Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem fair az összevetésed: átlag/gagyibb bd-k bitrátáját hasonlítod az uhd-bd max bitrátájához és vonsz le következtetést előre

a bd is mehetne 40mbittel (ahogyan az uhdbd se fog feltétlen 100-al menni szerintem/sajnos)
jah, az tuti, hogy tele leszünk értelmetlen 4k remasteredekkel, előrelépést az idő hoz majd, amikor a teljes lánc a filmkészítésben digitális/4k-s lesz (cgi ki tudja mikor ér el ide, miközben rengeteg film igen nagy része ebből áll, s ezeket ugye fhd-ben renderelik/-ték...)
(#261) junkpod
jah, ha épp van az adott eszköz/rom kombóban init.d support....
és ha még van is, lásd az én esetem: nem hajtódott végre minden chmod parancs
normális lejátszóban/rommal pedig mindez automatikusan és természetesen működik, semmiféle gányolásra nincs szükség, hiszen a kodi ezt tudja alapból
(amire nem volt még időm, hogy 100%-ra kiteszteljem: a 24/23.976hz támogatást... enélkül ugye 40 másodpercenként van egy frame ugrás (elég idegesítő, ha észreveszi az ember). sajna a tévéken, amin próbáltam a lejátszót, csak 24hz kiírás létezett, 23.97hz-et akkor se ír ki, ha működik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest