Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeller01
tag
Segítsetek légyszíves most már teljesen tanácstalan vagyok.
Hálózati megosztás Win10 és Box/ kodi között.
Csináltam már többször is, megosztom a mappát, mindenki joga olvasás rendben is működött, minden alkalommal. Jelenleg az a helyzet, hogy Boxon Total Commander-be be tudom állítani, Ipad-en egyből látja a megosztott mappát. Kodi- video- fájl- hozzáadás- tallózás- windows hálózat (SMB)- és nincs ott a workgroup. nincs semmilyen hálózati hely! 17es kodi volt visszaraktam a 16os gyárit az sem lát semmit. Még, ha manuálisan beállítom pont úgy, mint az ipad- en vagy TC ben akkor connection timed out! Mi van már ezzel??? negyek 2! már nagyon unom fél 11 óta állítgatok egy egyszerű beállítást és nem megy..... két windows os gép van egyből látják egymást, jelszót levettem, mind a kettő workgroupban van. kérném a segítségeteket, merre tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Sorozatok
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest