- Netfone
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etzel
aktív tag
Szinten zenész :/ Ugyan az a problémám nekem is mint neked meg #Rudee80-nak.
En mondjuk kasu vagyok a dolgokhoz ezért a haver állítottam be nekem a következőt (amít mint halandó en is “értek” valamennyire), hogy raspberry pi3-on Linux (rakotve egy 2tb-os kulso vinyo) ->LAN -> router -> LAN -> Sony xe9005 tv -> Kodi 17.6 crypton -> smb hálózaton működnek a dolgok. 1080p-ig minden tökéletesen megy 4K-s tartalmaknal mar meg-meg akad. Planet Earth random elkezd bufferelni van mikor meg-meg akad :/
Próbáltam mas lejatszokkal is, ugyan az a helyzet. Mivel a vinyo a Linux hoz lett formazva így tv-re közvetlen nem tudom radugni es megnézni h így is produkálja-e a problémát vagy sem. De talán van egy másik kulso vinyoja az asszonynak majd tőle elkerem aztan ramasolom megnézem h akkor mit produkál.
Ha ugyan ugy szaggatni fog közvetlen kulso vinyorol is mit tudok csinálni vele? Pi3 es hálózati beállítás gond vagy tv?Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest