- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
ZTE_luky #785 üzenetére
szerintem inkább 154 körül nézegess, 158 és 165 között én nézegetek, 85 kilóval.
de mondom: elmész a gyártó weboldalára, az adott termékhez, és megnézed a mérettáblázatban, hogy az adott, konkrét lapot milyen súlyra tervezték. van olyan lap amiből a 154-eset tervezték pl 85 kilóra, van amiből meg a 164-eset. erre nincs szabály.
-
orbano
félisten
válasz
ZTE_luky #783 üzenetére
ha állva, a kötésnél beletámaszkodva meghajlítod, akkor lehet fogalmad kb. erre talán youtube videó is van. illetve bekötve, padlón állva is tudod tesztelni ha előre-hétra terhelsz. nekem 163-as boardom volt, holott a gyártó 161-est ajánlott volna inkább. 85 kiló vagyok. naná, hogy nem tudsz rendesen trükközni egy 170-es deszkával
-
orbano
félisten
válasz
ZTE_luky #781 üzenetére
hanyas lábad van, hogy szélesítettet akarsz? hosszban nézd meg a súlyod alapján mit ajánlanak. keresd meg azt a méretet, amelyiknél a mérettartománya közepén vagy. Az kb azt aflexet adja, amit a gyártó elképzelt neked az adott modellhez. Ha kicsit lágyabbat akarsz, akkor menj egy mérettel lejjebb. Ha keményebbet, akkor feljebb.
70 kilósan semmi esetre se vegyél 165 meg 170-es giga boardot jesszus160 alattiak valók neked általában, hacsak nem duprazt nem veszel. ezt az állig érést meg hanyagold. leszarja a snowboard, hogy milyen magas vagy, a súlyod számít, amiatt hajlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged