- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
kisgyerek85 #4193 üzenetére
Na megcsináltam a videót remélem ez már jó lesz útmutatónak. A TR GUI-ból meg a létrehozott mappába F6-tal kell áthelyezni a videókat Nálam így néz ki.
/i-data/de27da63/nfs/NFS_videok -
Somatom
veterán
válasz
Sztem a 310 -nél nem elég engedélyezni az NFS -t, hanem a tartalmat is alá kell rendelni. Kérdezz a topikjában!
-
Beni2360
félisten
válasz
De a sambának működni kell. Az a legegyszerűbb megosztás.
1: Minden megosztást törölni kell persze tartalom nélkül.
2: Újra indítás a boxnak.
3: A fájlkezelőben hozzá adod a NAS elérhetőségét kiinduló alapnak. Ez meg fog jelenni majd a videók hozzáadásánál és nem kell beirkálni.
4: invalid argument keresd a megoldást.
---------------------------------------
5. Az NFS megosztásra meg Du ha jól leszek, mivel megyek c-19 oltásra fél3-ra a Péterfybe csinálok egy videót. De az már biztos, hogy a torrentben szereplő fájlokat F6-tal kell majd áthelyezni, hogy seedbe maradj és a letöltéseket ebbe az új mappákba kell irányítani, ha nem tudod létrehozni a leírásban szereplő szimbolikus linket.
Itt a NAS topokjában 8795Beni2360 utána olvashatsz addig, a videómak a vége nem jó azt fogom másikkal a megoldással korrigálni.
Ott egy fórumtárs (8740Ano)leírta miképpen csinálta meg pont akkor. Érdekes nekem az (md0) meghajtónak másik nevet adott. (/i-data/de27da63/nfs/NFS_videok)
Egyáltalán fent van a csomagban vagy telepítve a NAS-ra az NFS ?
Most a megosztások így néznek ki. -
gyűrű
addikt
válasz
Hello, nálam a CE matrixon a nas nfs és az smb is ment, viszont a windowsos smb megosztások csak azután hogy a kodi fájlkezelőben hozzáadtam a forrást. Utána már a pc-s mappák is jók lettek, előtte nem látta. Esetleg próbáld meg így
-
Beni2360
félisten
válasz
kisgyerek85 #4191 üzenetére
Szia!
Az NTFS-sel én is sokat szívtam de nagy nehezen összejött. Nem írtad mire frissült a KODI-d de gondolom Mátrixra. Nekem van fent a laptopon egy KODI és most behívtam és látom, hogy frissül a Mátrixra és dolgozik az addonokon. Mivel én az összes videómat átraktam egy NTFS megosztásba minden régi megosztást töröltem és kerestem egy vegyes filmek mappát amit samban hagytam. Na azt simán be tudtam rögzíteni és mindent lát. Én már régóta nem a win samba alatt tallózok hanem
ip cím szerint és most is ugyan úgy működött mint a 18 kodival. Nekem is SAMBA 1 a NAS-m.
Itt egy videóm erről ha netán nem tudnád. -
GrandS
senior tag
válasz
kisgyerek85 #4163 üzenetére
Zyxelen be lehet állítani az SMB2-t. Működik.
-
KTTech
veterán
válasz
kisgyerek85 #4163 üzenetére
Engedélyezd az SMB1-et a NAS-on. Azzal általában helyreáll a rend, és otthoni környezetben nem okoz gondot.
-
junkpod
veterán
válasz
kisgyerek85 #1226 üzenetére
Jelenleg az amlogic S905 Soc-al szereltek a legnepszerubbek, így azok a közösségi támogatottak. Olvasd el az S905 topicot összefoglalót, ott vannak ajánlott márkák, azok közül keresd meg a neked valót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- EAFC 25
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Sweet.tv - internetes TV
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged