Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
beszereztem egy MINI M8S II típusú lejátszót, amire feltelepítettem a KODI 16-os verzióját, alapjába mindenre rájöttem, ami eddig érdekelt, bár biztos lesz még kérdés, viszont azzal nem tudtam eddig mit kezdeni, hogy a Yatse android-os távirányítón az egér kurzort sehogy nem tudtam életre kelteni. Van lehetőség arra, hogy ne csak a 4 irányú navigációs gombokkal közlekedjek, hanem átváltsak az egérre és azzal irányítsam a KODI menüjét? Néztem, hogy akár vezeték nélküli egérrel vagy pl I8-as egér-billentyűzettel is lehet irányítani, de egyelőre nem adnék ki pénzt ilyenekre, ha telefonnal is meg lehetne oldani. Még egy kérdés, hogy létezik-e az, hogy egyik USB-be USB hub-ot dugok és abba pedig vezeték nélküli egér vevőegységet és pl HDD-t és ezeket egyszerre kezeli az eszköz?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi