Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etzel
aktív tag
Szinten zenész :/ Ugyan az a problémám nekem is mint neked meg #Rudee80-nak.
En mondjuk kasu vagyok a dolgokhoz ezért a haver állítottam be nekem a következőt (amít mint halandó en is “értek” valamennyire), hogy raspberry pi3-on Linux (rakotve egy 2tb-os kulso vinyo) ->LAN -> router -> LAN -> Sony xe9005 tv -> Kodi 17.6 crypton -> smb hálózaton működnek a dolgok. 1080p-ig minden tökéletesen megy 4K-s tartalmaknal mar meg-meg akad. Planet Earth random elkezd bufferelni van mikor meg-meg akad :/
Próbáltam mas lejatszokkal is, ugyan az a helyzet. Mivel a vinyo a Linux hoz lett formazva így tv-re közvetlen nem tudom radugni es megnézni h így is produkálja-e a problémát vagy sem. De talán van egy másik kulso vinyoja az asszonynak majd tőle elkerem aztan ramasolom megnézem h akkor mit produkál.
Ha ugyan ugy szaggatni fog közvetlen kulso vinyorol is mit tudok csinálni vele? Pi3 es hálózati beállítás gond vagy tv?Köszi előre is a választ.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pánik a memóriapiacon
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest