Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem fair az összevetésed: átlag/gagyibb bd-k bitrátáját hasonlítod az uhd-bd max bitrátájához és vonsz le következtetést előre

a bd is mehetne 40mbittel (ahogyan az uhdbd se fog feltétlen 100-al menni szerintem/sajnos)
jah, az tuti, hogy tele leszünk értelmetlen 4k remasteredekkel, előrelépést az idő hoz majd, amikor a teljes lánc a filmkészítésben digitális/4k-s lesz (cgi ki tudja mikor ér el ide, miközben rengeteg film igen nagy része ebből áll, s ezeket ugye fhd-ben renderelik/-ték...)
(#261) junkpod
jah, ha épp van az adott eszköz/rom kombóban init.d support....
és ha még van is, lásd az én esetem: nem hajtódott végre minden chmod parancs
normális lejátszóban/rommal pedig mindez automatikusan és természetesen működik, semmiféle gányolásra nincs szükség, hiszen a kodi ezt tudja alapból
(amire nem volt még időm, hogy 100%-ra kiteszteljem: a 24/23.976hz támogatást... enélkül ugye 40 másodpercenként van egy frame ugrás (elég idegesítő, ha észreveszi az ember). sajna a tévéken, amin próbáltam a lejátszót, csak 24hz kiírás létezett, 23.97hz-et akkor se ír ki, ha működik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP HyperX QuadCast S asztali mikrofon!
- RØDE PSA1 karos asztali mikrofonállvány
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest