Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
beszereztem egy MINI M8S II típusú lejátszót, amire feltelepítettem a KODI 16-os verzióját, alapjába mindenre rájöttem, ami eddig érdekelt, bár biztos lesz még kérdés, viszont azzal nem tudtam eddig mit kezdeni, hogy a Yatse android-os távirányítón az egér kurzort sehogy nem tudtam életre kelteni. Van lehetőség arra, hogy ne csak a 4 irányú navigációs gombokkal közlekedjek, hanem átváltsak az egérre és azzal irányítsam a KODI menüjét? Néztem, hogy akár vezeték nélküli egérrel vagy pl I8-as egér-billentyűzettel is lehet irányítani, de egyelőre nem adnék ki pénzt ilyenekre, ha telefonnal is meg lehetne oldani. Még egy kérdés, hogy létezik-e az, hogy egyik USB-be USB hub-ot dugok és abba pedig vezeték nélküli egér vevőegységet és pl HDD-t és ezeket egyszerre kezeli az eszköz?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest