- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Jól tetted, hogy írtál, mindig örömmel veszem! Van még mit tanulnom.
Igazából nem is nagyon találok még komoly cuccokat. Leginkább úgy semmiben. Azt sem tudom, melyik a legjobb szín. Vagy hogy lehet-e találni cuccot, vagy csak venni? Kellene vásárolnom Carter Coint is, a hatszázból nem igazán lehet venni semmit. Ja, vettem apartmant a Coruscanton, el is kezdtem berendezni. Ez kicsit persze ellentmond a Jedi kódexnek, mely szerint nem birtoklunk vagyont. Egyébként tegnap találkoztam újra gonosztevőkkel, most már jobban jön a kredit, mint F2P-ben. A droidot is fel kellene turbózni, nagyon kis nyomi szegény.
Coruscant meg hatalmas, ráadásul nem akar működni a gyorsutazás, pedig szerintem jól csinálom. Egyébként elég sok bug van a játékban.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Crypto Trade
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest