- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Szerintem egy kicsit elbeszélünk egymás mellet
Még anno az S905-ös topikban pont a te általad említett módszereket használom mind film, mind sorozat média kereséshez, és nincs is gondom, kivéve a vázolt esetet. Tehát megtalál mindent. Csak ami rész nálam "Serenity" néven fut azt a tvdb-s keresés után a kodi "The Train Job" címen adja be, mert szerinte annak kell ott lenni. Egyébként a rész fájlneve a következő: Firefly.S01E01.Serenity.mkv. Tehát nekem olyan érzésem van, hogy a fájlba beírt címet egyáltalán nem veszi figyelembe, csak azt, hogy ez a sorozat 1. évadának az 1. része, ami szerinte a The Train Job. Ezen szeretnék változtatni. Persze lehet csak így estére nem értem már amit írsz, és holnap friss fejjel már más lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest