érdemesebb az Androiddal szemben.
4. Android vagy LE? -
blakey
titán
válasz
dgyuri0123 #2582 üzenetére
LE 8.2.2.1 img.gz a kártyára való telepítéshez, bár frissítéshez is jó. a .tar meg a frissítéshez jó, bár már működik az automatikus frissítés. A sima kell, semmilyen tempsensor, ODROID, LePotato.
Kártyára való írás után dtb-t is érdemes cserélni, értelemszerűen a Minix dtb-t kell letölteni majd átnevezni dtb.img-re és felülírni a meglévőt.
LE 8.2.2.1 S905(X) img
Minix dtbAmúgy itt sokmindent megtudhatsz, akár az Összefoglalóból is.
-
blakey
titán
válasz
dgyuri0123 #2579 üzenetére
Funkciónalításban van különbség, Android alatt a Kodi általánosan készül és nem SoC specifikus, LibreELEC SoC specifikus, sokkal jobban működik LE alatt a Kodi, kb. olyan, mint gépen viszont Android esetében az adott eszközön többnyire egy Kodi fork működik a legjobban, mert az ahhoz a SoC-hoz készül, ilyen pl. a Minixen az XBMC vagy Zidoo-n a ZDMC, de még van néhány fork Androidos eszközökre.
-
blakey
titán
válasz
dgyuri0123 #2573 üzenetére
A film címek a következőképpen nézzenek ki. A.film.eredeti.cime.megjelenesiev.akarmi.kirejesztes, a sorozatok meg így: Sorozat.eredeti.cime.S0x.E0y.akarmi.kiterjesztes S0x az évad, E0y az epizód. Nálam így 100%-os a találat TMDB-vel illetve TVDB-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest