- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Na ez az, ezért gondoltam én is úgy, hogy lenne értelme összeszedni őket. Bár amíg le van butítva a karakter a valós szintjéről, nincs sok jelentősége, gondolom majd később lesz.
Egyébként nehezen hiszem el, amit a How Long To Beat ír, hogy 160 óra lenne a játék. Már 34 óra játék van benne, és még sehol nem tartok, még csak a Nar Shaddán bohóckodom, ez még csak a harmadik bolygóm.
-
Raysen623
addikt
Nekem is van mindkét oldalon, mivel az összes kaszt sztori küldi ki lett maxolva jó régen. Egyik kedvencem egy dark jedi volt, de elveszett a karakter. Amikor behozták a togrutákat, azonnak készítettem egy saját Ashoka Thano-t
Tegnap benéztem a játékba, de sajnos rögtönelfogott az érzés hogy ez már nem az én játékom...de ettől még sokidőt beleöltem és amíg tartott, mindig örömteli volt.
-
Hegyirabló
veterán
Azt viszont nem tudom állítani, hogy értem már acraftolást, pedig megnéztem videókat is róla, meg elolvastam egy leírást. B gomb, eddig meg van. Ha a craft skillre megyek, oldalt megjelenik egy lista. Kiválasztok onnan valamit, ami X kredit költséggel jár. A társ eltűnik, majd idő leteltével visszajön, és kapok egy egy cuccot. Ami viszont nem kerül be az invertoryba, hanem nem tudom hová kerül. Ez volna a craft?
-
Hegyirabló
veterán
Azt szeretem ebben a játékban, hogy kicsit sem bonyolult. Szerintem felvettem már mindent, a Corucanton. De még az is lehet, hogy a flottában. Már gyűjtögetek is a kis piros bigyóval. Ezek szerint akkor már csak B-t kell nyomnom!
Köszönöm!
A talált kardokba tudok fejleszteni mod helyeket, vagy annyi van benne, amennyi van?
-
Hegyirabló
veterán
Köszönöm, meglett! Elhagytak a küldetés végén, de gombnyomásra visszatérnek.
Szeretem én a droidkát, de szerintem ő haragszik rám, az ilyenek miatt:
Egyébként iszonyat pénzeket költök arra a rohadt hátizsákra, és még így is alig van helyem. Meg kezd egy kicsit könnyű lenni a játék, most Nar Shaddára érkeztem, ott is mindenki jóval alacsonyabb színtű, mint én.
-
Hegyirabló
veterán
Társak... Most még az a kettő is eltűnt, akik eddig voltak. Nyomi, az asztroszer és a spiné. Ott vannak a hajón?
Néha nehezen tudom követni a játékot, pedig nem vagyok egy kretén, de talán kicsit túl van bonyolítva. Lehet, hogy fel sem vettem még craft skilleket. Legacy, Conquest, Flashpoint, Warzone, stb, nehéz követni.
-
L3zl13
nagyúr
Számolja több különböző karival, én is így fejeztem be.
A borsot pedig én úgy csináltam, hogy az egyszerűbb főzés közben, ahol a végén nem nevezi meg a fűszereket, hanem csak 3 tetszőleges fűszert kell használni, én mindig 3 borsot raktam rá.
Ha nem a fentebb leírt módszerrel nézted meg korábban, akkor lehet, hogy nem a saját számaid láttad, hanem az övét. Legalábbis, ha én csak simán a valaki más által a chatbe linkelt acsira klikkeltem akkor nem jó adatokat láttam.
-
L3zl13
nagyúr
Én azt csináltam, hogy randomba klikkelgettem az embereken a helyszínen és inspect achievement. Ha megvan neki az achievement, akkor te linkeled be onnan az ő achievmentjét valamelyik csatira és akkor azt megnézve látod a saját státuszod.
Általában 3-4 próbálkozásból találtam olyat akinek megvan az acsi.
A hard mode cantina rush-ból elég fárasztó volt összeszedni a szükséges mennyiséget.Ha már achievementek: CZ-192-n van egy Biohazard nevű achievement. 1980 playert kell megolnöd a bolygón. A héten valamlyik nap megcsináltuk, de nagyon untam már a végén...
-
L3zl13
nagyúr
Mondjuk a jelenlegi rendszerben tudtommal nem sok egyedi gear van ami esne instában. Ami esik fejleszthető gear/token az pedig legacy bound tehát át tudod rakni az altjaidra.
Nem mintha bármelyik annyira jól nézne ki, hogy azt szeretnéd beállítani kinézetnek.Cartel geart ki tudod váltani a többi kariddal ha egyszer unlockoltad collectionben, bár az ugye plusz coinba kerül.
-
L3zl13
nagyúr
Igen, kis karival az aggrozás problémás. De 3 weekly-t a dailykből (főzős, felszolgálós meg a wb) meg lehet azért csinálni. A 2500 tokenes weeklyhez meg elvileg ennyi elég.
A WB melletti mob vadászós küldit esetleg mikor épp NS vagy Tatooine a célpont.Mek-Shát én se mertem megpróbálni a nem 80-as karikkal.
Van 2-3 50-60 körüli karim amit "kiovasztottam karbonitból" az eventhez. Múlt heti event story küldit még megcsináltam velük Rishin de a mostanit kihagytam.
A 27-es sniperemet meg szigorúan konyhaszolgálatra osztottam be. -
Hegyirabló
veterán
Jövő héten tudom megölni??? Addig ott fog gonoszkodni!
Akkor ha PVE módban vagyok, akkor is be tudom írni a csetbe? Mivel sajnos az RPG-k szövege kifog rajtam, ezért telefonnal fordítom realtime azt, amit nem értek, Google Translatorral. A nagy részét megértem, csak sajnos a párbeszédek szövegeit gyorsan elkapja sokszor.
-
Hegyirabló
veterán
Na jó, hát azért ilyen furcsaságok nekem is vannak. Például nem tudom egy ideje elküldeni Nyomit (így neveztem el a droidot) szemetet eladni. Plusz a gyorsutazás miért nem megy. Remélem user error lesz.
Ha már droid, belefutottam SD-0 nevű Giant Battle Droidba. Hát ez elég hamar megevett. Mindjárt nézek videót róla, hogyan lehetne legyőzni.
-
Hegyirabló
veterán
Jól tetted, hogy írtál, mindig örömmel veszem!
Van még mit tanulnom.
Igazából nem is nagyon találok még komoly cuccokat. Leginkább úgy semmiben. Azt sem tudom, melyik a legjobb szín. Vagy hogy lehet-e találni cuccot, vagy csak venni? Kellene vásárolnom Carter Coint is, a hatszázból nem igazán lehet venni semmit. Ja, vettem apartmant a Coruscanton, el is kezdtem berendezni. Ez kicsit persze ellentmond a Jedi kódexnek, mely szerint nem birtoklunk vagyont. Egyébként tegnap találkoztam újra gonosztevőkkel, most már jobban jön a kredit, mint F2P-ben. A droidot is fel kellene turbózni, nagyon kis nyomi szegény.
Coruscant meg hatalmas, ráadásul nem akar működni a gyorsutazás, pedig szerintem jól csinálom. Egyébként elég sok bug van a játékban.
-
L3zl13
nagyúr
Volt egy hangulata, mikor elhagytad a kezdő bolygódat és a flottán hirtelen szembe találtad magad a választással, hogy milyen irányba tovább.
Eventes küldik, melyik eventre gondolsz hogy lv 50 kell hozzá? A főzőcskézőshöz nem kell. A story résznél mondjuk csak az első hét (Rishi) oldható meg harc nélkül. A WB-khez is csak hajó kell, hogy el tudd fogadni a summont.
#5728: Én szintezés közben nem vettem semmilyen geart csak csináltam a heroicokat ahogy jöttek azok meg dobálták szintemnek megfelelő kék cuccost. Amilyen gyorsan fejlődik az ember nem éreztem értelmét gear modolással vesződni.
-
Hegyirabló
veterán
Jaj, én bírom ezt a droidot, olyan helyes. Csak folyton szívatom.
Muszáj kérdeznem párat. Látom, hogy iszonyat sokba kerül minden a játékban. Hogyan lesz pénzem? Nem nagyon hullik, igaz, mióta előfizető vagyok, harcban még nem volt részem, nem kaptam lootot. Illetve nincs valami dedikált info gomb, mint a Dragon Ageben, hogy megnyomom a billentyűzeten, és kiírja a tárgyak, lootok, személyek, interakciók neveit? Hajóm hogyan lesz? BKV-val járok jelenleg.
-
Hegyirabló
veterán
Igen, Tythonon befejeztem mindent. Egyedül az Item modification küldetés nem sikerül, pedig kókányoltam az egyik cuccomon ott, ahol kell, igazából nem tudom, hogy mit szeretne, mit csináljak még meg, hogy teljesüljön.
Ja, tényleg, most, hogy előfizető lettem, a DLC-ket külön kell telepíteni, vagy hozzáadódtak automatikusan?
Kipróbáltam a űrhajós tutorialt, ez valami iszonyat nehéz!
-
Hegyirabló
veterán
Inquisitiont is be kellene fejeznem. Sajnos elrontották a fejlődést, huszonhetes a maximum szint. Még vagy húsz-harminc óra van a játékból, de már elértem. Így viszont nem kihívás, megeszek mindenkit reggelire, még úgy is, hogy beállítottam, hogy minden ellenfél velem egy szintű legyen. Meg amúgy is túl konzolos lett, bár azt azért el tudtam volna viselni.
-
Plata
félisten
Egyébként poénból azt tervezem hogy tele rakom a tatuini ház kertjét marha sok ződséggel,viccesen nézne ki szerintem a sok bokor meg fa a sivatagban.
ha lesz kedvem manaan-on is húzom a reput és veszek vizes díszeket.
Oázis a sivatagban.#5695Hegyirabló
Persze értem,én sem merném,csak le írtam nekem hogy volt.
Sőt szerintem ha nem is segítenek akkor meg menjenek a bánatos píbe. -
Hegyirabló
veterán
De Plata, érted, az előfizetés nem működött. Most így hogy vegyem meg a Game Cardot abban a tudatban, hogy talán ez sem fog működni, visszatérítés meg nincs?
Félreértés ne essék, engem nem érdekel a pénz. Pár éve, 40-41 éves korom környékén rájöttem, hogy a frásznak tartogatom a bankjegyeket, úgy is bekrepálok tíz éven belül, legalább addig éljek jó. De a felesleges pénzszórást nem szeretem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest