- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
Sziasztok,
egy kis segítséget kérnék, nagyon jó lenne, ha valaki meg tudná mondani nekem, hogy mit konfigoltam be itthonSzóval ...
a jelenség:
LE 7.x alatt Nox skin, ami ha OSD-t vagy pillanat álljt nyomok, akkor a jobb alsó sarokban kirakta a film/sorozat logóját, szerintem ritka dögös.LE 8.x alatt (nem update, hanem szűz telepítés) ez ugrott, majd most hirtelen megjelent nekem, aminek nagyon örülök, csak nem tudom miért?
Most tettem fel az LE 8.0.8gt, illetve előtte más skin-t is telepítettem, annak meg voltak add-on függőségei, így azok is települtek. Talán ezekkel van összefüggésben?
Jó lenne, ha valaki el tudná magyarázni nekem mit is csináltamItt egy képernyőkép, a jobb alsó sarokban pirossal bejelöltem mire is gondolok (mi hiányzott eddig és mi jelent meg most):
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty 2
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest