- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartács
aktív tag
Összegezve a játék tömören/röviden 1-1,5 óra játék után:
Minden tekintetben nagyon kellemes, mind hangulat, akció, élmény, fejlődés, küldetések stb
Talán egy kivetni valóm van az a grafika... ami hogy is mondjam... talán a WoW megjelenésének idején elment volna és hozta volna a szinvonalat, de így 2011 körül ez szerintem elég kevés...Igaz egy MMOban épp a grafika talán a leg lényegtelenebb, de én akkor is valami többet, ütősebbet vártam...
Na talán majd a Blizzard új projectjében látunk valami "szépet" is.7/10 így hirtelen.
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Kartács
aktív tag
Jah... wow javára 1:0
Bár sok mindent igaz még nem láttam 1óra játék után kezdő részen,
de full graffal és élsimításokkal 50-70fps+ folyamatosan szóval szépen megy még a városban is ahol sokan rohangálnak, de elég "csóri" a grafika számomra.De majd tolom a héten még aztán kinézek a "nagy világba" ott lehet szebb dolgok is lesznek
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
-conrad-
addikt
Értem mire gondolsz, nem csúnya, csak sivár, de ez gondolom változik ha nem csak kősivatag meg acél vesz körül. 1-2 bányában például nagyon tetszett a hangulat, illetve a flashpointok is részletesek. Ami nem tetszik, hogy 80%-a beszéd a FP-nek, mert nem képesek nyomni a space-t a partytagok, de ötödszörre sem.
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
Kb. 6 éve játszom wowot, tehát tudom milyen ez. Nem hiszem el, hogy téged nem idegesít a tizedszerre látott roleplay, mert valaki nem képes nyomni egy space-t sokadszorra látva sem.
Elsőre persze nekem is jobban tetszik, hogy van egy jó történet átvezető animációkkal egy barlang helyett ahol minden pirosat leversz loot profit ennyi, csak sokadszorra már unalmas.
Bár van idő addig enni inni amíg a többi videózik[ Szerkesztve ]
-
Kartács
aktív tag
válasz -conrad- #907 üzenetére
Erre csak annyit mondok hogy ugyan ez volt wow-ban is anno emlékezz rá, szépen végig kellett olvasnod a quest szöveget vagyis szépen szóról szóra írta ki folyamatosan és még léptetni sem tudtad....
Aztán jött rá addon QuickQuest talán vagy mi volt aztán elég hamar vette a lapot a blizz és megcsinálta saját maga, és értelem szerűen ha megosztottad a questet v party-ban vetted fel akkor addig úgysem tudtál nekikezdeni (max feleslegesen) amíg a többiek nem olvasták végig és Acceptálták le.Engem is irritált ez eléggé meg a folyamatos válaszadás.... de ez talán picit jobban is szól erről mint a wow-ban...
Amúgy meg türelem és elég reklamáció kérdése a dolog szerintem biztos orvosolni fogják ezt a dolgot valahogy
mondjuk egy kis ablakban mindenkinek megjelenik a quest/szöveg/párbeszéd és akció közben ha akarod olvashatodi7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
törölt tag
válasz Malibutomi #896 üzenetére
uhhhh
-
Gergello
addikt
válasz Malibutomi #896 üzenetére
Nálad se max grafon megy, ahogy látom.
Az a rózsaszín irkálás micsoda, mivel hoztad elő?
-
Mooka-Miki
senior tag
Ná émbörök, hogyaszongya:
Elvittem:
- 12-es szintre egy sith warrior-t (juggernaut)
- 11-es szintre egy troopert (vanguard)
- 14-es szintre egy imperial agent-et (operative)A legjobb története az imperial agent-nek van. Marha jó
Teljes játékban még nem tudom milyen karit indítsak. Függ ez attól, hogy lesz-e guildem és mire van szükség.
Ha lesz guild, akkor végül is mindegy, szeretem a csapatjátékot, úgy szívesen játszanék akármivel, oldaltól függetlenül.
Ha nem lesz, akkor szerintem Imperial Agent-et fogok indítani, csak Snipert, nem Operative-ot.Nálam is voltak néha fps gondok, változó volt mikor és hogyan. Gondolom ezt még csiszolják megjelenésig -> Volt, hogy lejjebb vettem a grafot és jobban akadt
A zenék marha jók! Star Wars (L)
Amiről nem beszél senki, pedig szerintem nagyon jól ki lettek találva: Crew Skills. Nagyon ott van, bejön a rendszer.
-
FuRiONight
őstag
Lehet arról valamit tudni, hogy mennyibe fog a játék kerülni?
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz FuRiONight #914 üzenetére
Szerintem nagyon nem üthet el a WoW áraitól. Főleg ha gyorsan szeretnének nagy felhasználói bázist építeni, s nem csak a SW fanatikusokat kiszolgálni.
-
kexksz
addikt
válasz FuRiONight #914 üzenetére
11k standard, 20k DD, 33k CE
15 juró havidíj
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #917 üzenetére
sajna nekem is fagyás igy.
-
Kartács
aktív tag
válasz FuRiONight #919 üzenetére
Jah 15€ az mocskos drága lenne, bár megtehetik...
De nekünk mocskos drága lesz még ha ennyi sem lesz... árfolyamokat nézve
4-5.000.- között is ingadozhat akár! Azért az nem kóser aki játszani akar majd.i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
kexksz
addikt
Pre-older nincs, max Preorder, az pedig az összes változathoz elérhető. DD = Digital Deluxe
Lehet dollárban is fizetni.
-
Gergello
addikt
válasz Malibutomi #917 üzenetére
Pedig nem túl szép ez a 2 kép. Én lowon játszottam, teljesen élvezhető volt, kár, hogy nem csináltam képet.
-
nagyúr
a legutolsó dolog, ami érdekli őket az előfizetési díj megállapításánál, hogy magyarisztánban mennyiért tudsz eurót venni. egyébként a cd-galaxisnál van 60napos gamecard előjegyzés nyócezeré'.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz FuRiONight #926 üzenetére
az eltérés és a félreértés abból adódik, hogy sok helyen a dodót 1:1 váltják az euróhoz. de legalább az egyébként szokásos VATot (17,5%) ők fizetik.
alapban itt is 15$ a havidíj.
Will I need to purchase a monthly subscription in order to play Star Wars: The Old Republic?
Yes, a monthly subscription is required to play Star Wars: The Old Republic. Players will be able to select one of three different subscription options:1 Month Subscription: $14.99 (£8.99/€12.99)
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
FuRiONight
őstag
válasz velizare #928 üzenetére
Értem, de mondjuk azért nem mind1, hogy dollár vagy euróban átszámolva fizeti az ember.
Dollárban 3500ft euróban pedig 4000ft
Lehetséges az, hogy euró helyett dollárban fizessek pl.?
Oké, hogy 500ft az eltérés, de egy mmo-nál az ember mindig hosszabb távra tervez.. (én legalábbis)
Az árak pedig:
1 Month Subscription: $14.99 (£8.99/€12.99)
3 Month Subscription: $13.99 per month (one-time charge of $41.97/£25.17/€35.97)
6 Month Subscription: $12.99 per month (one-time charge of $77.94/£46.14/€65.94)[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Játszottam a bétával a 7végén és nekem iszonyat bejött a játék.
1-2 érdekes dologgal találkoztam nem tudom, hogy bug-e vagy más. Ha party-ba behivnak és át kell lépned másik instance-ba akkor a map az teljesen elállitódik. Hiába nyitom meg nem jelöli, hogy hova kell menni hanem a bal felső sarokban van az összes ikon. De ha kilépek a groupból akkor helyrejön.
Olyan nagy egetverő hibával nem találkoztam. Mondjuk , hogy néha hallom a többi játékos követőjét amint dumálnak néha idegesitő
Pár heroic q-t is csináltam pug-al hát megvan a véleményem róluk
szituáció a következő:
Sniper-el nyomom és kitudok vonni driodot a harcból 60 sec-re. Ezt meg is teszem erre a tank mit támad? a driodot mert az a legnagyobb Van flashbang-em is ami 8 sec-re kivon pár embert ha közel vannak egymáshoz . A fejvadász mit csinál akárhányszor megteszem? Azonnal bevág valami aoe-t közéjük amint elkezdödik a harc. Persze az egyből kiszedi stunból őket. És hiába irom, hogy figyeljenek már oda leszarjákhttps://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
nagyúr
válasz FuRiONight #929 üzenetére
nem tudom. a játék billing részét még nem adta ki a bioware. azt sem tudom, hogy saját rendszert fognak használni, vagy az ea originjét.
ha a rendszer elfogadja, hogy a fizetéshez használt kártyához és az account tulajdonosához eltérő név/lakcím tartozzon, akkor elvileg igen (pl. bemondasz egy usa lakcímet, de a kártyán lévő névhez tartozó lakcím magyarországi, és a rendszer az accounthoz tartozó lakcím alapján számláz). de ha mégse, ne rajtam kérd számon.
az alternatív lehetőség, hogy gamecardot veszel, forintért.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
cikasz
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz FuRiONight #929 üzenetére
Kb. minden havidíjas MMO a 15 dollár/13 euro alapárat használja, és gyakorlatilag sosem lehet Európából dollárban fizetni.
#933: ha nem jelented, mint hibát/zavaró megoldást, akkor honnan tudják, hogy javítani kéne?
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
RockHaRD
addikt
délelőtt tök jót játszottam a kis jedi consulommal, most meg kb játszhatatlan a játék. Vagy nem enged be, vagy pár perc után kirak hibával
-
MichaelSD
őstag
-
cikasz
őstag
Észrevette valaki, hogy birodalmi oldalon van egy Sandor nevű npc aki küldiket ad? Kaas city-ben.
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
-conrad-
addikt
Na kikapcsoltam, mert reggel meló
Nagyon pozitív élmény volt ez a beta teszt, jó kis játék lesz ez, jó volt a saját szememmel látni. Diablo3 miatt a wowot egy évig még fizetem ha nem lenne ez akkor elgondolkodnék egy kicsit ezen a game-n. Majd max ha lejár, vagy ha rámszakad a nemzeti bank, hogy mindegyiket megengedhetem magamnak -
fluidpwn
tag
válasz FuRiONight #884 üzenetére
Hát igen. Nagy pénzekről van itt szó!
-
edward2
addikt
válasz Malibutomi #879 üzenetére
prologueal már végeztem most a birodalmi központban mászkálgattam itt már több a hangulat ez az IA kezdő bolygó elég trágyakupac
-
Malibutomi
nagyúr
Hát én a wow-al már túl vagyok a harmadik jópár hónapos szünetemen, szóval helyette lesz ez.
-
Kwisatz
tag
Nekem 6 év wow után nagyon bejött ez a game, szal 4.3-at már nem erőltetem
-
BlackTreff
tag
Személy szerint a Bounty Hunter prológusa lett a legjobb, uána a Jedi Knight-é!
A Smuggler és a Tropper kezdőhelye ( Ord Mantell ), szerintem is elég gagyi lett, nem is bírtam a Smugglerem prológusát végigvinni... -
RockHaRD
addikt
a béta teszt ezzel a hétvégével teljesen befejeződött, vagy lesz még másik béta weekend?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs