- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
A fáradtságban lehet valami, gyakorlatilag felkészülés nélkül ért a szezon és december közepe óta magamhoz képest nagyon sokat voltam a hegyen, plusz a súlyom is nagyobb, mint amivel használni kezdtem. De a Moto-ban amúgy is van vagy 200 nap, szóval mindenképp csereérett.
Beugrottam amúgy ma a Burtonhöz Photont és Iont próbálni. Csak BOA volt nekik készleten, így végül nem hoztam el semmit. Legalább tudok rá párat aludni, hogy melyiket rendeljem.
-
Phvhun
őstag
Ez a bakancsos instrukció nagyon jól jött nekem, mert 1-1.5 mérettel nagyobb bakancsot használtam az utóbbi két szezonban mert az nem nyomott sehol.
De valójában ez azt okozta, hogy mozgott benne a lábam valamennyire, talán emiatt jobban is fáradt a lábam, mert ezt valahogy folyton kompenzálnom kellett menetközben.
Mindenesetre most beleugrottam egy pont jó méretű Burton Ruler-be ami vásárláskor kényelmetlen volt kicsit, mert 1-2 helyen nyomott, de itthon hordtam pár napig, és szerintem mostmár hozzám alakult, mert már nem érzem kényelmetlennek.
Cserébe viszont beton stabilan fogja a bokámat.
Kíváncsi vagyok milyen élmény lesz 2 hét múlva.
-
kk831228
addikt
Nem tudok ehhez mit hozzáfűzni nem èrtek hozzá , szernecse nem sok problémám van a talpammal , futásnál volt ,amikpr elkezdtem , de ott is inkább tèrdem fájdult meg . Utána átszoktam lábujj èrkezèsre ,uitána jobb lett a helyzet . Vibram biztos, hogy nem rossz. Aszfalton próbáltam mezìtláb futni egyik nyáron ,de szètègett a talpam...
-
-
Phvhun
őstag
A kiszálláskori kellemetlenség alatt a kötés ülve bereteszelését értettem, ami nekem személy szerint fárasztó.
Rollerezés alatt pedig azt értettem, amikor tömött sorokban kitekert lábbal rollerezek előrefelé, arra figyelve hogy senkire se menjek rá, meg rám se jöjjenek a sível.
Egylábbal kicsúszás felvonóból kifele az megy rendesen, ezt ezzel a kötéssel sem lehet elkerülni.
#962 kk831228: Igen, nekem abszolút bevált, a fő szempont a kényelem, és az energia spórolás volt.
-
kk831228
addikt
Semmi, csak ha hülyének akarnak nézni, azt nem szeretem...
És akkor már inkább megveszem máshol még ha drágább is.
Teljesen hülyék a saját termékeikhez kb, ellentmondanak saját maguknak, pont ellentétes dolgot mondott az eladó mint a saját weboldalukon leírásokban van, azért az vicces. De ez már egy másik eset volt...
Közbe 2 ismi is vásárolt náluk nem kis értékben és amikor visszavitték hogy mindkettő board gyári hibás, meg akarták magyarázni hogy az olyan, jóvanazúgy.
Utána nagy nehezen kicserélték, de akkor is...
-
kk831228
addikt
Egyre jobban izgat ez az Opti... 😅 Kár, hogy csak előzőt venném a profil miatt, snowboardshopba van egy, de nem szívesen vásárolnék náluk...
A másik problémahogy az utóbbi sws gyártásokkal voltak problémák.
Közben csúsztam kicsit az Apex-el, érdekes, sokkal rosszabbra számítottam, hogy kb. nem fog kanyarodni
Ehhez képest teljesen vállalható, persze érezhető hogy nagyobb hely kell neki, de nem akkora a különbség mint vártam. Amúgy most már ténnyleg azt mondanám, hogy a 10 m körüli radius a legjobb carvingra, ahogy a legtöbb dedikált carving lap is 9-10m körül van.
Már csak a carving angle hiányzik. Eddig 18-0 volt, most átraktam +21/+9 - be és egyáltalán nem volt furcsa a 0 után. Emlékszem egyszer kacsából beraktam + 3 - ra a hátsó lábat, nagyon sz.. r volt.
Tavaly kb 0-ba voltam végig, ahhoz képest a +9 nem volt annyiea fura.
Szóval most már jöhet a 42/24 vagy ilyesmi...
-
Madn!ght
addikt
Köszi Mester!
Majd lefotózom, hogy van most belőve.
Közben visszaolvastam a kommenteket, hogy anno milyen lapot ajánlottál. A flat to rocker javasoltak kapcsán találtam jó árban 2023-as K2 Bottle Rocket 156-os lapot.
Mi a véleményetek, ez esetleg a “csámpázásommal” szemben vajon megbocsátóbb lap? -
kk831228
addikt
Akkor nekem Optimistic... 😅 Egyébként nézegettem plate - eket, van az Apex - nek Gecko plate, nem olcsó de biztos nem rossz cucc, rezgéselnyelés és erőátvitelven tuti nagyon jó lehet, gondolom a skate-tech - et is azért szeretik sokan mert sokkal jobb az erőátvitel az élre...
-
-
kk831228
addikt
Én meg úgy voltam a Custom-al hogy carvinghoz kezdett kevés lenni, freestyle-ra meg sok volt (amúgyis öreg vagyok hozzá, meg annyira nem is vonz)😅, arra van van egy 152-es DC camber, azzal lehet hülyéskedni és jóval könnyebb, meg kövezős lapnak is jó.. 😅 Szóval az a baj a Custom - hoz profi freestyle-os nak kell inkább, ami nagyon messze áll tőlem...
Tesztnapon kérdeztem a store - os srácot mennyiért lehetne elhozni a tesztlapot, 110 körül mondta, nem ugrottam rá egyből hálistennek, szezon végén, akcióba megvettem 110-ért, újonnan...
Mit használsz most legtöbbet és mire...?
-
Madn!ght
addikt
Oktatóval tanultam, kétszer 4 napot Lengyelországban, ott ugye többnyire kék pályákon mentem, kezdettől egyet egyet estem max az összetorlódott buckás részen. A többiek, akik màr pár év hendikeppel csúsztak, meg is jegyezték, hogy mennyire magabiztosan megy.
Aztàn nassfeldben 4 napot csúsztam, ott többnyire piros pályákon.
Első alkalommal egy nidecker platinum lapom volt és egy tíz éve együtt boardozó csapathoz csatlakoztam. Nem nagyon kellett ràm vàrni, illetve viszonylag keveset taknyoltam, azt is inkàbb azért mert ott voltak szàmomra olyan törések, ahol bizony megindult a lap ès inkább igyekeztem visszafogni, vagy csak simán szarul váltottam annál a tempónál élt. (Nyilván rutin hiánya) Első nap 40+ km-t mentünk aztán már csak 20-30-akat. Tényleg, néhány buktával lehoztam.
Ezt követően idèn tavasszal vettem egy slash lapot meg hozzá az ajánlott k2 lien at kötést. Ismét nassfelden voltunk és kb első naptól olyan furcsa volt nekem, mintha most lenne először board a lábamon. Mintha a terpesz se lett volna ideális meg a szög se, de aztàn àllítgattak a skacok rajta. Az előző csúszáshoz képest többet estem, erre akartam igazából utalni.
Lehet, hogy technikai hiba, ahogy mondod (szar beidegződés), vagy egyszerűen már vakmerőbb voltam és jobban megengedtem a lejtőket. Nem tudom, pedig sokkal magabiztosabbnak éreztem magamat…
kk831228: alapvetően semmi varázslatra nem vágyom, csak minél precízebben (“szebben”) tudjak csúszni, akàr nagyobb tempóban is. Egy Jones mountain twin (2018), vagy explorer (már nem emlékszem melyik) is volt egyik alkalommal a lábamon, akkor is annyira kezesnek éreztem a lapot. Nem tudok videót mutatni sajna, de így érzésre èn a technikában látom a hibát.
-
kk831228
addikt
Carving nekem Ultra Mind... Néztem az Optimisticet is, eléggé ígeretes volt. Nidecker - ből Blade + meg Concept-et néztem, de ki akartam már próbálni egy nagy radius-os lapot. Aztán majd kiderül, Pentaquark vonzana nagyon, de a Souly picit több oldalú lenne. Mind ki...ott drága az biztos, de most minden drága kb. Néztem volna kimondott carving lapot Moss Twister pl. 4-500 ft, meg a Custom lapok is, Kessler, Apex, Oxess, Virus stb...
3 board van 3 kötés, 2 bakancs
DC PBJ 152 Camber + Burton Cartel
Jones Ultra Mind Expander 158 + Rome Cleaver
Apex sbx 160 + Flux XVÁltalában 2 szett marad egy cserélődik... 😬
BAKi : B. Imperial meg egy Driver X.
😅Neked mik vannak?
Mivel másabb az idei Optimistic? Profil gondolom nem változott.
Ride Peace Seeker most a hype-olt, nagyon nem tudom. -
zolomon17
senior tag
Magam is hibrid (Völkl Genix 160W Camrock) lapot használok 4-5 éve, 10 évig csúsztam egy 160+-os kutyacsont merevségű camber deszkával. Nem vagyok 180, a súlyom volt 69-től 97 kg-ig minden abban a tíz éves időszakban.
Röviden: nem volt jó. Bővebben: ha bukkanó volt, elrepített; ha jég volt, akkor úgy belekapott, hogy visszafordított a hegyre, ha akartam carving-gal fordulni, hanem; élváltás megtanulását nagyon nagy mértékben hátráltatta, mind a hossza, mind a camber szerkezete.
Ami elvitathatatlan: egyenesben és nagy sebességnél stabil volt és amikor már tudtam jól menni, akkor óriási carving kanyarokat lehetett vele kitekerni. Viszont kezdőként egyik sem kellett volna, hogy szempont legyen, csak barom voltam és a sebességre, nem a technikára koncentráltam.
Amit boardosként és oktatóként azóta megtanultam: nagyjából bármilyen lapon el lehet kezdeni, csak nem érdemes a tanulót megszopatni. Idén Nassfeld-en volt egy srác, 25+ éves, életében először állt boardon. Vett egy használt, méretben megfelelő szettet, camber szerelés, közepesen rugalmas, ámde noname lap. Atom jeges volt mindenhol a pályarendszer, így jól jött, hogy hátsó élen ráterhelve szépen elkapta a középrész és le tudott fékezni. A fordulásnál és a buckáknál viszont kínlódott. Kibéreltünk egy napra egy rocker-t, azzal ugyanott simán fordult - a hátránya, hogy a leghosszabb egybefüggő pályán van egy "városnéző" szakasz, ahol alig van lejtés, ott folyton elperecelt, camber-rel valószínűleg jobban tudott volna menni lapon.
Más szavakkal azt mondanám, amit te is: kezdőnek használt cucc, ha megszereti, úgyis "kinövi" és vesz egy olyat újonnan, ami támogatja a fejlődésben. SZVSZ kezdő menjen csak rocker-rel (vagy camrock, csak ne legyen hosszú a camber rész, különben kezdőként azzal is szívni fog!), aztán ha megy a manőverezés szépen, akkor lehet keményebb, camber lapok felé menni a stabilitásért. Asszimetrikus lapot, mint amit linkeltél csak középhaladó felett ajánlanék
-
cdl
senior tag
A Nideckerrel óvatosan. Olvasson utána, hogy tényleg jó e tanulni a kiválasztott tipus.
Egy Camrockos Platinumot használok, 2012-es modellt.
Ez már barátságosabb(2011 után volt váltás), de kezesnek nem mondanám.
Én is úgy kezdtem, hogy a használt piacon vettem egy Burtont tanulni,(a márka mindegy)
Aztán 2 év múlva jött ez újonnan. Nagyon szeretem, ajánlott márka.
De túl szigorú tanulni, ha hibázol, repülsz.
Valami megbocsátóbbat keresnék elsőre.
Utána viszont hajrá. -
Gaborkik
tag
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ!
Síruhában lehet kezdeni ? Vagy sokat ront a folyamaton, ha nem kimondottan snowboard külső ruházattal indítok ?
A Slasht elmentem, Rosenheim nincs is messze tőlem.
Nagyjából a kínálat amikből eddig nézegettem:
Nike Bakancs:
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/nike-sb-snowboardboots-353289074/
Board+kötés: csökkenő árszinttel:
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/burton-custom-x-allmountain-snowboard-164-cm-inkl-burton-malavita-bindung-l-354495450/
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/snowboard-ftwo-354344076/
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/snowboard-burton-cascade-351307001/
Köszönöm szépen! -
Manitou
veterán
120ból simán összerak egy kezdő szettet, amivel az első pár szezont végigtolhatja.
30-40-ért baki, 80-90-ből meg egy deszka kötéssel kijön, egy 3-4-es flex értékű puha,ami kezdéshez pont elég. Kezdőként minek tervezzen hosszú távra? Ha majd látja mi az ami kell neki, vehet drágább szettet.Madn!ght
Én kölcsönzés helyett vettem egy olcsó szettet azzal kezdtem, aztán eladtam, és még +-al jöttem ki belőle. Szóval a kölcsönzéshez képest jobban jártam. Utána komolyabb szett jött, majd azt is eladtam. Újabb szett. .. stb Idővel érzed melyik irányzat tetszik, hol szeretsz menni leginkább, ennek megfelelően veszel lapot. -
stickermajom
addikt
Az almát hasonlítod a körtéhez. Nyilván egy szervezett buszos út olcsóbb lesz azonos távra az autónál. Bár ha beleszámoljuk azt a plusz 8-10 órát amit utazással töltesz, akkor nem is olyan biztos..
Osztrák buszozást hasonlíts francia buszozással, vagy az egész beszélgetésnek semmi értelme.
-
stickermajom
addikt
Szerintem számold még bele a KGFB-t, Casco-t, a 12 óra alatt bekövetkezett értékcsökkenést, az autódba fektetett pénz miatt elmaradt kamatokat, és a teljesítményadót is, úgy legalább 150k egy út a szomszédba.
Franciaország olyan 400-500 EUR szokott lenni a matricákat és a benzint számolva, Ausztria kevesebb, mint a fele. Legutóbb pl. 120-ra jött ki. Szállással együtt ettől függetlenül nem mennék oda, mert a bérlet és a kaják túlárazottak. Az útiköltség viszont szerintem nem drága, és mivel közel van ezért random is ki lehet ugrani, ha olyan az idő.
-
StLui
veterán
én nem ezt tapasztaltam, ezért voltam kíváncsi a francia árakra. Csúcs helyeken lehet van osztrákoknál 50 euro/nap, én még nem láttam. Napi bérlet árat vetsz össze heti-vel, buszos 24 órás zötyögést egyéni autóval kiutazással egy fő egyedül.
Én 35 eur-ért megyek szállás, félpanzióval, 230 eur a bérlet 6 napra, ez 440, 70 eur-ból 4 megyünk ki, tehát félpanzióval autós utazással (sokkal rövidebb idő is) max 460 eur, tedd hozz a franci 3-400 eur-hoz az étkezést, és a bevásárolgatásra elkészítésre fordított időt. Barátomnak van telepített lakókocsija kint, de jóval több a kaja pénzben a bilából, mint a félpanzió felára -
stickermajom
addikt
Nem is értettem hogy jön az elvárásaimhoz, főleg egy wide lap az átlagos testalkatomhoz..
Freestyle-ra marad a Joystick, de ez az utóbbi években 1-2 nagyobb zakó miatt amúgy is háttérbe szorult.
A kérdés is azért merült fel, mert eléggé leragadtam a Burton/Nitro vonalon, kellett az új nézőpont.
-
orbano
félisten
Amugy ha 500 euroert, listaaron nezned a slasht, nem ajanlgatnam.ennyirr. De ez postaval egyutt is a fele kb. Es csucs lap. Es megcsinalsz vele mindent, en ezzel mentem nyakig hoban nyilt terepen, erdoben, b*szatom neki kezelt palyan 90-nel, lefagyott, szetfujt hegyoldalakon, es most jottem vissza vele egy freestyle taborbol, siman megy boxon, railen, amin akarsz. Nyilvan nem egy twin lap, de ha azon a szinten lennel, hogy ez szamit, nem kerdezgetned hogy milyen lapot vegyel ☺
-
stickermajom
addikt
A Joysticknál keményebb all-mountain lapot szeretnék, amit pályán, és pálya mellett is tudnék használni, szerencsésebb napokon szűzhóban. A mostani nagyobb tempónál kicsit bizonytalan, illetve már az ugrálásból is kinőttem. Splitboardban egyelőre nem gondolkozom.
Milyen Burtont vettél? Nem félek, hogy nem lesz még akció, a jelenlegi is júniusi vásárlás.85kg vagyok, 43-as a lábam.
-
ZTE_luky
aktív tag
köszönöm szépen
pl valami ilyesmi?
ha nem lesz olyan puah ne is vegyem? ausztriában nézegettem ahsználtakat nagyon jó árban vannak, viszont pontosan nem fogok találni a méretemben oylat ami még puha is. ha oylan 158-165 közöttiket nézegetek az még úgy belefér igaz? inkább ksiebb legyen ha trükközgetni akarok, és főleg puha, ha meg kemény hosszú akkor meg gyorsan és stabilan lehet menni ha jól értelmeztem
-
ZTE_luky
aktív tag
lábam 45-ös de pl snowboard bakancsom 47-es. köszönöm szépen a jó tanácsokat, hol tudnám megnézni mit ajánlanak ,ez valamilyen kalkulátor?
160 alattit ajánlasz? a jelenlegi 160ast egyáltalán nem éreztem nagynak, inkább kicsinek. azt mondod akkor ne is próbáljak 160 felett? az a baj h siklás közben érzem hogy milyen puha az adott board, vásárlás előtt fogalmam sincs hogy állapítsam meg hogy puha lapról van-e szó.
-
eron
csendes tag
El van kopva, a fogazott füleken egy kicsit, bár ez még nem is jelentett túl nagy gondot eddig, sokkal inkább az, hogy a "kioldó csat" alig működik. Erősen kell húzni, hogy ki tudjam kapcsolni. Nomeg nem is egy mai darab.
Főleg itthon snowboardozok, félnapokat 1-1,5 héten át. Talán sítábor ha jövőre az egyetem mellett belefér.
Értem hogy belépő szint, de sajnos túl sokat se nem tudok, se nem akarok rákölteni.
Esetleg tipust/árkategóriát tudsz mondani, ami már megfelelő lenne?
Egyébként hosszú táv alatt olyan 4-5 évet értettem, szóval hogy 1-2 szezon után ha fejlődtem ne kelljen rögtön cserélni. -
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Köszönöm, és akkor ezek után azt hiszem a wax-ra is jobban oda kell figyeljek
De jól gondolom, hogy ezt csak szervizben érdemes, magának nem tudja rendesen megcsinálni az ember? Pláne csak úgy a szálláson, a szobában?
snowboardshop.hu nem akar egyelőre bejönni, de majd megnézem holnap is -
StLui
veterán
Nem is az ennyire durva mint a fecskefark, talán inkább asszimetrikus a kötés elhelyezése, kicsit hátrébb van tolva, amit persze lehet kompenzálni a több furat miatt. Meg egy kicsit megzavart ez a rengeteg talp kialakítás, flat, camber, rocker stb (ha kihagytam volna valamit) és ezeket keverik is ráadásul
A video meg..... betojás, álom, hát igen, ezek valóban egyirányú deszkák, és őket ez tényleg nem zavarja
-
-
-=Vacsek=-
senior tag
ez az apo ami most van is szimmetrikus kialakitás. rengeteg olyan rocker lap van ami keményebb és jól használható pályán nagyobb sebességnél. ennek a flexe 5ös tehát nem az a kimondott park lap de nem szégyenkezel vele ha betévedsz oda
ha nálam lesz a deck elárulom h mennyi volt.
-
-=Vacsek=-
senior tag
nem est kotes megy ra? semmi bajom a camberrel nagyon stabil mentem mar vele kozel 90el is, de szeretnegy egyel puhabbra valtani illetve rockerre. meg van most lehetosegem joaron hozzajutni egyhez. apot egyenlore megtartom, tenyleg nagyon jo lap bagoert meg inkabb bem adom el. igaz korantsem er mar annyit az ara
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
-
Az upgrade-t valahol mindig el kell kezdeni. Egészen pontosan melyik kötést nézted ki magadnak? Nincs semmi baj a merevebb kötéssel és a puhább cipővel, ahogy te is írod, majd azt is utána cseréled. Annyit nem fogsz vele bukni, hogy zavaró legyen. Viszont ha bakancsot veszel majd a merev kötéshez, akkor ajánlom a Ride bakancsait.
-
piqla
őstag
hat kb...
en most bevagyok zsongva, kaptam hangszettet, ugy osszeraknak, de NEM LEHET
orbano, mi ujsag a vizhutes-biszniszben? anno kuldtem neked emailt, gondoltam beruhazok egyre, de leegett vga, vettem 40ezerert ujat, ami felzabalta codegen () tapomat, vettem enermaxot, szoval nem 2 fillert kellett ki''dobnom''.
a jofejsegemert nem akarsz nekem ajandekozni egy vizhutest?
nem slagra gondoltam.
na, termeszetesen csak vicceltem, haha de jo szar volt. hubazdmeg, nagymamamtol kaptam hazipalinkat, AAAAAAAAAAA de finom -
Manitou
veterán
Én is ki szertném már régebb óta próbálni a snowboard-ot.Csak valahogy mindig elsiklok a dolog fölött. Én is elősször valami kölcsönzős dologban gondolkodtam. Nme tudom hogy van e olyan hogy pl Bükkben, Mátraban téli szezonban ha mennék ott helyben van e lehetőség kölcsönzésre. Vagy ez ebben a formában felejtős? Téli sportokhoz annyi közöm van hogy vagy 18 éve korcsolyázok nem tudom ez előny e.
vagy nincs jelentősége.
-
piqla
őstag
ha van ho abban az orszagban, akkor tulajdonkeppen sokkal celszerubb oda kijarni, mint a sznob francia illetve olasz ''paradicsomokba''. (en mind a ket nemzetet es azok lakoit utalom, talan innen ered az elfogultsag)
nezd, amiket leirtal, azok alapjan neked eleg a sipalya is. szlovakiarol elmondhato igy osszessegeben, hogy nem draga.
en anno tobbszor is voltam a csorba-tonal, kirandulo es tanulo (marmint snowboardot tanulo) vendegkent is.
Pesttol durvan 300 kmre van, vonat ott tesz le az allomason, fel kell szallni a hegyi vasutra, es ott is vagy
nem sok a palyak osszhosszusaga, de nekem tetszett.
ami viszont negativumkent szol mellette, az az, hogy eleg meredek mar a kek palya is, es sokszor jeges a tetejen, az pedig nem a legcelszerubb
amit neked tudnek ajanlani, leven, hogy par napra mesz, az donovaly.
kozel van (talan 200km?), sok felvono, par palyaval, de zold palya nincsen.
ami nem is baj, mert lassan nem fogsz megtanulni deszkazni, kell egy bizonyos sebesseg, hogy ne dolj el
de en azt javaslom, hasznald a baratunkat, a guglit, es nezz korul..
sajnos az utobbi evekben a korzetunkben eleg keveske ho esett, igy kenytelen az ember messzibb/magasabb/dragabb/nem feltetlen szebb helyre menni.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
amennyire volt idom, ez lesz az,igen!
de hogy kik dolgoznak ott, jo kerdes.
ha a natur siklas erdekel, akkor kemeny cipot es kotest kolcsonozz, valamint egy alpin deszkat. es berles elott mindenkepp allj bele, hogy kenyelmesen allitsak be kotesek szogeit.
aaa kurva laptop, ezen nem lehet irni.
szoval bemesz, es kersz siklashoz cucokat
de szuzhoba akkor ne mennjel, mert elmerulsz
ha van meg kerdesed, nyugodtan, de szerintem mar csak holnap tudok ra valaszolni.
udv -
piqla
őstag
probalkozz a SkiBoynal, endrúék tuti segitenek. egy evben kb. 423* koltoztek, szoval keress ra, merre talalod oket.
az sem baj, ha fingod nincsen, mi kellene, ok segitenek, es nem fognak lehuzni.
nincs olyan, amit mindenkeppen kolcsonozni kell.. gondolom sajat ruhad lesz
bar mondjuk nem akarlak elkeseriteni, de egy hetvege szerintem edeskeves lesz!
persze, vannak olyanok, akik dongetik magukat, hogy o 2 naposan mar ugrabugralt, ezt az hiszi el, aki akarja.
de en sok sikert kivanok!
es persze nagy havat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Magisk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest