- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Beni2360 #4192 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget.
Egyelőre nem működik és a SAMBA szerintem nem is fog. Eddig amit tudok, PC-re telepítettem a Kodit (matrix van mindenhol), látja a NAS megosztásait SAMBA, de van a lakásban egy xiaomi tv stick és egy Beelink android tv box. Hiába próbálom IP cím alapján elérni, eredménytelen. (invalid arqument)
Szerintem csak a NFS megosztás fog csak maradni.
Kodi látja az ip címen az NFS megosztást, de nincs benne tartalom. Látom az írásodban, hogy a megosztást át kell rakni ebbe, de egy megosztást hogyan tudom átrakni ebbe?
Új megosztás létrehozásánál én ennyit látok. Be kell pipálni a "megosztás közzététele a média-kiszolgálón" ? Ettől lesz a megosztásom NFS alapú?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Apple MacBook
- SörcsaPH!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest