Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
lvl 58 lettem, lassan 60..."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
OK !
Felcuccolok, most nem leptem be...par napja.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Plata
félisten
Flottán megjelent a szülinapos vendor,tele van házakba való díszekkel és egyéb marhaságokal,például játék is van nála vagy flair.
Persze ingyen.
A stronghold részen van. -
myckey
veterán
Elofizu kellene, akcioval.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Plata
félisten
Előfizetőknek most az appearance modification piszkosul le van akciózva.
Fajváltás plusz haj és egyéb átvariálása 72 CC-be került. -
Plata
félisten
Meg jött az új mount.
-
myckey
veterán
A kis mocsok..."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Plata
félisten
Már új van.
Mindig kedden van csere,körülbelül 12-13 órakor.
Sajnos az igazán jó cuccok előfizetősként vannak.
Az ultimate dobozok állati jók.
Ha mázlid van töbszáz milliós vagy akár miliárdos item is eshet.
Már ha el tudod adni,mert megtetszik.
Alapból nem lehet eladni,de két nap után ha elraktad a bankba már igen.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Jöhet a következő season,ez maxolva mindenben.
-
myckey
veterán
Aha, már sejtettem...volt már igy korább is. Most őt viszem magammal...beállitottam Tankra, azt csapja a rosszarc dumát és csapkod a hosszú piros bökővel.
Mókás figura, igy , közeledve a végéhez...
Kaptam másik felszerelést is. armort.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Eközben LVL 55 lettem, asszem...Elhúztam a Sithes bázisról, és beléptem az utolsó, a Chapter 3-ba....egyik másik dolog után.
Már a végjáték sztm a JK class kapcsán. Eddig sima liba a sztori, Veteran, legnehezebben.Akkor gondolom a hajós konzolos sztori, epilogus...CH3 Ilum, az biztos ezek után lesz időszerű....
Közben castlakozott hozzám egy rosszarc is, sötét.
-
myckey
veterán
Keress Heroicot és egyéb feladatokat is, lila Questeket stb...Olvass vissza, jó sokat irtunk erről.
Mission Log és Activities ablak.A társat állitsd be, jobb klikk a képre és ott a szerepe...Nálam Healer, de valamelyik nap, tank és damage volt, mert kellett a heti vagy szezon küldetés miatt.
Szintlépéskor erősödsz. Character Sheet ott a detail asszem, a statokkal ! A SKILLEKET ami ACTIVE, rakd be magadnak alulra, ahol a helye van. Passive az mindig megy.
Ott az Abilit fül, hogy mid van.Skilleket úgy osztottam be, hogy felső soron a közelharc. Alsó sorban a mentális képességek, erőhasználat. Társ védése képességek és elatadással kapcsolatos.
Érdemes Fleet vagy Coruscant Galactic Trade Center ben venni ruhákat. Mindig felcuccolok, KÉK dolgokból, mert F2P vagyok, és ez a legjobb.
GTC ben, Coruscant bolygó...ez egy terminál, egy konzol ! Itt a többi játékos cuccait veszem meg...itt be lehet a listát állitani, és szűrni a találatokat ! Ez a klassz bolt.SWTORISTA az jó hely, olvass vissza, mutattam is linkeket.
Ami a lényeg. Sztorit nem kell mindig tolni...Flashpoint és Heroic is klassz, meg űrharcra is ad sok XP-t. Hajódon a Space akármi, a galaxis mellett.
HA sok a holmid, és meg akarod tartanni...tedd be LEGACY CARGO HOLD. Strongholdodban van. Olvass utána.
A Társ adja el a szar holmikat. Jobb egér a képére, és elküldöd eladásra. végez gyorsan kb.
SKILLEKET szépen rakd be a tálcára. ABILITIES fülből ki lehet húzni az Aktiv képességeket az alsó tálcára, a kockák helyére amik üresek. Ott van lakat jelzés, azzal nyitod vagy zárod le.Én a monitor ikonokat, betűket is nagyobbra raktam. Olvashatóbb. Settings fül.
Jobb oldalra, függőleges sáv....Látod ha vissza olvasol kicsit.
Oda raktam életadókat, utazásos dolgokat és Stimeket. Ezt a képesség tálcát, sztm Bővitsd ! Kreditért lehet a Legacy Cargo Holdot is bőviteni és ezt a tálcát is.
Használd a játműveket, és az utazást a FLEET-re. Ezeket is képességnek rakom be a tálcára.
A TÉRKÉP alján, az utazási skilleket/cuccokat is lehet fejleszteni, nem kell hozzá CartelCoin, darabig.LEGACY fület keresd meg, és ott is lehet skilleket venni, amik hasznosak....
[ Szerkesztve ]
-
Doom
aktív tag
Tegnap én is játszottam kicsit. Én még csak chapter 1-ben vagyok, JK karakterrel. Általában a story küldetések, meg a mellékküldetések eléggé könnyűnek tűnnek, a karakterem magasabb szintű, mint ami az adott küldetéshez kellene. Tegnap azonan elkeveredtem egy Flashpoint küldetésre (asszem Maelstorm prison?) ahol Revant kellett kiszabadítani. Hát ez eléggé combos volt, csak azért sikerült megcsinálni, mert a harci droid, akit a küldetés elején kaptam, brutál erős volt, szerintem vagy 1 millió sebzést benyelt, és aprított rendesen. Itt nem éreztem úgy, hogy sok esélyem lenne nélküle, az én sebzésemmel a 100000 hp-s szörny bosst, az egyszerre támadó 3 sithet, vagy a végén a moffot biztos nem tudtam volna lenyomni. Fura módon a társam (Kirát szoktam vinni) ott volt a pályán, de meg se mozdult, azt mondta a játék, hogy unavailable. Nem tudom, ez mennyire normális, esetleg én csinálok valami rosszul.
Amúgy sem igazán értek elég sok dolgot, pl. a szintlépésnél látszólag nem történik semmi, néha megjelenik a skill baromon egy új ikon. Harc közben sorban nyomkodom, amik éppen elérhető skillek, próbálom a legjobb talált cuccokat felrakni magamra, és megyek a darálóba, míg a társam távolról gyógyít.
Van vagy 260 ezer kreditem, de szinte sose tudok jobb cuccot venni, mint amim van.
Találtam egy honlapot, a swtorista.com-ot, ahol vannak leírások, de kicsit réginek tűnik, vagy magas szintre szól, nem tudom, mennyire aktuálisak ezek. Van esetleg magyar ajánlott honlap, ami friss infókkal szolgál F2P kezdőnek is?
Valahogy elveszettnek érzem magam, megyek a waypointok után, olvasom a párbeszédeket, de nem értem a mechanikákat, nem tudom, mire jók a buffok, amiket a tárgyak adnak, pedig elolvastam a leírásokat, de valahogy nem áll össze. A KOTOR-okban nem volt ilyen gondom, nem vagyok azért kezdő RPG-s pedig. -
myckey
veterán
Az a Chap 3. a hajóm konzolján az Ilumra mutat...gondolom az lesz az, vagy nem...valami epilogust ir, de beszéltük ugye.
Es be is tudsz csatlakozni a sztorimba ?
-
myckey
veterán
Közben hajó console megkaptam a Chapter 5 Shadow of Revan....
Lassan végzek a Chapter 2 -vel JK. Már a birodalmi rejtett akármilyen bázisra tartunk a Jedi csapattal, hogy leigázzuk. Most volt beszélgetés a Tythoon konzulátuson."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Plata
félisten
Jah promó,a twitch-en promó van,ha nézel talán 1 óráig videót,akkor kapsz egy házadba való díszt.
Promós társak. tudom van némelyik mellett lakat,de az baromság,valójában minden karinak elérhető. Használom is őket.
Season társak.
Az összes társ. A nexu mellett azért van lakat,mert ezzel akarakterrel kaptam season jutalomból azt hiszem és még nem unlockoltam. Darth Hexid azt hiszem kantina kódból van? De ő is legacy unlockolt.Hibásan mutatja a kollekció fül. A különleges CC társat mint Treek,vagy a nehéz sztoriért kapott HK-51-et Legacy fülön lehet unlockolni. HK-51 küldetés eszetlenül nehéz és marhára jó. De F2P és prefered karakternek nem elérhető,mert a section X nevű helyen kezdődik,ha jólemlékszem,rég volt már.Sorci karakterem jár legtovább a sztoriban,jelenleg 66 társ van a companion és contact listán,ennek háromnegyedét a küdetések adják.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Kb 10 perc és megyek fel Sw ToR-ba majd megmutatom,de még asszimilálnom kell egy bolygót a borg karakteremmel.
[kép]
De mindjárt fel megyek.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nos a régebbi seasonok kicsit jobak voltak,mindig járt egy fura társ hozzájuk,azokkal kellett csinálni a seasont és közben a társunk szintje nőtt.
CC társ olyan társ amit cartel coinért vehetsz.
Treek nekem nagyon sok éve megvan,szeretem,egy aranyos kis Ewok.
No persze kökemény fejvadász,de kb akkora mint egy macska,de micsoda szövege van.
A season társ bekerül a collection részbe ahonnan másik karakterrel kiveheted,de egyes szintű lesz.
A season vendor a flottán van a supplies részen azt hiszem,season tokenért lehet tuti cuccokat vásárolni.
Meg kreditért is cuccokat.
Nekem ma is jött CC,de a seasonért is sokat kaptam.
Minden havi előfizu után jár 500+ cc,attól függ mennyi ideje vagy előfizető,ha tovább vagy többet kapsz.
Promós társakat előfizetésért kaptam,amikor be jött egy új játék kieg és előfizető voltál kaptál egy speckó társat.
időnként van kantina tour vagy mi a túró,olyankor osztogatnak kódot,azt hiszem az is ad társat talán.
De eventen is szerezhetsz társat.
Mindjárt itt a karácsony event,nem rég volt a kaja event,nyáron volt a szerencsejáték event,azon is lehetett speckó társat szerezni.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Seas. társ ? azmiaz ? Galac Seas feladathoz jár ?
Fizetés kizárva egy társért, hát előfizum is zero.
CC társ ? Megveszem CartelCoi és még 1 milla hogy bárhol karakterrel elérjem?
Seas társ...50lvl, ez ok. Egyszer eléri...de mit maxoljak rajta ha elérte ? vagy ha Másik karaktert kezdek, akkor ott lvl 1 ről kezdi magát a Seas társ, és felhúzhatom 50 re pézért ?
Mi az a Seas Vedor ? Értem hogy kereskedő, de hol ? Fleett vagy Coruscat ?
Promós társ ? azt sem ismerem.
-
myckey
veterán
válasz Morphus101 #7398 üzenetére
Hallod...ki is ment a fejemből. Nevére sem emlékszem, de ilyen akármi dolgok vannak benne.
Azt hiszem annyi a minimum hogy prefer legyen a játékos, vagyis az accounnt. 5 eur vagy a legkisebb CC csomag."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OWON SPM6103 programozható laboratóriumi tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest