- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gab130
tag
Sziasztok! Szeretnék egy kicsi segítséget kérni. A problémám több dologból áll össze.
Tehát, használok egy M8 (2G/8G) boxot már kb egy éve. Gyári KODI (14,2) van rajta, egészen idáig nem is volt vele problémám. Használom Little Shark féle add-onokat. Ami a gondom, hogy TV-t csak neten keresztül tudok nézni, mert hogy külföldön élek. Van egy szolgáltatóm, akinél Stalkeren (Mag 250 Emulátor) érem el a műsorokat, ami számomra nem túl felhasználóbarát. A szolgáltató utasítására a Stalker VLC playert használ, mert mert a Hd tartalmakat csak ezen futtatja.
most feltettem a Kodira egy Stalker add-ont, ami müködik is, csak éppen a HD szaggat a KODI saját lejátszójával. Valahol olvastam, hogy a Kodiba is lehet integrálni más lejátszót, amire később rákérdez, de sehol nem találom ennek a menetét.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ez hogy megoldható, illetve gondolom, hogy talán a Kodit is lehetne újabbra frissíteni, de nem igazán tudom, hogy melyikre.valamint hogy a gyári Kodinál jobbat kapok-e, hiszen ez elméletileg a hardwerre van optimalizálva. (Ezt is itt olvastam)
Még ami fontos lehet, hogy mindössze 8 megás netem van, ami valójában 6-nál többet nem tud. És nem, sajnos nincs lehetőségem gyorsabbra - helyi adottság.
A segítséget előre is köszönöm! Ha nem ebben a topikban kellett volna érdeklődnöm, akkor pedig elnézést kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Autós topik
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest