- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mooka-Miki
senior tag
Olyan "sok" healer kaszt van, nem tudom milyen indítsak majd Úgy látom a "nem jedi" karakterekből nagyobb a hiány.
-
őstag
mikor jön már??????????????
cryptot minden termékemért elfogadom
-
oriic
HÁZIGAZDA
"I am selling a USED SWTOR FULL BETA account (not weekends).
$250. raul3363@hotmail.com
Will provide whatever proof you want. "
Azért ez milyen már?
Live-Die-Respawn
-
Gergello
addikt
This is no Jedi mind trick. The most heavily anticipated MMO to date will launch on 22.12.2011
-
Wolverine
félisten
válasz Gergello #510 üzenetére
Elmebeteg ötlet. Vagy karácsonykor is dolgoztatják a support teamet és a fejlesztőket teljes létszámban (aminek ők nyilván roppantul örülni fognak), vagy a játék olyan ordenáré módon le lesz húzva az összeomló szerverek, a belépési sorok és a kezdeti bugok miatt, amiből egy életre nem fognak magukhoz térni.
MMO-t december 10. után nem szabad kiadni, mert kb. két hét alatt stabilizálható az egész; és ha ez nem megy, akkor januárban kell kezdeni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most.Karácsonyi ajándékozás, vagy TOR? Ez itt a kérdés.
Live-Die-Respawn
-
Viper26
nagyúr
Azért most már piszkálja a fantáziámat az előrendelés...
576-nál ki is néztem magamnak, csak egy kattintás lenne az egész.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Gergello
addikt
Ilyen email jött:
We hope you are enjoying participating in the Game Testing Program and want to thank you for helping shape the most anticipated MMO to date.
We've posted a fun short survey for game testers, and the results have been really interesting so far. Answer a few questions and see what your fellow testers are thinking. After the survey, hit the forums to talk about your experience or get gameplay tips.
Nem is kaptam béta lehetőséget, minek küldenek nekem ilyet. Nem tudtak a hírlevél programban beállítani egy szűrőt.
-
Wolverine
félisten
válasz Gergello #521 üzenetére
Nyugi, ezt én is megkaptam, pedig kiléptem a béta meghívóra várók közül... ráadásul a levelükben levő gomb mögött nincs link, külön megnyitva a levelet böngészőben meg magát a levelet nyitja meg mindig új fülön a survey gombja
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nagyúr
válasz Gergello #521 üzenetére
higgadj le. annyi történt, hogy kiküldtek két emailt, csak sokkal szélesebb körnek, mint kellett volna.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz Gergello #524 üzenetére
én napi 30-40 olyan levelet kapok, amiket nem nekem, hanem a megegyező nevű kollégának küldenek, aki nem mellesleg üzletágvezető, és igazgatósági tag.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
leviske
veterán
Hogyhogy elkezdték nagyüzemben küldözgetni a béta meghívókat? És miért vannak időhöz kötve?
-
Habib[HUN]
senior tag
Kaptam végre kulcsot. Nagy öröm és boldogság, erre indítás után fagy a kliens... valakinek hasonló élmény? Már kétszer töltöttem le.. pedig nem két giga.
-
leviske
veterán
válasz Habib[HUN] #533 üzenetére
Nagy fekete képernyő? Mert az a Catalyst + 7 64bit miatt van. Elméletileg a 11.9-re frissítés megoldaná, de nekem eleve az van fent, szóval nem értem.
-
leviske
veterán
Ez nekem unalmas. Minden MMO ilyen?
-
kexksz
addikt
válasz Habib[HUN] #533 üzenetére
Kérdezd meg a Beta forumon.
-
leviske
veterán
Jóh, eldőlt. Az MMO-k nem a világom, nem tetszik a játék. Rohadt sok semmit kell tenni 1-2 beszélgetésért.
(#540) Habib[HUN]: Egyébként relatíve elég sokat tölt a játék, mielőtt elindul. Nem szabad addig hozzáérni a géphez.
-
kexksz
addikt
Akinek nem tetszik a játék, vagy esetleg jószívű, az nyugodtan megoszthatja velem a betáját.
-
Wolverine
félisten
MMO-nként változik. Van, ahol grindelni kell; máshol vannak questek, de érdektelenek; és van olyan is, ahol érdemes figyelni, mit miért teszünk.
-
leviske
veterán
válasz Habib[HUN] #545 üzenetére
A másik, ami rémlik, hogy töröld a patch mappát a játék könyvtárából. Bár most hirtelen nem jut eszembe, hogy az mire is volt jó, de ha már javasolják, akkor biztos nem okoz nagy galibát a törlése. Egy próbát megér.
-
LucifeI2
őstag
Néha már kezd sok lenni az, hogy minden questnél beszélgetni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest