- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=- #742 üzenetére
zsír, és jól is néz ki, majd várom a beszámolót. én karpunban teszem próbára először a kicsikét dec 3-6
-
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=- #740 üzenetére
és a rocker nem fog nagyobbat visszaütni?
-
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=- #737 üzenetére
na majd számolj be! meg arról is, hogy milyen a lap
-
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=- #734 üzenetére
nem, megfelelő koronggal bármi rámegy, abba a sínbe belerakható csavarhüvelyek kompatibilisak a normál boardokba szereltekkel.
az oke, hogy puhabb, es rockeres, de az extrudalt talp es a szimmetrikus kialakitas azert mar szerintem erosen a tulso veglet. persze nekem sincs nagy tapasztalatom... ha teheted snowboardingforumon kerdezz ra mielott begveszed. -
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=- #731 üzenetére
Hat, amit kineztel az inkabb freestyle lap, parkba: Rocker, szimmetrikus, extrudalt talppal. Akármit irnak, ezzel csapatni nehezebb lesz, nem egy stabilitasra kihegyezett deszka. A camberrel volt valami bajod? Amugy kolcsonzobol kérj ki egy Burton Cruzert, v-rocker kialakitassal, akkor valamennyire lesz összehasonlítási alapod. Nem azert, mert burton, hanem mert kifejezetten kolcsonzoi lap, sanszos h ha mashol nem, az osztrákoknak talalkozol vele. De van otthon is boven. Bar a gnunal valszeg merevebb, es nem twin, hanem normal directional
-
orbano
félisten
válasz
-=Vacsek=- #729 üzenetére
ilyet szerintem a snowboardingforumon kérdezz
az APO jól látom, hogy camber volt? Gondolom akkor inkább flikkflakkos irányba mozdulnál tovább. amugy itthon 140 egy custom flying-v, akkor már...
-
Bling95
őstag
válasz
-=Vacsek=- #671 üzenetére
a F2-t kivéve az összes nagy márka puha lapokat gyárt már csak jóformán
-
Manitou
veterán
válasz
-=Vacsek=- #593 üzenetére
-
Bling95
őstag
válasz
-=Vacsek=- #597 üzenetére
Csak ne kerulne ennyibe
tls-t nemtudom milyen , boltba kiprobalom majd...
Azabaj hogy fehervaron csak hervis , decathlon, meg ez a bolt .... Kicsi a valasztek
-
Bling95
őstag
válasz
-=Vacsek=- #595 üzenetére
-
Bling95
őstag
válasz
-=Vacsek=- #593 üzenetére
szóval akkor nem elképzelhetetlen hogy 35ből kihozok egy nitrot vagy egy burton-t?
anthemet láttam valahol most neten
-
Bling95
őstag
válasz
-=Vacsek=- #590 üzenetére
köszi, fehérváron pont van nitro bolt ( bár horror ár).
egyébként szerintetek 2-3 évig egy ilyen ftwo kötés + lap 50K elég tanulgatni meg próbálgatni nem?
más, vacsek: a level fly kesztyűt itthon vetted vagy kintről rendelted?
-
Manitou
veterán
válasz
-=Vacsek=- #590 üzenetére
Köszi
Jégkorizni elég jól tudok, eddig csak ezt a téli sportot üztem eddig. Se a sielést se a boardolást nem próbáltam még. Ha mondjuk régebben gördeszkáztam az jelent valami előnyt?
Másik még , hogy februárban hova érdemes menni? Itt nem biztos hogy lesz hó. Hozzánk legközelebb románia lenne, vagy szlovákia.
-
Bling95
őstag
válasz
-=Vacsek=- #588 üzenetére
ugy 90kg vagyok
a lap ahogy nézem elég puha
cipőt kéne vennem? melyik márkákban gondolkozzak?
-
Bling95
őstag
válasz
-=Vacsek=- #578 üzenetére
jelenleg apukámét használom, kevésbe jófajta ( talán vmi decathlonos? ) viszont ő évente kb 4 napot jut el eplénybe, arra megintcsak abszolút tökéletes
növés meg kitudja mikor hagyom abba, 16 multam, elvileg már lassan megáll a dolog
-
Bling95
őstag
válasz
-=Vacsek=- #576 üzenetére
Fundango nalam az arahoz kepest bevallt
meg jovore jo aztan szerintem ugyis kinovom
Level fly-t nezegettem talan jovore, szemcsi meg vmi egyszeru uvex.
Szepen lassan meglesz minden , boardozni tavaly kezdtem csak , elotte sieles ( csakhat meg novesben vagyok baromi dragat azertse veszek ilyenekbol mint kabat kesztyu stb) -
Bling95
őstag
válasz
-=Vacsek=- #574 üzenetére
családban nem tud senki varrni
táska meg amiatt volt fontos ( nekem ) mert sítáborral utazok ott meg csak bekurják a busz aljába .... , plussz arra figyeltem fel hogy akik táskában tartották azoknak nem fagyott szarrá az egész mindenség éjszaka
kabim van ( fundango, sztem nagyonfasza), szemcsi is ( nemszeretem nagyon használni, mert csökkenti a látóterek, kesztyű sima nordica ( nem protektoros, majd egy olyanra előbb utóbb benevezek ), gatyát is vettünk ( talán nike, nemvagyok vele megelégedve)
szóval deszka kéne, kötés meg bakancs csak idén válság van szóval nem ezeket kértem karácsonyra hanem hogy egyáltalán tudjak menni sítáborba
-
Bling95
őstag
válasz
-=Vacsek=- #572 üzenetére
hallod... azagáz hogy olyat nem akarok ami ilyen belebujtatós, szóval csak zipzáros jöhetett szóba, olyat meg fehérváron nem találtam sehol ( 1 volt decathlonba de az nagyon nemtetszett az "csak" 8 v 9 volt ) szóval vagy rendelek neten ami pk-val pont ennyi vagy felmegyek pestre az úgy meg mégdrágább
szóval maradt ez, drága de szerintem ilyet a következő jópár évben nem fogok venni
alap kérdésre : de volt
dakine az 2 ezerrel drágább meg volt valami nagyobb nitro ( 2 deszka fér bele ) az 18 talán
-
Bling95
őstag
válasz
-=Vacsek=- #556 üzenetére
Regi rossz vasalo + melegwax . meg kell ilyen kaparo-t szerezni( bar mivel elezni is ugyis kell lehet waxoltatom is akkor egybe)
Neten neztem nem tunt neheznek, kesztyut megnezem mert teljesen tobkretrenni nemkene a csuklom.... Igy banom mar hogy tavaly nem protektoros kesztyut vettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged