Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Android szakmai topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
üzenetére
Nyilván nem jó az irány, amit próbálok. Az egész onnan indult ki, hogy szeretném a Videát használni, de nekem az nincs az MSREPO-ban. Ezért a honlapról letöltöttem az önálló Videa ZIP-et, meg akkor már a Mozicsillagot is, ami szintén nincs a listámban. A Mozicsillag gond nélkül települt, a VIDEA nem. Azt írta, hogy a függőségek miatt a telepítés sikertelen. Itt az én tudományom megállt.
Lehet hogy már nem is lesz értelme foglalkozni vele, mert egy teljesen más gondba futottam bele. Nem ennek a topiknak a témája, de sajnos nem találtam megfelelő topikot, hátha van valakinek javaslata. A tévémen eddig telefonos hotspottal működött a wifi, és elértem mindenféle alkalmazást, honlapot stb. Most azonban az a hibaüzenet van, hogy a csatlakozott wifi hálózaton nincs internet elérés. A telefonon minden internet elérés korlátlanul működik, a hotspot jelzi, hogy van csatlakozott készülék, a tévé azt írja, hogy csatlakozva, és ott megjelenik a telefonom neve. Próbáltuk két másik telefonnal, az Telenoros, a másik és az enyém Telekomos. Az eredmény ugyanaz a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest