Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Az átvezetőkkel mondjuk megvesznek kilóra...
Durva milyen minőségűek ezek a videók, elmehetne egész estés mozinak."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Shan ismerősen cseng... meg a fizimiskája is.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Plata
félisten
Azt hiszem az ő neve is ismerős.
Most csak holo bizgentyűn beszéltem vele.Mellelseg a KotEt vagy KotFe alatt egy iszonyúan hangulatos küldetésben ő fog továbbképezni személyesen.Ott nem lesz se társad se semmi csak a két nagy mester,akiktől kapsz kiképzést.
Kicsit olyan mint amikor Yoda szivatta Luke-ot.
Csak téged közben még egy hülye szellem is szekál és át akar állítani a sötét oldalra.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Sztoriban olyan helyekre is elmehetsz ahova egyébként nem.
Például a birodalom fővárosába is hogy a császárt fülön csípjétek és megkövezzétek.
Na jó én azért is jártam ott hogy az új császárral jó pofizzal és kérjem hogy a birodalom fogjon össze a köztársasággal és együtt rúgjuk seggbe az egész galaxist leigázó rosszarcokat.
De bizonyos küldetésekben olyan állomásokra hajókra kell menni ami nem elérhető el.
És vannak olyan küldetések amik verik a KOTOR-t.Valójában csak a neve jedi akadémia,igazából egy irgalmatnul mocskos nagy kastély.
De elnevezhetem jedi akadémiának,mert a karakteremmel elértem valamit aiért a jutalom az volt hogy a házamnak adhatom a jedi akadémia nevet is.
A sith nagyúr meg úgy került oda hogy a házak közösek az összes karakter közt.
Birodalmi karakterrel raktam be.
A csini lányokról meg annyi hogy a karim bár végtelenül jó jedi,azért akármerre jár a jó csajokat előszeretettel kergeti.
Azért van a neve után a pure jező mert mindig is jó volt és sosem tudta elcsábítani a sötét oldal.
Pedig a KotEt és KotFe alatt nagyon nagy a kisértés.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Ezeket felismerem, aha. Sok éve volt a KOTOR 1-2, de él még bennem. Ráadásul 1-2 éve bevásároltam a KOTOR újított verzióból is Steam. ( Win kompatibilis )
TOR pedig 1-2 éve került le gépről....Szóval akkor még a map mellett ,más bolygó is előkerül ha sztorit csinálod. Ami még KOTORt is látott...
Saját akadémia ? Sith meg csini lányok ?
Azigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Jah a Manaan bolygóról a Manaan retreat nevű házam erkélyéről csináltam képet azért látszik csak a tenger,mivel nem a városra néz.
A Nar Shaddaa Sky palace nevű lakásom meg pont a város közepén van a vöröslámpás negyed és a kaszinók közt valahol,azt hiszem.Mellesleg az Alderaan-on van saját Jedi akadémiám.
De nem javaslom hogy alaposan körülnézz.
Kb két három óra után kikészültem a hely berendezésétől,mivel még 10% sem volt kész utána már észnélkül szét dobáltam minden felé mindent.
Úgy hogy a berendezés ezután kaotikussá vált.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Sok bolygó bent van és van ami nincs.
Jó pár bolygó nincs is fent a térképen mert sztoriban lehet meglátogatni.
Ezt gondolom megismered.Kis lakásom erkélyéről fényképeztem.
A KOTOR óta eltelt kb 300 év.
Asszem.
Taris is benne van,az első bolygó a kezdőbolygó után,köztársasági karival.
Taris-on találkozhatsz például olyannal aki szerepelt a KOTOR-ban,bár nem épp úgy ahogy a KOTOR-ban.
Némelyik régi szereplő leszármazottja is benne van.
De van olyan szereplő aki ugyanúgy benne van,mivel párszáz év meg sem kottyan neki.
Taris-t épp próbálja a köztársaság újjáépíteni.Mert KOTOR-ban elpusztították.
Elég tré hely mert rakghoulok és egyéb szörnyek lakják.
De megtalálhatod a hajótokat is amivel a KOTOR elején leszálltatok.
Gondolom ezeket is felismered.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Nem adod fel
Olvastam a kollégával folytatott diskurzust....a KOTOR bolygói úgy en bloc bejárhatóak, eredeti helyszínekkel ?
Karaktereket nem is említem, mert abból több is volt a 2 rész alatt. De láttam hogy akár velük is összeakadhatok ( mellékes feladatban ) .
Nincs kedvem összehasonlítást nézni."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Plata
félisten
Az új season maxolva.
-
Plata
félisten
Az új season elkezdődött szerdán,én is aktivizáltam magamat.
Alderaanon jegeltem egy rosszarcú bűnözőt. -
Plata
félisten
Revan kapott saját kieget a játékban,aminek a végén egy nagyon durva harc vár rád.
De hamarabb is összefuthatsz vele,de nem akarom elspoilerezni.
Az első bolygó amivel találkozol a kotor-ban itt is megvan,megtalálhatod a lezuhant hajótokat,ha megcsinálod a sok mellék küldit akkor kapsz választ pár dologra hogy mi történt miután elhagytad a bolygót.
De még eredeti szereplők közül is találkozhatsz valakivel,vagy a leszármazottjával. -
Doom
aktív tag
8-10 éve játszottam velük kb. szóval csak a Dantooine-ra meg a Korribanra emlékszem. Ja meg a Malachor V. Nemrég olvastam a Revan regényt, ami összeköti ezeket a játékokat, és emiatt lelkesedtem be most erre a játékra is, szóval nagyjából tudom, hogy mik az előzmények, de ettől függetlenül is szeretek felfedezni mindent a játékokban. Csak az időm túlzottan véges, de majd lesz valahogy.
Köszi az infókat, meg neked is montana92.
-
Plata
félisten
Jut eszembe, ha játszottál a két KOTOR játékkal akkor érdemes azokon a bolgyőgok szét nézni ahol a Kotor-ban jártál. Mellék küldetések kapcsolódnak hozzá. Újra járhatsz a lezuhant hajótokon, stb.
Sok dolgot megtudhatsz hogy mi történt azóta. Sőt szereplőkkel is összefuthatsz. -
Plata
félisten
Hát tévedtem 5 perces cd van a képességen.
Felugrottam megénzni.
Heroic moment a neve. Ha elnyomod ilyen új skill bar jön elő.Legacy képességekkel. És kapsz legacy buffot is,de a sith karimnál bugos.
Birodalmi buffok vannak rajta nem köztársasági.Játékot megkavarta hogy sith.
A köztársasági ugyanazt adja csak másképp néz ki.
Négy birodalmi négy köztársasági van.
-
Plata
félisten
Szerintem az egyik legjobb poén sith kari sztorit jó karival végig vinni.
Végig full jó vagy és te leszel a sith nagy tanács egyik tagja.
Ha végigviszed az alap sztorit egy karakterrel akkor a Legacy-d kap egy buffot és egy új képességet.
Ez a képesség elég erős.
Ha mind a nyolc karival végig viszed nyolc különleges képességet kapsz.Fejből nem tudom pontosan,de ha elnyomod a megfelelő képességet akkor talán 1,5-2 percre megkapod a nyolc képességet egy külön skilbaron,lehet neki talán 3-4 perc cd-je.
Ezek veszett erős képességek,és bizony KotEt KotFe kiegben egyes bossoknál nagyon jól jönnek.
Ha mind a nyolc karakter osztállyal végigjátszottad az alap játékot megkapod a legendary státuszt is.
UI:Azért van majdnem két egyforma nevü karakterem mert külön szerveren voltak,csak jött szerver összevonás és a gép adott nekik új nevet. Mert a nevük foglalt volt ezen a szerveren.[ Szerkesztve ]
-
montana92
csendes tag
Az alapjátékban a 8 karakterosztály saját kaszt sztorival rendelkezik (azaz ezzel a bolygók sztori tartalma pl nem változik), így lényegében 8 'alaptörténet' van.
Később a kiegek (KotET, KotFE) már egységesek kaszttól függetlenül, max. a birodalom és a köztársasági oldal között van némi különbség.
És jól írtad, az időfaktor tényleg benne van, mert az alapjátékkal is nagyon sokáig el lehet lenni.
Próbáld ki, ha maga a gameplay tetszik, szerintem is érdemes 1 hónapra befizetni és megkapsz minden tartalmat (ha jól emlékszem, ezek meg is maradnak akkor is ha lejár az előfizetői státuszod). -
Plata
félisten
Az alap sztori hihetetlenül jó,tényleg élvezetes,ha egyszer végig vitted az alap sztorit egy karival tuti hogy kiváncsi leszel arra vajon ha itt vagy ott msáképp válaszoltál volna milyen lett volna,vagy ha kikezdtél volna ezzel vagy azzal.
Az alap sztoriban csak ellenkező nemű karakterrel lehet flörtölni,de talán revan kiegtől már lehet csaj karakterrel be csajozni.
A másik opciót nem próbáltam,de köztársasági karival még a sith császárnő fejét is elcsavartam,KoTet vagy KotFe kiegben,ezt a kettőt mindig keverem.
De nem csak jó karakterel szoktam játszani,kíváncsiságból gonosz karit is csináltam.
Gonosz karival érdekes a vége.
De a gonosz karival sok csúnya dolgot kell művelni,ami nekem annyira nem jön be.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Az Sw ToR-ban minden befolyásolja a sztorit.
Alapból ahány kaszt annyi külön sztori.
De valójában gonosz és jó karival is más,de ha sith sorci vagy sith harcos vagy még a fajod is számíthat,mert ha olyan fajból származol akkor rabszolgaként bánnak veled.Sőt nő és pasi karival is más lehet a szöveg.[ Szerkesztve ]
-
Doom
aktív tag
Köszönöm a hosszú leírást, ez nem hangzik rosszul.
Miért kellene több karakter? Azt gondolnám, hogy egy elég, esetleg kettő, ha jó és gonosz karakterrel (jedi és sith) is végig akarom vinni. A kaszt mennyiben befolyásolja a sztorit?
Mi a jelentősége, hogy egy vagy két combat style-om van? -
Plata
félisten
Szia.
Az előfizetés nagyon is megéri,elég ha csak egy hónapra fizetsz elő,azzal utána is prefereddé válsz.
Előfizetéssel megkapod az összes kieget a játékhoz,anélkül csak az alap játék sztoriját tolhatod végig,ami persze nem rossz,mert szerintem eszetlenül jó az alap sztori.
De a későbi kiegek is jók és ha KOTOR élményre vágysz azt még inkább megadja a KotEt és a KotFe kieg.
Ezek a kiegek teljesen sztoriközpontúak és full singleplayer.
Bár egyik másik küldetésközben találkozhatsz más játékossal,mert olyan zónába visz ami közös,de a sztoridat nem befolyásolják.
Plusz előfizetéssel a karaktered egyszerre két féle combat style-hoz is,amit bármikor válthatsz.
Így ha jedi knight karit választasz sztorinak,nem kell jedi knight stílust választanod,tolhatod sith stílusban is.
A sztorit végig tolhatod anélkül hogy báérmiféle raidelésre járni,az Sw ToR-ban akár random flashpointtal is kigrindelheted a legjobb geart is,nem is kell hozzá sokat csinálni.
De a sztorizás közben és amíg nem éred el a maximális szintet nem nagyon kell ezzel foglalkoznod.
Az én kedvenc jedi knight karim.
Sith pureblood faj,sith sorceres combat stílus,de végtelenül jó karakter.
Amíg van előfizetésed addig két combat stílusod lehet,de ha le jár akkor csak egy.
Fejvadászomnál jobban látszik.
De nekem a kis jedi lovag sith a kedvencem.
Egyébként a játékban a karaktereid egymás családtagjai lehetnek,van egy családfa amin elhelyezheted őket.A játékban Legacy-nak nevezik,szinteket is léphetsz vele,az enyém már sok éve maximális szintű és nem tudom megmutatni mert olyan nagy hogy az nem férne el a képernyőn. -
Doom
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam pár oldalt, de az nem világos számomra a játékkal kapcsolatban, hogy ha csak a történet érdekel, akkor érdemes ennek nekiállni? Nem akarok grindelni, raidelni, meg egyéb mmo-s dolgokat csinálni, inkább úgy játszanám, mint a két KOTOR-t, single playerben. Amennyiben lehet így játszani, akkor az ingyenes verzió is elég, vagy érdemes fizetni érte? Ha jól értettem, azzal unlockolni lehet bizonyos dolgokat, de nem tudom, hogy single módban is hasznosak-e?
Köszönöm, Üdv,
D -
Plata
félisten
válasz Lézerparaszt #7174 üzenetére
Szerintem a sztoriban nem lehet összevissza menni,Kotet Kotfe megvan?
-
Lézerparaszt
őstag
Most léptem be megint, már csak ki kell találnom hogy hol álltam meg a sztoriban. Annyira emlékszem hogy még a 70-75-ös sztorit sem fejeztem be mert minden 1 hit volt. Van valami mód rá hogy skippeljek mindent, megcsináljam a 80-as szinthez tartozó dolgokat és utána végigjátsszam a régi sztorikat?
Anno vettem az összegyűlt pontokból két ládát, mákom volt mert a legritkább, legdrágább fegyverből volt benne 3 ugyanolyan. Eladogattam és így elég szép skineket tudtam belőle venni, és még maradt is több mint 1 milliárd kreditem. Kár hogy előfizetés nélkül nem férek hozzá
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Plata
félisten
válasz Lézerparaszt #7171 üzenetére
Hát én még mindig játszom,de a kedvenc sorcimnak nincs ilyen régi levele.
Mivel nem olyan rég lehet sith sorcit kezdeni köztársasági oldalon.
A legrégibb karakterem már meg sincs mert törölve lett.
-
Plata
félisten
válasz Lézerparaszt #7171 üzenetére
Már az alap sztori bolygóin lehet kapni minden class-nak spéci armor szettet,egyik másik nagyon szép.Mindegyik bolygó valamelyik bázisán van vendor.
-
Plata
félisten
válasz Lézerparaszt #7169 üzenetére
Úgy tudom igen,random dobálnak a jutalom ládák minden féle szetteket,már a bankomban van vagy 200 darab,de már kb háromszor annyit kidobtam.
Season ilyen szép kristályt adott.[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! A játék megjelenésekor aktív PvP szetek kinézetét meg lehet még szerezni? Csak szeretném tudni van-e valami értéke így 11 év után.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
myckey
veterán
jó kép, jó játék. nem véletlen szerkesztettem az elsőhöz összefoglalót, még tg státuszban.
-
Hegyirabló
veterán
Abba akartam hagyni az ugrabugrásat, mert főleg az teszi ki a játékidőt, de beszerveztem egy lemezlovas droidot a kocsmába, ami a főhadiszállás, és ez annyira vicces, hogy még pár órát belerakok. Dalt is lehet kérni tőle.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
myckey
veterán
KOTOR -ban voltak olyan templomok, feladványokkal...vakartam a fejem rendesen, mire sikerült kijutnom belőle. Francnak nem akart nyílni az ajtó, mocskos feladványok...
-
Plata
félisten
Szerintem jók,sok feladványt nem találsz,de klassz helyszínt igen.
Főleg a későbbi kiegészítők helyszinein.
Későbbi kiegészítőkben sok érdekes helyszín lesz.
Onnantól hoyg elindítot a KoTFe sztorit a játék megváltozik teljesen,magad leszel és új csapatot szövetséget és egyebet kell felépítened,a sztori nagyon nem rövid,nincs sok epizód,talán 15,de egyik másik epizód veszett hosszú.
Olyan világokat és ellenségeket vagy új barátokat ismersz meg amiket még nem is láttál.
Egyik másik új bolygó kész rémálom.
Revan és a hutt kiegtől is nehezebb a játék,de Kotfe-től teljesen más.
Sztori módban sem lehet ész nélkül menni,mert eltesznek befőttnek gyorsan,a boss harcok meg néhol durvák.
Lessz olyan boss aminél tuti szidni fogod a készítője mamikáját. -
myckey
veterán
Ami a helyszíneket illeti, körítést, feladatokat...
A sztori alapú kiegészítők, mennyire vannak partiban a KOTOR ikonikus pillanataival, hasonszőrű helyzeteivel?Ott volt mondjuk a Jedi templom a Kotorban, vagy amikor a Sithek ősi sírjait fedeztük fel, klassz fejtörőkkel kiegészítve etc...
-
Plata
félisten
Persze,minden nap felmegyek.
Kedden mindig megcsinálom a heti season küldiket,ha nehezek akkor lehet szerdára is marad,utána már csak a napi küldetést tolom le a hét többi napján.
Vagy sztorizgatok valamelyik karival .
Több karim is van eternal throne sztoriban,azok meg elég hosszúak.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
" Szedj 9ssze ezt, szedj össze azt..."
Az ilyentől herótom vanEgyébként klasszul fest !
Nálad hogy fest a játék mennyiség? Néha belépsz, mer már csak..vagy vannak konkrét dolgok amik mozgatnak?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
A season küldetéseket csináljátok?
A jutalom ház nagyon szép,bár némelyik küldetés elég szívatós,össze vissza kell mászkálni a galaxisban és minden marhaságot beszerezni annak a süket pasasnak.
De a villa nagyon szép.
-
myckey
veterán
-
-
Plata
félisten
Ha már az RPG került szóba,mivel sokat játszom ESO-val és kedvem támadt újra skyrimet játszani feltettem a játékot újra,steames special edition van meg,de kiábrándítóan csúnya az a játék már.
Inkább töröltem,mert ESO után nagyon ronda volt szegény.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Látod, hova jutottunk...itt unatkozunk mordorban....pedig a megye sokkal tutibb !
vagy mehetnénk hegyes fülű barátainkhoz is, ott sem olyan rossz a látnivaló.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Hegyirabló #7144 üzenetére
Jól van, így sem értjük meg egymást.
engedjük el Mordort.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Így már világos. Sosem értettem, amikor leírom, hogy mittomén, nem megy a netem, vagy a telefonom szoftverében van egy bug, nem tetszett egy játék, stb, akkor jönnek a kedves fórumozók, és leírják, hogy "- Nálam jó a net!", "- Nekem nincs bug a telefonomon!", "- Szerintem tök jó volt a játék!". Mennyiben változtat az én helyzetemen ez? Nem akarlak megbántani, de érthetetlen ez az emberi reakció számomra.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
myckey
veterán
válasz Hegyirabló #7142 üzenetére
Arra reagáltam, hogy nem annak éltem meg, amit írtál, érted?
előbb utóbb megbeszéljük, sokan nem szólnak bele....
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Ja, vagy úgy. Csak akkor ez a válasz értelmetlen arra, amit írtam, hiszen egy szóval sem írtam, hogy bármi gond lett volna a Shadow of Mordorral, azt leszámítva, hogy konzolos. Érted?
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz Hegyirabló #7140 üzenetére
a 34 re írtam, de arra is válaszoltam.
-
Hegyirabló
veterán
De akkor mire volt válasz az, amit írtál?
-
myckey
veterán
válasz Hegyirabló #7138 üzenetére
Nem ezt írtad
Annyi baj legyen, más is ...meg én is unok játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Megvolt a Mordoros játék, minden gond n élkül pc-n.
Nem azt írtam, hogy nem futott rendesen, hanem azt, hogy nagyon hamar meguntam.
-
myckey
veterán
válasz Hegyirabló #7134 üzenetére
Megvolt a Mordoros játék, minden gond n élkül pc-n.
Első második rész,is.De a Jedi is rohadt jó, persze vannak benne ugrabugra játékelemek...
Meg a KOTOR TOR is jó !"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Hegyirabló
veterán
Normál esetben én sem. Nagyon vártam Shadow of Mordort, még gépet is fejlesztettem miatta. Mikor kiderült, hogy egy konzolos borzalom, egy óra után hagytam abba. De ez Star Wars. Az Outlaws is ilyen lesz. Viszont vannak jó konzol jellegű játékok, például a Batmanek.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7132 üzenetére
Én nem birom ezeket az ugrabugráló játékokat amiről ordít hogy konzolos istenverése.
Akkor már inkább előveszem a Mass effect-et és játszom azzal,a Legendary edition nagyon jó. -
Hegyirabló
veterán
Be kell valljak neked valami. Ugrabugra lettem. Mondjuk marha jól néz ki, a harc is nagyon látványos. Kamerakezelés persze konzolos fos.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7130 üzenetére
Ez a bizgentyű a szezonhoz kell,kb 1500-at kell összeszedni.
De nem kell megtartani,ha megkapod számolja,utána eladhatod.[ Szerkesztve ]
-
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7128 üzenetére
Blueprint fragments-t nyugodtan eladhatod.
-
Hegyirabló
veterán
Ez valami új cucc. Egy 2023-as frissítéssel érkezett. Valami tervrajzok, vagy ilyesmi, nem értettem pontosan a leírását.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7126 üzenetére
Hű épp most végeztem,de ez a fragment nem az a cuccos ami a seasonban esik?
Azt nyugodtan eladhatod. -
Hegyirabló
veterán
Na, beletapicskoltam a kedvedért a pisibe.
Van ez az új dolog, Bluetech Fragment. Próbáltam utánanézni, hogy mire jó ez, de nem biztos, hogy értem. Viszont sokat ér, eladnám.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7124 üzenetére
De eredetileg az volt.
Mert nem mehettél nar shaddára,mivel a zóna nagy volt hozzád képest. -
Hegyirabló
veterán
Választási lehetőséget ad és kínál, hogy Tarisra vagy Nar Shaddára mehetek. Nem lineáris.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7122 üzenetére
Érdekes,nem emlékszem hogy jedivel kell menni ord mantrellre alap sztoriban.
Bár már rég volt.
De coruscant után taris jön és utána nar shadda. -
Hegyirabló
veterán
Ez az előrehaladási térkép, amit itten beraktam korábban, nem biztos, hogy pontos, bár akkor mindegyik rossz, amit találtam. A játékban Coruscant után Ord Mantellra kell mennem, majd ott választhatok, hogy Tarisra vagy Nar Shaddára. Na most ezen a térképen ilyen nincs.
-
Hegyirabló
veterán
Akkor az távoli rokona lehet a droidomnak, akinek az apja meg mosógép volt.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7119 üzenetére
Vagyis kapsz egy tagbaszakadt hűtőt aki segít.De akkor is egyedül kell.
-
Hegyirabló
veterán
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7117 üzenetére
De hogynem,csak haladj a fő sztorival,mást ne csinálj csak fő sztorit.Ne foglalkozz flashpointokkal.
Ha elérsz a fő sztori utáni részekhez akkor úgyis kötelező lesz flashpontra menni,sőt egyedül is le kell tolnod. -
Hegyirabló
veterán
Én ide sosem jutok el, pedig jó helynek tűnik.
-
Plata
félisten
Én most épp a csempészek kezdőbolygóján küldizek,nem zavarna ha kicsi gyengébb lenne az ellenség.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7114 üzenetére
Az ok,de lesz pár óra mire eljutsz az alap végére.
Viszont ha elérsz a sztori végére egyből menj a köv sztoriba.
Fő sztori uráni ökörséget hagyd ki,epilógus vagy mi a fene.
Már nincs értelme,akkor lenne ha még ez lenne az end game tartalom. -
Hegyirabló
veterán
Nem tudom mi a túrónak szöszölsz az alap sztorival ha kihívást akarsz.
Mert azt gondoltam, hogy ez egy RPG, ahol a történet a legfontosabb.
-
Hegyirabló
veterán
Na jó, csak mire oda eljutok, tömeggyilkos leszek a sok hack 'n' slashtől.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7111 üzenetére
Hidd el revan körül már nem lesz egyszerű.
Sőt maga Revan egy rémálom.
KoTeT-ben meg van olyan boss amitől még a parókám is megőszült.
Úgy hogy 80-as szinten augmentelt fullos gearben.
A kitalálójának a mamikája sokat csuklott.
KoTeT sztori módban sem könnyű,veteranban már B+,masteren meg a bxxxx kxxxx axxxxx neki.
Azon a kaktuszos kanyonos mexikóias bolygón meg kb öt méterenként elmondtam legalább 10 b+-et.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Fallen Order és a Survivor ugrabugra, ez nem vitás, túlzó módon. De az legalább megizzaszt. Boss harcokat lustaságból át kellett állítanom könnyűre.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7109 üzenetére
Nézd,csak régi sztoriban ilyen.
Jedi survivor meg sokkal diablósabb.
Abban inkább ugráló majom a karaktered nem jedi.
Nem tudom mi a túrónak szöszölsz az alap sztorival ha kihívást akarsz.
Hidd el ha a KoTeT-hez érsz visszasírod még a könnyű ellenfeleket.
Sőt a mandalóris sztoriban már annak is örülsz ha tudsz haladni 100 métert.
Ott már vért fogsz pisilni az ellenségtől.
A veteran flashpointok is csak addig lesznek könnyűek amíg el nem érsz revan sztoriba.
Lesznek olyan flashpointok amitől rémálmaid lesznek.
Jön majd olyan flashpoint amitől a karid visítva menekül ha behívja.
De meg kell értened,újra az alap sztorit tolod,ami még az alap játék volt,ezt nagyon lekönnyítették hogy a játékosok gyorsan túl tudjanak rajta menni.[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Kiábrándítóan hack 'n' slash ez a játék.
Mielőtt valaki megkérdi, hogy miért az, és akkor miért játszom vele, nos, egy RPG az nem ilyen. Hogy még csak a második területen (bolygón) vagyok, de már 28-as a szinten. Pedig kihagyom a mellékküldetéseket, kikerülöm az ellenfeleket. De két flashpointtal léptem három szintet. Tök mindegy, hogy lecsökkenti a bolygó a szintet, nudlik az ellenfelek. Az igazán nehezek is. Szóval egy RPG nem ilyen, meg lehet nézni DAO1-et, DOS 1-2-t, BG3-at, POE 1-2-t, vagy akár a KOTOR 1-2-t, ezekben be sem teheted a lábad addig egyes területekre, amíg nem vagy a megfelelő szinten, nem igazán találkozol nálad gyengébbekkel, ha mégis, még azok sem sétagalopp. No meg ugye a respawn, teljes mértékben hack 'n' slash megoldás, rendes RPG-ben nincs ilyen. Nyilván egy MMORPG-ben ezt nem lehetne megoldani, de akkor valami más megoldás kellene ahhoz, hogy ne ugyanazokat vágjam le huszonnyolcadszor is.
Na és miért játszom vele? Mert szeretem a Star Wars-t és mert javíthatatlan naiv vagyok, hogy talán majd máshogy lesz. De nem lett. Nem a pénzt bánom, mert ennél sokkal értelmetlenebb dolgokra is költök sokkal többet (például foci bérletem is van, annál értelmetlenebb dolgot Magyarországon nehéz kitalálni), de inkább raktam volna bele ezt az összeget a Jedi Survivorba.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Hehe, ez jó!
Túl vagyok az első world bosson. Volt egy magyar is ott, segített kicsit. Elsőre nyolcan mentünk neki, az teljes kudarc volt, másodjára tízen, simán lenyomtuk.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7106 üzenetére
Mi a manó,miért kell sonka a henteléshez?
Ha csak nem azért mert a hentes csinálja a sonkát? -
Hegyirabló
veterán
Na, megfőtt a sonka, irány a hack 'n' slash!
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7104 üzenetére
Esseles egy tutorial.
Többet ne várj tőle. -
Hegyirabló
veterán
Éjszaka megcsináltam az Esselest. Hát, ez a játék egy hack 'n' slash. Át kellene nevezni Star Wars The Old Diablora. Mész, robotok jönnek, rájuk ugrasz, levágod. Mész, robotok jönnek, rájuk ugrasz, levágod. Mész, robotok jönnek, rájuk ugrasz, levágod. Mész, robotok jönnek, rájuk ugrasz, levágod. Mész, boss jön, ráugrasz, levágod. Győzelem, loot.
-
Plata
félisten
válasz Hegyirabló #7099 üzenetére
Nos mondok valamit,olyan kicseszett sok társad lesz a Fallen empire után hogy a falra mászol tőlük.
Na persze akit megölsz a sztoriban az eltűnik.
Nekem még függőben van vagy 10 társ beszervezése,de már így is tele a hócipőm.
-
myckey
veterán
A planéták egyébként mekkorák itt?
Mármint van rajtuk rendeen tennivaló, változatosak?Akkor simán hozza a sztori content a KOTOR vibeot?
Lehet folytatom én is"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest